welcome to pvp server :)

_S_A_D_D_A_M_

Üye
yani hersey tamam odul havuzuda yapin tam olsun !!!!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Bir oyuncu olarak etkinlik ve hediyelerden şikayetçi olmanızı tam olarak anlayamadım, aksine sevinmeniz gereken bir durum olduğunu düşünüyorum. Gerçek bir MMORPG oyunlarının oyunculara verdiği değeri gösteriyor, sıklıkla olan şeyler. Bu tarz etkinliklere alışmanız dileğiyle.. :)

Saygılarımızla, iyi forumlar..

_S_A_D_D_A_M_

Üye
Selamlar,
Bir oyuncu olarak etkinlik ve hediyelerden şikayetci olmanızı tam olarak anlayamadım ? Aksine sevinmeniz gereken bir durum olduğunu düşünüyorum. Gerçek bir mmorpg oyunların sıklıkla yaptığı şeyler bunlar :)

Saygılarımızla, iyi forumlar..
bu bir sikayet degil yani o kadar gun ugrastik bir anda boyle bisey olunca garibimize gitti bu arada 62 lvl im ve 60 a gunlerce kastim sadece bu burda bunu belirtmek istedim

Kwisatz Haderach

Üye
Hocam böyle durumlar için güzel bir kombinasyon var. Klavyendeki alt ve f4 tuşlarına aynı anda basıp gidiyorsun kimse de sana dur gitme demiyor. Arada bir denemeni tavsiye ederim.

_S_A_D_D_A_M_

Üye
Marka imajı zedeleme yapıyorsun böyle düşünce özgürlüğü olmaz, dikkat et sen bak dediler dersin
burda marka reklami yapmiyorum markada zedelemiyorum sadece fikrimi soyluyorum

Hocam böyle durumlar için güzel bir kombinasyon var. Klavyendeki alt ve f4 tuşlarına aynı anda basıp gidiyorsun kimse de sana dur gitme demiyor. Arada bir denemeni tavsiye ederim.
kolaya kacmayi sevmiyorum hak aramak normal birsey bence ben fikrimi soyluyorum

Aziz

Üye
BU BIR SIKAYET DEGIL YANI O KADAR GUN UGRASTIK BIR ANDA BOYLE BISEY OLUNCA GARIBIMIZE GITTI BU ARADA 62 LVL IM VE 60 A GUNLERCE KASTIM SADECE BU BURDA BUNU BELIRTMEK ISTEDIM
Ne güzel bana karşı mesela 1-0 öndesiniz. Benden daha önce item yapabileceksiniz. Benden daha önce bir şeyleri elde edebileceksiniz. Ben ise daha anca 60-65 arası bir yere konumlandıracağım kendimi. Hatta 1 değil 2-0 öndesiniz.

Obsessed1

Üye
Merhaba, bildiğiniz üzere Rise Online'ın kendi marketindeki eşyaların günü bu event ile verilecek eşyaların süresinin 10 katı. Bu bir MMORPG oyunu. Etkinlikler tabii ki düzenlenecek. Bunu düşünmeniz diğer oyuncuları düşünmediğiniz anlamına gelir ancak o oyuncular da bu camiada olmazsa oyun oynanamaz hale gelir. Oyun zaten kolay değil. EXP için günlerce uğraşmanız gerekiyor. Kendi kanaatimce premium'da yeterli değil. Her halükârda EXP scroll satın alan oyuncular daha önde olacaktır. Saygılarımla.

KENZOO

Üye
Ben anlamıyorum bu event te 60 olan 65 e kasabilir 65 olan yan çar kasabilir. Kasamayan yine kasamayacak en azından hafta içi çalışanların oyuna adapte olması için bir adım güzel olacaktır. Bu kadar içerlenmenin bir anlamı yok.

EtikeT

Üye
Şu büyük harfle yazmayı bırakın artık, bir şikayet dile getiriyorsanız yazım tarzınıza da dikkat edin.

King_OF__Archer

Üye
BU BIR SIKAYET DEGIL YANI O KADAR GUN UGRASTIK BIR ANDA BOYLE BISEY OLUNCA GARIBIMIZE GITTI BU ARADA 62 LVL IM VE 60 A GUNLERCE KASTIM SADECE BU BURDA BUNU BELIRTMEK ISTEDIM
aslında bu event senin için daha iyi ama farkedemiyorsun millet 62 lana kadar sen 65 olursun

ha sen istiyorsan ben en yüksek lvl kalayım kimse kasmasın o ayrı kafa yapısı ona kimse bişey yapamaz

Not :3 günlük etiknlikten en fazla 6 saat faydalana bilecek oyuncuyum 6 saatin en az 1,5 saati de slot aramakla geçer :)

not 2 : senin caps lock açık kalmış öyle yazınca havalı olmuyorsun bilgine paşam

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt