Yakında eklenecek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JusTTory

Üye
Yakın zamanda justice Kısa vadede biten ve devam eden çalışmalarını açıklamıştı bugün gelen güncellemede sadece ikisi yayınlandı.

*Death Valley'e 2 ayrı balık tutma bölgesi eklenecek (yakında)
*Meslek güncellemesi (incelemeler yapılıyor, genel bir düzenleme yapılacak - çok yakında)

kaldı 30 gün bu süreçte diğer güncellemeler yetişecek mi merak konusu ?_?

*Silah ve zırhlarla ilgili (ağırlıklı olarak silahlar) infografikler hazır, önümüzdeki hafta yamadan sonra paylaşılacak. (Bu konudaki yama notunu da değişiklikleri daha iyi anlayabilmeniz için ben hazırlayacağım)
*Yaratıkların hangi gruplara ait olduğu önümüzdeki hafta yamadan sonra silah paylaşımı konusunda belirtilecek.
*Silah ve zırh güncellemesi (çalışması bitti - önümüzdeki hafta oyuna eklenecek)
*Günlük giriş ödülleri (çalışması bitti- yakında oyuna eklenecek)
*Savaş puanlarına özel NPC çalışması (yakında oyuna eklenecek)
*Takı yükseltme (çalışması devam ediyor - yakında oyuna eklenecek)
*Ruh bağı güncellemesi (çalışması devam ediyor - yakında oyuna eklenecek)
*Ruh bağını açabilecek ve bazı eşyaları temin edebileceğiniz bir çalışma (çalışması devam ediyor - yakında oyuna eklenecek)
*Rün entegrasyonu (çalışması devam ediyor - mevcut ekonomiyi sarsmayacak şekilde entegre edilecek)
*Klan çalışması (çalışması devam ediyor - yılbaşından önce bitirmeye çalışıyorum, zamanı gelince detaylı bilgi vereceğim)

themurolity

Üye
Yakın zamanda takı yükseltme olmayacak denildi ? Yine mi değişti karar ?

Burtto

Üye
Yakın zamanda justice Kısa vadede biten ve devam eden çalışmalarını açıklamıştı bugün gelen güncellemede sadece ikisi yayınlandı.

*Death Valley'e 2 ayrı balık tutma bölgesi eklenecek (yakında)
*Meslek güncellemesi (incelemeler yapılıyor, genel bir düzenleme yapılacak - çok yakında)

kaldı 30 gün bu süreçte diğer güncellemeler yetişecek mi merak konusu ?_?

*Silah ve zırhlarla ilgili (ağırlıklı olarak silahlar) infografikler hazır, önümüzdeki hafta yamadan sonra paylaşılacak. (Bu konudaki yama notunu da değişiklikleri daha iyi anlayabilmeniz için ben hazırlayacağım)
*Yaratıkların hangi gruplara ait olduğu önümüzdeki hafta yamadan sonra silah paylaşımı konusunda belirtilecek.
*Silah ve zırh güncellemesi (çalışması bitti - önümüzdeki hafta oyuna eklenecek)
*Günlük giriş ödülleri (çalışması bitti- yakında oyuna eklenecek)
*Savaş puanlarına özel NPC çalışması (yakında oyuna eklenecek)
*Takı yükseltme (çalışması devam ediyor - yakında oyuna eklenecek)
*Ruh bağı güncellemesi (çalışması devam ediyor - yakında oyuna eklenecek)
*Ruh bağını açabilecek ve bazı eşyaları temin edebileceğiniz bir çalışma (çalışması devam ediyor - yakında oyuna eklenecek)
*Rün entegrasyonu (çalışması devam ediyor - mevcut ekonomiyi sarsmayacak şekilde entegre edilecek)
*Klan çalışması (çalışması devam ediyor - yılbaşından önce bitirmeye çalışıyorum, zamanı gelince detaylı bilgi vereceğim)
yetişmiyecek gibi düşünelim biz sonra hayal kırıklığına uğruyoruz.

Witch_King

Üye
Death Valley bölgesine koyulacak balıkçılık ve toplama materyellerinin mantığını ben çözemedim.

Orası savaş alanı arkadaş. Eğer orayı canlı tutmak istiyorsanız çözümü bu değil.

Gene asaslara gün doğdu. Toplama yapan ya da balıkçılık yapacak insan ne olduğunu anlamadan geberip gidecek. Masum çiftçilerin suçu ne? :)

Burtto

Üye
Death Valley bölgesine koyulacak balıkçılık ve toplama materyellerinin mantığını ben çözemedim.

Orası savaş alanı arkadaş. Eğer orayı canlı tutmak istiyorsanız çözümü bu değil.

Gene asaslara gün doğdu. Toplama yapan ya da balıkçılık yapacak insan ne olduğunu anlamadan geberip gidecek. Masum çiftçilerin suçu ne? :)
kardeşim oyun zorla göndermiyoki oraya bütün haritalarda var toplayıcılıklık balıkçılık sadece seçenek sundular risk alıp daha iyi bi yerde çalışabilirsin diyo :D bence gayet iyi oldu o olay ozman farm ıda kaldırsınlar

levbom

Üye
dvye ekledikleri materyaller sonrası oyunda oluşan kasmadan ve kilitlenmelerden dolayı dvye pk hiç keyifli olmadı. gene birşeyi güzelleştirelim derken daha kötü yaptılar. arkadaş oyun o kadar veriyi kaldıramıyor ne diye dvye daha fazla yükleniyorsunuz biz boş olsun diye dvden zindana bile girilmesin diyoruz siz tam tersine boş kuru kalabalık ekliyorsunuz oyuna. eğer böyle olacaksa dvden materyaller acil kaldırılmalı çünkü oyun kaldırmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt