Öneri Warrior' un aşırı güçsüz ve oynaması zevksiz kalması.

THE_WITCHER

Üye
Şahsım adına ben zaten şikayetçiydim ama
şu linkteki videoyu izlediğimde benim gibi bir sürü insan olduğunu fark ettim.
Stun yok, alan skill' i yok, tank desen değil; kuleler herkese aynı vuruyor ve karakter mobilde değil. Öylesine kötü durumda ki ben 12 yıldır bu oyunun muadili olan MMORPG bırakmış biri olarak heyecanla Rise Online' ı bekliyordum fakat şu durumda yeniden başlamayı düşünmüyorum. Örneğin gece 2 de server yalnızlaştığında sclerimi basıp 1 vs 1 ler 2 vs 1 ler yapamayacaksam bu karakteri Warrior diye çıkarmanın anlamı da yok. Neden yapamayacağımı söylüyorum asaslar, okçular, tp mageler bitmiyor bu oyunda. Tam keserken uçan kaçan karakterlere karşı ne yapabiliriz ki? En azından bir STUN skill'i olması lazım oynanması için.

Ouss

Üye
1. ilk yorum yapan arkadaş asas güçlü demişte 1v1 de tek kesebildiği asas ve mage nasıl güçlü oluyor
2. warrior düz vuruşları olsun kaçışı olsun 6k restore atabilmesi olsun gayet güçlü

fakat sizlere katıldığım şey şu malum oyunla aynı mantık z skill skill skill, skiller arasına skill vurmalı karakterler ve bu skiller animasyon olarakta özellik olarakta diğer skillerden farklı olmalı

THE_WITCHER

Üye
1. ilk yorum yapan arkadaş asas güçlü demişte 1v1 de tek kesebildiği asas ve mage nasıl güçlü oluyor
2. warrior düz vuruşları olsun kaçışı olsun 6k restore atabilmesi olsun gayet güçlü

fakat sizlere katıldığım şey şu malum oyunla aynı mantık z skill skill skill, skiller arasına skill vurmalı karakterler ve bu skiller animasyon olarakta özellik olarakta diğer skillerden farklı olmalı
Kişisel olarak cevaplarsam:

1. Ben Warrior vs. Asas' da ne yazık ki Warriorların kazandığını çok az hatırlıyorum. Youtube pk videolarında da zaten hep Asas' lar var, minör-pedal derken zaten kesemiyorsun.
2. Durumu mübalağa etme hepsi bir arada olsun demedim zaten ama bu karakterde hiçbirşey yok. Zaten benim tek derdim STUN-SUSTURMA tarzı bir adet skill. Ayrıca o saydıklarının hepsi Asas' da olmasına rağmen kamyonla da hasar vuruyor.

En son söylediklerin mantıklı teşekkür ederim.

wolfphenom

Üye
bende warinin aşırı güçlü olmasından şikayetciyim priest wari partilerden nalet geldi oyunda job buff sistemi olmasi lazim asas pasifi dodge mage pasifi mana reg .pri pasifi heal bonus mesela 2x heal ihtimali asasin attigi minore yansisin waridede hp çalma olsun bak nasil karma partiler oluyor gör

cango53

Üye
Valla ben 1 v 1 de çok asas indirdim. Çoğu kezde kesildim. bu biraz playerlıkla alakalı bence. zamanın malum oyununun pk videolarına bakıyorum alayı asas diyorsun ama Dante_ NullMaster F9Devil gibi warriorları Yandımalı gibi bp leri unutuyorsun.

Nart

Üye
Dostum lütfen iyice araştırmadan böyle konular açmayın. Masterdeki skilleri hiç inceledin mi? Stun skilin de bacak kırma skilin de zehir skilin de hp veren skillerin de mevcut.

Oyunu iyice öğrenin önce lütfen.

Ayrıca warrior zaten partyle iş yapan bir karakterdir. Eğer solo oynayacaksanız warrior seçimi yanlış olur.

THE_WITCHER

Üye
Valla ben 1 v 1 de çok asas indirdim. Çoğu kezde kesildim. bu biraz playerlıkla alakalı bence. zamanın malum oyununun pk videolarına bakıyorum alayı asas diyorsun ama Dante_ NullMaster F9Devil gibi warriorları Yandımalı gibi bp leri unutuyorsun.
f9DEVIL dediğin son videosunu 8 sene önce atmış bir oyuncu. O zamanlar combo işini ilk keşfedenler ilk oyunu çözenler oynamış bu oyunu. O zamandan sonra Warriorun ne playerlığı kalmış sence? Ne yapabileceksin yani düz vuruş comboyla. Combo dediğini de zaten yapmayan kaldı mı oyunda, öğrenmeyen. Yani sadece Warriorlar yetenek olarak bu işi yapsa da Asaslar yapamasa yine playerlık diyeceğimde herkese eşit miktarda fayda sağlayan bir sistem oldu o. Üzgünüm herkes o sırrı keşfetti. Vs' yi kazanıyorsan karşındaki Asas' ın ya itemi kötüdür ya da Asas oynamak zor o yüzden onun playerlığı kötüdür. Ben oyunu bıraktığımda sene 2008'di warrior karakterimin adı da DRAGON' du (CARNAC). Ben o karakteri o zamanın parasıyla 600 tl ye satmıştım playerlığımızı da hatırlayanlar varsa bilirler.

Son düzenleme:

THE_WITCHER

Üye
Dostum lütfen iyice araştırmadan böyle konular açmayın. Masterdeki skilleri hiç inceledin mi? Stun skilin de bacak kırma skilin de zehir skilin de hp veren skillerin de mevcut.

Oyunu iyice öğrenin önce lütfen.

Ayrıca warrior zaten partyle iş yapan bir karakterdir. Eğer solo oynayacaksanız warrior seçimi yanlış olur.
At bakalım bacak kırıyor mu?

Nart

Üye
At bakalım bacak kırıyor mu?
Kırıyor. Stunluyor da. Ama bunlar her vurduğunda tutacak diye bir şey yok. Bazen ayarları da değişebiliyor. Eğer skilin tutmaması ile ilgili bi problemin varsa mesela bunun testini arenada yapıp içi dolu bi itiraz kaydı oluşturabilirsin.

Örneğin bir asas bul ve 100 kez bacak kırmayı dene ve bunu videoya al.

Oyunun güzelleşmesi için biz de bir şeyler yapmalıyız. Yapabiliriz.

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba, alfa aşamasında sınıflar arasındaki dengeye takılmayın. Şu an oyundaki temel şeyleri test ediyoruz. Diğer konulardaki tüm düzenlemeler ve çalışmalar kapalı betada ağırlıklı olarak yapılacak. Çünkü şu an sadece savaş haritasında sınıflar hakkında fikriniz oluşuyor. İlerleyen aşamalarda zindanlar, riftler, görevler ve diğer etkinlikler açıldığında sınıflar hakkında farklı fikirler oluşacaktır. Diğer yandan tüm eşyaları da görmediniz. Yani bu aşamada bir yargıya varmak için erken. Şu an tüm yetenekler ve sınıflar ilk oluşturulmuş hallerinde. Birçok sınıf ve yetenek dengelenecek, yenileri eklenecek ve bazıları çıkarılacak, alt sınıflar eklenebilecek. Oyunda genel olarak birçok şey değişecek. Sınıflar, yetenekler gibi alanların değerlendirilme ve düzenlenme aşaması betadır.

Taleplerinizi daima iletin ama her şeyi de mevcut haliyle kalacak gibi asla düşünmeyin. Şu an oyunun size sunulan hali %20-30'u sadece.

cango53

Üye
f9DEVIL dediğin son videosunu 8 sene önce atmış bir oyuncu. O zamanlar combo işini ilk keşfedenler ilk oyunu çözenler oynamış bu oyunu. O zamandan sonra Warriorun ne playerlığı kalmış sence? Ne yapabileceksin yani düz vuruş comboyla. Combo dediğini de zaten yapmayan kaldı mı oyunda, öğrenmeyen. Yani sadece Warriorlar yetenek olarak bu işi yapsa da Asaslar yapamasa yine playerlık diyeceğimde herkese eşit miktarda fayda sağlayan bir sistem oldu o. Üzgünüm herkes o sırrı keşfetti. Vs' yi kazanıyorsan karşındaki Asas' ın ya itemi iyidir ya da Asas oynamak zor o yüzden onun playerlığı kötüdür. Ben oyunu bıraktığımda sene 2008'di warrior karakterimin adı da DRAGON' du (CARNAC). Ben o karakteri o zamanın parasıyla 600 tl ye satmıştım playerlığımızı da hatırlayanlar varsa bilirler.
aresde xigenon da oynamıs bir warriorum. ROWda warrior açtım gayet zevk aldım skill combinasyonlarını doğru kullanırsan kesemeyeceğin oyuncu yok. Zehir Skilleri, kendine hp basma skilleri def silip atack artıran skilleri olsun sadece w r skill s r skill r r skill değil olay karakteri itemleri skilleri incelemeden öyle bi 10 dk oynayıp konuyu açmışsın gibi.

Ouss

Üye
Kişisel olarak cevaplarsam:

1. Ben Warrior vs. Asas' da ne yazık ki Warriorların kazandığını çok az hatırlıyorum. Youtube pk videolarında da zaten hep Asas' lar var, minör-pedal derken zaten kesemiyorsun.
2. Durumu mübalağa etme hepsi bir arada olsun demedim zaten ama bu karakterde hiçbirşey yok. Zaten benim tek derdim STUN-SUSTURMA tarzı bir adet skill. Ayrıca o saydıklarının hepsi Asas' da olmasına rağmen kamyonla da hasar vuruyor.

En son söylediklerin mantıklı teşekkür ederim.
aynı oyunu oynadığımızı sanmıyorum, warrior da 1 stun 1 yavaşlatma (ayak kırma) skilli zaten mevcut ve tutma oranı oldukça yüksek özellikle ayak kırmanın ve vs'leri warrior skillerini biliyorsan %100 warrior kazanıyor %20 %30 can farkla makro olsa da olmasa da.

THE_WITCHER

Üye
aresde xigenon da oynamıs bir warriorum. ROWda warrior açtım gayet zevk aldım skill combinasyonlarını doğru kullanırsan kesemeyeceğin oyuncu yok. Zehir Skilleri, kendine hp basma skilleri def silip atack artıran skilleri olsun sadece w r skill s r skill r r skill değil olay karakteri itemleri skilleri incelemeden öyle bi 10 dk oynayıp konuyu açmışsın gibi.
Sorduğun şeyi kabul edelim 10 dk oynayıp açtım diyelim. Senin de beni anlamadığın çok belli. Playerlıktan bahsediyorsun hala. Tamam dünyanın en iyi Warrioru sensin ve attığım videodaki arkadaşların hiç biri bu oyunu bilmiyor. Tek sensin Eyvallah diyelim ona da. Sen bana uçanı kaçanı nasıl yakalayacaksın onu anlat.

cango53

Üye
Sorduğun şeyi kabul edelim 10 dk oynayıp açtım diyelim. Senin de beni anlamadığın çok belli. Playerlıktan bahsediyorsun hala. Tamam dünyanın en iyi Warrioru sensin ve attığım videodaki arkadaşların hiç biri bu oyunu bilmiyor. Tek sensin Eyvallah diyelim ona da. Sen bana uçanı kaçanı nasıl yakalayacaksın onu anlat.
Ayak kırma skilleri stun skilleri çalışıyor. Oyunun zaten bir mekaniğidir bu. Bir konuda üstünsen bir konuda dezavantajlı olman lazım. P-Pro nun da hemen hemen tüm videolarını izledim hak verdiğim konular oldu . Bi konuda belirtmiştim skillerin yetersiz olduğunu ticket olarakta ilettim knight skill sekmesinin doldurulabileceğini ama suanda elimizdeki skillerle etkisiz değil warrior öyle birşey demişsinki görende warrioru kedi zannedecek . Bi yayıncı arkadas tank warrior açmıştı oynamıştı videosu eski konularda var bakabilirsin nasıl tank warrior yapmış ölmüyordu. Siz istiyorunuzki herşey olsun warrior hem tank hem atak hem alan vursun mmorpg anlamıda budur zaten farklı yönelimlere dönüp farklılık aramak özelleştirebilmek

Justice

Yönetici
Game Designer
"Knight" skill sekmesi görüntü için konulmadı arkadaşlar, içerisi doldurulacak ve güzel varyasyonlar ortaya çıkacak. Warrior sınıfını şu anki haliyle düşünmeyiniz.

jrhawk41

Üye
Arkadaşlar eşit itemde ve düzgün playerlar ile ws yi warrior alıyorsa oyun saçmalamış demektir. Pk da zaten öne çıkan bir jop warrior Rogue daha doğrusu asaslar ise ws de daha ön plandadırlar( malum skill cooldownları ). Seri seri aynı hasarı vuran warriror ws de de aynı şartlar altında asası alacaksa asas oynamasın bu oyunu. Oyun açıldığında İtem farkı olur warirror çıkar tek pk sını atar düşük itemliyi keser.

Mykocu

Üye
Bence warrior ve asas vs de eşit olmalı item eşit ise. 1 wari iyi player ile 1 asas iyi player bunu deneyebilir. Nedeni ise asasın spike'ının olması db malice ile oynayabilmesi , warriorun ise dönerek seri vurabilmesi...
Bence vs de eşit olmalılar.

Nart

Üye
Bu video, bacak kırma üzerine yapılmadı. Yorumcular, çeşitli oyunlardaki Warrior karakterini, build ve skill çeşitliliğini tanımlayarak önerilerde bulundu. Warrior'ı anlayabilmek için birkaç oyun oynamak yetmez, verilen ''mesaj'' budur.
Merhaba. Ben işyerinde bu mesaja cevap vermiştim. Videoyu izlemedim yani. Sadece arkadaşın yazısını görerek cevapladım.

''Hangi oyunda'' o party ile iş yapan Warrior? P-Pro 1 vs 5 solo Warrior videolarını izlemeni öneririm. 1 Vs 10 olanları da kanalımda mevcuttur. Her oyunda Warrior oynarım ve PvP'de genellikle ''solo'' takılırım.

Her karakterle solo oynayabilirsin bu konuda bir engel yok. Ancak mantıklı olanı seçmek farklı bir yoldur. Eğer solo oynamayı seviyorsan hali hazırda verim alabileceğin en son karakter bence warrior. Sen tam tersini düşünebilirsin ancak bu benim yorumum. Genelin de yorumunun bu şekilde olduğunu düşünüyorum.

tskorsats00

Üye

+1

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt