_S_A_D_D_A_M_
Üye

yani hersey tamam odul havuzuda yapin tam olsun !!!!!!
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sorun ne ki?YANI HERSEY TAMAM ODUL HAVUZUDA YAPIN TAM OLSUN !!!!!!
yani dusunce ozgurlugu dostum bende dusuncemi belirttim odul havuzuda yapmalari gerekiyorŞimdi sen naneyi yemedin mi ?
Marka imajı zedeleme yapıyorsun böyle düşünce özgürlüğü olmaz, dikkat et sen bak dediler dersinYANI DUSUNCE OZGURLUGU DOSTUM BENDE DUSUNCEMI BELIRTTIM ODUL HAVUZUDA YAPMALARI GEREKIYOR![]()
bi sorun yok odul havuzuda olsa daha iyi olur diye dusundum bu kadar etkinlik eventler premiumlar felan odul havuzuda olsa iyi olurSorun ne ki?
bu bir sikayet degil yani o kadar gun ugrastik bir anda boyle bisey olunca garibimize gitti bu arada 62 lvl im ve 60 a gunlerce kastim sadece bu burda bunu belirtmek istedimSelamlar,
Bir oyuncu olarak etkinlik ve hediyelerden şikayetci olmanızı tam olarak anlayamadım ? Aksine sevinmeniz gereken bir durum olduğunu düşünüyorum. Gerçek bir mmorpg oyunların sıklıkla yaptığı şeyler bunlar
Saygılarımızla, iyi forumlar..
burda marka reklami yapmiyorum markada zedelemiyorum sadece fikrimi soyluyorumMarka imajı zedeleme yapıyorsun böyle düşünce özgürlüğü olmaz, dikkat et sen bak dediler dersin
kolaya kacmayi sevmiyorum hak aramak normal birsey bence ben fikrimi soyluyorumHocam böyle durumlar için güzel bir kombinasyon var. Klavyendeki alt ve f4 tuşlarına aynı anda basıp gidiyorsun kimse de sana dur gitme demiyor. Arada bir denemeni tavsiye ederim.
Ne güzel bana karşı mesela 1-0 öndesiniz. Benden daha önce item yapabileceksiniz. Benden daha önce bir şeyleri elde edebileceksiniz. Ben ise daha anca 60-65 arası bir yere konumlandıracağım kendimi. Hatta 1 değil 2-0 öndesiniz.BU BIR SIKAYET DEGIL YANI O KADAR GUN UGRASTIK BIR ANDA BOYLE BISEY OLUNCA GARIBIMIZE GITTI BU ARADA 62 LVL IM VE 60 A GUNLERCE KASTIM SADECE BU BURDA BUNU BELIRTMEK ISTEDIM
aslında bu event senin için daha iyi ama farkedemiyorsun millet 62 lana kadar sen 65 olursunBU BIR SIKAYET DEGIL YANI O KADAR GUN UGRASTIK BIR ANDA BOYLE BISEY OLUNCA GARIBIMIZE GITTI BU ARADA 62 LVL IM VE 60 A GUNLERCE KASTIM SADECE BU BURDA BUNU BELIRTMEK ISTEDIM