Okçunun özelinde, oyun bu şekilde devam edecekse; okçunun yakalandığı zaman kolay ölmesi fikrine kesinlikle katılıyorum. Okçuyu güçlü kılan, ayakta tutan şey koyduğu mesafe ise yakalandığı zaman cezasını çekmeli. Ama bunu defans üzerinden dengelemek çok zor. Asası da etkileyecek olmasını geçtim, tek parti oynayan sağlam charları olan ekipleri çaresiz bırakır. Tek parti okçu olduğu zaman karambol haricinde yakın mesafe oynamak zorundalar. Defans üzerinden bir düzenleme gelirse o ekipler senin oynadığın partiye karşı iyice çaresiz kalacak ve etrafta başka partiler denk gelene kadar sana karşı oynayamayacak. yani sen de olumsuz etkileneceksin.4 warrior olduğunu biliyordumda yanlış yazmısım alışkanlık oldu hep 5 warrior oynamaktanç. Fakat 4 warrior bir okçuya öyle vurduğunda yamultması lazım Okçuya heal bile atılamaması lazım öyle bir durumda. Attack warriorde denersen ne demek istediğimi anlayacaksın. Hasarı çok düşük Knight Warriorun.
Bu kalabalık gezen okçu terörünün (sadece okçu değil) tek çözümü var o da "passive debuff aura". Örnek veriyorum; aynı classtan 15 oyuncu 30 metre çaplı bir alanın içinde bulunduğu zaman; atağı, defansı, hpsi ve resistleri anlık olarak belli bir oranda düşecek. Oyun bu haliyle öyle bir sistemi kaldırır mı orasını bilemem. Ama para kazanma motivasyonuyla kalabalık gruplar halinde gezmeyi tercih eden oyuncular oyuna çok büyük zarar veriyor. Okçu nerflenirse warrior dizerek gelecekler ve 2 veya daha fazla parti aynı anda knight skillerini kullanacak...
Son olarak priest eski haliyle kalsaydı ( heal skillinin kullanım hızı) warrior knight skilleri için yine güçsüz kalıyor der miydiniz? bence son yamada gelen en önemli ve güzel değişiklik heal skillerinin hızlanması.