justdidit07
Üye

karakter sectikten Sonra tam oyuna girerken geliyor
Son düzenleme:
Merhaba,Wrong Client version Diyor karakter seciyorum tam oyuna girerken veriyor ? BAGLANTI KESİLİYOR DİYOR'' CONNECTİON LOST veriyor
Merhaba,
Aşağıdaki seçenekleri deneyebilir misiniz? Eğer bu adımları uyguladıktan sonra hata almaya devam ediyorsanız tekrar bize ulaşabilirsiniz.
1-) Launcher üzerinden "Dosya Kontrol" butonuna tıklayarak, dosyaların doğrulanmasını sağlayın. Bu işlemin tamamlanması, sabit diskinizin okuma/yazma hızına göre değişebilir.
![]()
2-) Eğer 1. seçenek işe yaramadıysa, oyun dosyalarını tamamen kaldırıp bu link üzerinden yeni bir kurulum yapın.
Alfa da kullanılan client dosyalarını mı kullandınızSelamlar
Karakter seçtikten sonra oyunu başlat diyorum oyunun açılma ekranı geldiğinde uzun süre takılıp sonra birden devam ediyor. Hata alamdan önce oyun müziği gelmeye başlıyor sonrasında aşağıda ki hatayı alıyorum. ''Resim yanıltmasın, hatayı ID Pass giriş ekranında almıyorum.''
Launcher dosya kontrolü yaptım, oyunu silip paylaşılan link üzerinden tekrar yükledim ama hatayı almaya devam ediyorum.Ekli dosyayı görüntüle 5226
Hayır, resmi sitede yayında olan client'ı yükledim bu sabah saat 10' indirdim.Alfa da kullanılan client dosyalarını mı kullandınız
Oyunu silip baştan yükleyin client version sorunu varHayır, resmi sitede yayında olan client'ı yükledim bu sabah saat 10' indirdim.
ben bu işlemi 3 kere yaptım bugün, şimdi tekrar yapmam gerekiyor mu?Oyunu silip baştan yükleyin client version sorunu var
Launcher da sağ en alttan dosya kontrolü denermisinizben bu işlemi 3 kere yaptım bugün, şimdi tekrar yapmam gerekiyor mu?
Hocam Bu konu Wrong Client Version hatasıyla ilgilioyun yuklerkende hata verio
Launcher üzerinden dosya bütünlüğünü doğrulayın.
Daha önceki sürümlerden kalan tüm dosyaları silip oyunun kendi sitesinden en güncel dosyayı indirip farklı bir sürücüye kurun.