Welcome to Taxi Server

Baskan

Üye
Taxicilik aldi basini gitti. Dusunceleriniz neler? Beyler

Alkoer

Üye
Bu taksi olayını başka oyunlarda sordum. Ek bir ücret istemeden gelen drobu istiyormuş adamlar.

Yalan yok sadece gelen drobu istese bende taksiye binerim.

Theploutos

Üye
ben sıcak bakmıyorum bu duruma cünkü güclü olanlar slotları taksi için kapatıyorlar ayrıca aşırı yüksek paralar isteyenler var

X A

Üye
Oto atack tarzı program olmadığı için ve sürekliliği olmayacağı için mantıklı. Elle atack yapanlarda 5-10 saat kadar yaparak gelir sağlarlar ki emeklerinin karşılıklarını almış olurlar.

zukcu

Üye
3 farklı slottan gelip taksi yapcaz biz burada kasmayı bırakın gibi cümlelerle karşılaştım. Bu durumdan ciddi şekilde de rahatsız olmaya başladım. Küfüre ceza var, slota boss çektiği için ban yiyen hesap var ama ks atan adama ceza yok, item hırsızlığı yapana ceza yok maalesef Türk'ün adeleti bu kadar oluyor. Burada ne düşünürsek düşünelim eşit ve adil olmuyor.

MiceS

Üye
Gelen coin ve droplari isteseler mantıklı ama hem drobu hemde üstüne fazladan para istemesi mantıksız geliyor. Ben bir kere 1 saat denedim pek hoşuma gitmedi. Taxide afk 7 saat kasacagima elimde 2 saat hagardda kasarim daha mantıklı.

Solyd

Üye
3 farklı slottan gelip taksi yapcaz biz burada kasmayı bırakın gibi cümlelerle karşılaştım. Bu durumdan ciddi şekilde de rahatsız olmaya başladım. Küfüre ceza var, slota boss çektiği için ban yiyen hesap var ama ks atan adama ceza yok, item hırsızlığı yapana ceza yok maalesef Türk'ün adeleti bu kadar oluyor. Burada ne düşünürsek düşünelim eşit ve adil olmuyor.
Yani ne taksi kullanan ne de taksi yapan biriyim ama KS atan adama ceza vermek nedir? Tamam sınırsız camp açsınlar o zaman herkes istediğini yapsın.

outawz

Üye
Taxi illegal değil.Sadece etik olmayabilir isteyen istediği slotta istediği kadar kasabilir üst üstte 45 kişi aynı slotta kasabilirsiniz taxiye bir darbeden benden olsun diyorsan ksde kalabilirsin oda yasak değil.

MaRaKeSH

Üye
Teamnecrofear ekibi olarak taksi yapılan bütün slotları basıyoruz tartışmadan, herşeyi yönetimden bekleyeceğinize sizde bunu yapın . Taksi illegal bir uygulama değil bakılınca ama düşük userlerin kasmasını engelleyen bir durum. arazi mafyaları daha 1 ayda tünemeye başladı bile burası bizim tarzımızda takılıyorlar. mage team olmamıza rağmen çoklu slotlarda müsade istendiği zaman gerekli slotları terk ediyoruz klanca karar aldık oyunu çirkinleştirenlere müsade etmeyin. Her topuda oyun yönetimine atmayın

Pr0life

Üye
Bu taksi olayını savunan insanlar ileride kendi başlarına oynayınca olayın vehametini anlarlar belki diyeceğim ama zor. Taksi olayı ile slotlar kapatılıyor. Normal oyuncular slot bulamıyor bunlar yüzünden. Alttan gelenleri ve gelecek olanları bunların kucağına itmiş oluyorsunuz. Yapmayın şunu ya.

Economi

Üye
Taksi geçim kaynağı, işi olmayanlara tavsiye ederim. 2 kişi oracle taksi yapıyor: 6 kişi kasıyor saatte 1m, 6x1=6m. Tahmini saatlik getirisi 10m diyelim her şey dahil (oyun içi parası). Bunu oyuncunun kabul etmemesi gerekiyor. Şöyle bir şey ki iktisatta “tasarruf paradoksu” diye bir terim vardır. Kısaca oyuncunu faydasına gözüküyor gelebilir ama en sonunda tüm oyuncuların zararına olacak bir gelişme. İttifak da öyle belli bir kesimin çıkarı var ancak yine oyuncunun zararı olacak gelişme. Bunlara tamamen “Oligopol” diyebiliriz. Bir süre sonra bu kişilerin sözü her alanda geçerli olacak. Alternatif başka bir oyunda başıma gelmişti coin düştü diye item fiyatı yükseltmeler, coin yükselince ise item fiyatları düşmemesi vb. türlü gelişmeler burada da yakın gibi… Çok yakında görürsünüz ki bu kişiler siz oyuncular sayesinde item yapmış, karakterini geliştirmişken; sizler yine maddi çıkar karşılığında ₺ ile onların itemlerini, charlarını vs. almaya çalışacaksınız; artık oyunu TL ile oynayabilirsiniz!.. Uzatmak istemiyorum ama anlatayım: şimdi siz belli ücret karşılığında kasılmaya başladınız çıkan droplar onların, bunlar (taksi, ittifak vb.) hem paranızla hem droplarla itemlerini yaptı. Siz oyuncular max levele ulaştınız, ne yapmanız gerekiyor? İtem alacaksınız, hangi itemleri? O ücret karşılığında kasılırken çıkan droplar ve ittifak dropları, onların belirlediği fiyattan… Burada oyuncuların bu tarz şeylere göz yummaması ile başedilebilir, 65 level adam oracle slotunda bir-iki gün durar, sonra tıpış tıpış gider o slottan. Her koyun kendi bacağından asılır, sevgiler…

Son düzenleme:

Gensuke

Üye
taksi olayı oyunun kurallarına aykırı değil ben de her ne kadar sevmesemde buna bir yaptırım uygulanamaz ve önüne geçilemez

TheUprising

Üye
Taksi illegal dir , nasıl zuzkoda slot mafyaları varsa , nasıl pk bölgelerinde ittifakalrvarsa takside o kadar illegaldir.
Spotlar kimseye ait degildir , o bölgein mafyaciliğini yapıp "oyuncuyu oyundan soğutmanın" tüm mmorpglerda yaptırımı vardır , zırlamayın.

MiceS

Üye
taksi bence legaldirr ama takside atack yapan karakterlerin kaçı elle atack yapıyor o muammadır. 3 saat elle atak yapsan belli bir süre sonra parmaklarda uyuşma oluyor. Taksinin bu kısmı kesinlikle illegaldir.

ZLanov

Üye
Bu konu ile ilgili konu açtık. Ekran Resimleri attık. Gittik Taksi yapan bir kaç grubu kanal kanal takip ettik slotlarından ettik. Burada bas bas bağırdık. Sesimizi duyuralım diye ama ne bir dönüş alabildik, ne bir destek. Yani Uğraştığımız ile kaybettiğimiz vakit ile kaldık. Bu demek değil ki kabullendik bıraktık. Kabullenmiyoruz tabiki ama bu konuda oyun yönetimi bir yaptırım uygulamadıkça, Bizim gibi oyunu oynamak için uğraşan, yeni başlayan oyuncuların oyundan soğumaması için uğraşan insanların arkasında durulmadıkça Attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değmez. Malesef ki. Bunu malum oyunda da yaşamıştık. Biz buna karşı çıkarken bu taksicileri savunan tipler daha sonraları kendileri de slot bulamayınca oyundan soğuyunca onlarda bir anda karşı olmuşlardı ama iş işten geçmişti. Şu anda da olacak olan o gibime geliyor malesef ki.

LORD_ARAGORN

Üye
1960/897 SCA - REVÜ HARPY slotu HAT 4 - HAT 5 - HAT 7 taxi açmış 7m ,,, dün normal oynadığımız adamlar kim açtıysa gözlerini kalkmış taxi diyo lan mageyim diyorum banane diyo 2 tane 62 level ,, bazen de 3 tane 60 -61 level var 5-6 kişi oturuyo ,,,, şimdi manuel oynayan oyuncular yer bulamayınca ,, slota dalsa ks diyorlar küfür kıyamet klavye delikanlıları kavgaya başlıyo ,,, ee iyi de oturduğu yerde kasılmak isteyenler makro açsın,, taxi ile kastırsın ,, adam gibi oynamak isteyenler yer bulamasın slota dalmaya kalkınca ks ci kisvesi yesin hak mı bu ..
bu taxi ciler sabahın köründe slota geliyo işsiz güçsüz tipler ,, geceye kadar ordalar yani slotu boş bulma durumu sıfır ,, düzgünce oynamaya gelenler ya para verecek ,, ya da slota çökmeye kalkıp haklı sebebi olduğu halde küfür yiyecek boşuna diyalog olacak...

Gensuke

Üye
Taksi illegal dir , nasıl zuzkoda slot mafyaları varsa , nasıl pk bölgelerinde ittifakalrvarsa takside o kadar illegaldir.
Spotlar kimseye ait degildir , o bölgein mafyaciliğini yapıp "oyuncuyu oyundan soğutmanın" tüm mmorpglerda yaptırımı vardır , zırlamayın.
taksi illegal değildir spotlar da taksi yapanlara ait değildir yani sen taksi yapılan bir slota girip o spotu ellerinden alabilirsin

esnaf

Üye
Taksiyi savunan arkadaşların konuya şu açılardan bakması gerekiyor:
1. Birçok çoklu slot kapatıldığı için artık para vermeden kimse lvl kasamaz duruma gelecek.
2. (Bizzat yaşadığım hadise) Birkaç klan başkanı, kendini hagard valisi ilan edip "bu slot benim, dağılın!", ittifaklarımız var sizi kastırmam diyecek.
3. Bu hadiseleri gören solo oyuncular ilk girecek 2 saat slot bulamayacak, ikinci gün girecek bulamayacak, sonra ne yapacak biliyor musunuz?
Oyunu oynamayı bırakacak.
Kasanla kastıran, ikisi beraber kol kola farm yapıp cz atar artık.

Ne para hırsınız varmış arkadaş ya! Onu aldım 3gb, bunu sattım 5 gb, taksi yaptım bilmem ne tl. Şu oyunları OYUN olduğu için oynayın lütfen artık ya!
Ettiğiniz kazanç, kaybettiğiniz zamandan inanın fazla değil!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt