Wrong Client Version HATASI...

justdidit07

Üye
Wrong Client version Diyor karakter seciyorum tam oyuna girerken veriyor ? BAGLANTI KESİLİYOR DİYOR'' CONNECTİON LOST veriyor

Son düzenleme:

Fischer

Üye
Wrong Client version Diyor karakter seciyorum tam oyuna girerken veriyor ? BAGLANTI KESİLİYOR DİYOR'' CONNECTİON LOST veriyor
Merhaba,

Aşağıdaki seçenekleri deneyebilir misiniz? Eğer bu adımları uyguladıktan sonra hata almaya devam ediyorsanız tekrar bize ulaşabilirsiniz.

1-) Launcher üzerinden "Dosya Kontrol" butonuna tıklayarak, dosyaların doğrulanmasını sağlayın. Bu işlemin tamamlanması, sabit diskinizin okuma/yazma hızına göre değişebilir.

check.png

2-) Eğer 1. seçenek işe yaramadıysa, oyun dosyalarını tamamen kaldırıp bu link üzerinden yeni bir kurulum yapın.

huorluinwe

Üye
Merhaba,

Aşağıdaki seçenekleri deneyebilir misiniz? Eğer bu adımları uyguladıktan sonra hata almaya devam ediyorsanız tekrar bize ulaşabilirsiniz.

1-) Launcher üzerinden "Dosya Kontrol" butonuna tıklayarak, dosyaların doğrulanmasını sağlayın. Bu işlemin tamamlanması, sabit diskinizin okuma/yazma hızına göre değişebilir.

check.png

2-) Eğer 1. seçenek işe yaramadıysa, oyun dosyalarını tamamen kaldırıp bu link üzerinden yeni bir kurulum yapın.

Selamlar

Karakter seçtikten sonra oyunu başlat diyorum oyunun açılma ekranı geldiğinde uzun süre takılıp sonra birden devam ediyor. Hata alamdan önce oyun müziği gelmeye başlıyor sonrasında aşağıda ki hatayı alıyorum. ''Resim yanıltmasın, hatayı ID Pass giriş ekranında almıyorum.''
Launcher dosya kontrolü yaptım, oyunu silip paylaşılan link üzerinden tekrar yükledim ama hatayı almaya devam ediyorum.
a1.JPG

Dilefruz

Üye
Selamlar

Karakter seçtikten sonra oyunu başlat diyorum oyunun açılma ekranı geldiğinde uzun süre takılıp sonra birden devam ediyor. Hata alamdan önce oyun müziği gelmeye başlıyor sonrasında aşağıda ki hatayı alıyorum. ''Resim yanıltmasın, hatayı ID Pass giriş ekranında almıyorum.''
Launcher dosya kontrolü yaptım, oyunu silip paylaşılan link üzerinden tekrar yükledim ama hatayı almaya devam ediyorum.Ekli dosyayı görüntüle 5226
Alfa da kullanılan client dosyalarını mı kullandınız

mustafabayar

Üye
merhaba benim sorunum oyunu yuklemıyor hep bi yerde takılıyor yada yuklese bile başlat diyemiyorum dosya kontrol diom kontrolde bile hata verio

mustafabayar

Üye
oyun yuklerkende hata verio

Ekli dosyalar

• rise yukleme hatasi.png
    rise yukleme hatasi.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 68
  • rise yukleme hata 2.png
    rise yukleme hata 2.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 65

hopdedik

Üye
soğulcanlar da teleport atamadım.Çıkıp giriyim dedim oyun hata veriyor.Wrong Client version hatası geliyor
Yeni karakter açtığımda oyuna giriyor ama çözüm bulamadım

Paris

Üye
Merhaba, Bu konu hakkında önerebileceğim çözüm yolları ;

Launcher üzerinden dosya bütünlüğünü doğrulayın.
Daha önceki sürümlerden kalan tüm dosyaları silip oyunun kendi sitesinden en güncel dosyayı indirip farklı bir sürücüye kurun.

zagor

Üye
merhabalar , bu sabah saat 6:30'da town da oyundan düştüm tekrar girmeye kalktığımda wrong client version hatasını alıyorum. açıklamada bulunduğunuz işlemleri uyguladım dosya güncelleştirdim oyunu sildim tekrar siteden güncel indirdim ama tekrar giremiyorum. aynı account içinde ki farklı karakterlere girebiliyorum ama oynadığım chara giriş yapamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Enkanis

Üye
bendede bu hatası oluştu şimdi oyunu daha geçen silip tekrar yükledim bir çözüm söyleyin lütfen

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt