JusTTory
Üye

Yakın zamanda justice Kısa vadede biten ve devam eden çalışmalarını açıklamıştı bugün gelen güncellemede sadece ikisi yayınlandı.
*Death Valley'e 2 ayrı balık tutma bölgesi eklenecek (yakında)
*Meslek güncellemesi (incelemeler yapılıyor, genel bir düzenleme yapılacak - çok yakında)
kaldı 30 gün bu süreçte diğer güncellemeler yetişecek mi merak konusu ?_?
*Silah ve zırhlarla ilgili (ağırlıklı olarak silahlar) infografikler hazır, önümüzdeki hafta yamadan sonra paylaşılacak. (Bu konudaki yama notunu da değişiklikleri daha iyi anlayabilmeniz için ben hazırlayacağım)
*Yaratıkların hangi gruplara ait olduğu önümüzdeki hafta yamadan sonra silah paylaşımı konusunda belirtilecek.
*Silah ve zırh güncellemesi (çalışması bitti - önümüzdeki hafta oyuna eklenecek)
*Günlük giriş ödülleri (çalışması bitti- yakında oyuna eklenecek)
*Savaş puanlarına özel NPC çalışması (yakında oyuna eklenecek)
*Takı yükseltme (çalışması devam ediyor - yakında oyuna eklenecek)
*Ruh bağı güncellemesi (çalışması devam ediyor - yakında oyuna eklenecek)
*Ruh bağını açabilecek ve bazı eşyaları temin edebileceğiniz bir çalışma (çalışması devam ediyor - yakında oyuna eklenecek)
*Rün entegrasyonu (çalışması devam ediyor - mevcut ekonomiyi sarsmayacak şekilde entegre edilecek)
*Klan çalışması (çalışması devam ediyor - yılbaşından önce bitirmeye çalışıyorum, zamanı gelince detaylı bilgi vereceğim)
*Death Valley'e 2 ayrı balık tutma bölgesi eklenecek (yakında)
*Meslek güncellemesi (incelemeler yapılıyor, genel bir düzenleme yapılacak - çok yakında)
kaldı 30 gün bu süreçte diğer güncellemeler yetişecek mi merak konusu ?_?
*Silah ve zırhlarla ilgili (ağırlıklı olarak silahlar) infografikler hazır, önümüzdeki hafta yamadan sonra paylaşılacak. (Bu konudaki yama notunu da değişiklikleri daha iyi anlayabilmeniz için ben hazırlayacağım)
*Yaratıkların hangi gruplara ait olduğu önümüzdeki hafta yamadan sonra silah paylaşımı konusunda belirtilecek.
*Silah ve zırh güncellemesi (çalışması bitti - önümüzdeki hafta oyuna eklenecek)
*Günlük giriş ödülleri (çalışması bitti- yakında oyuna eklenecek)
*Savaş puanlarına özel NPC çalışması (yakında oyuna eklenecek)
*Takı yükseltme (çalışması devam ediyor - yakında oyuna eklenecek)
*Ruh bağı güncellemesi (çalışması devam ediyor - yakında oyuna eklenecek)
*Ruh bağını açabilecek ve bazı eşyaları temin edebileceğiniz bir çalışma (çalışması devam ediyor - yakında oyuna eklenecek)
*Rün entegrasyonu (çalışması devam ediyor - mevcut ekonomiyi sarsmayacak şekilde entegre edilecek)
*Klan çalışması (çalışması devam ediyor - yılbaşından önce bitirmeye çalışıyorum, zamanı gelince detaylı bilgi vereceğim)