Yapılan son güncelleme ile kitleler halinde oyuncu oyunu bırakacak

ozy

Üye
Merhaba iyi forumlar,
Yapılan son güncelleme ile birlikte Kingdom haritalarında exp kasamaz hâle getirildi. Exp için soothsayer slotuna geliyoruz ancak sürekli atak yapan bir oyuncu yok. Yapan oyuncuların ise partileri dolu. 8 Campta 3er slot var ancak toplamda 3-4 tane slot anca dolu. Diğerleri boş. Parti kuruyoruz atak yapmadıkları için partiler bozuluyor. Bazı oyuncular bugla 65 oldu, biz düşük levelda kaldık. Cz geçiyoruz 65 level asaslar tek atıyor. PvP'den buraya çok büyük umutlarla geldik ancak hüsranla karşılaştık. Bu yapılan "Z" güncellemesi yerine yeni bir güncelleme gelmeli. Örneğin her 10 dakikada 1 kod girilmesi gibi vs. sürekli Z hatası sürekli elle mob seçme insanı yoruyor ve online süremizin kısaltılmasına rol açıyor.

****Rise Online kapandı yerine Mage Online geldi hayırlı olsun. Makrocular yine de yeni bir çözüm buldu. Olan bizim gibi normal oyuncuya oldu.

*****Sonuç; Rise Online World'ün yaptığı son güncelleme tam anlamıyla "FİYASKO".
Bir güncelleme getirirken gerçek oyunculara nasıl bir etkisi olur? Sorusunu sormak, irdelemek ve kavramak lazım. Bundan sonraki güncellemeleri de aynen bu şekilde yaparsanız daha fazla user kaybetmezsiniz.

Son düzenleme:

Fischer

Üye
Merhaba @ozy,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Bu kuralı ihlal eden oyuncuları engelleyebilmek için "Makro Tespit" ve "Makro Engelleme" sistemleri oyuna entegre edildi. Sizlerden gelen geri bildirimler ile birlikte bu sistemler iyileştirilecektir. Yaşadığınız sorunları, destek bileti oluşturarak bizlere iletmenizi rica ederiz. Anlayışınız ve sabrınız için şimdiden teşekkür ederiz.

LosTurcos

Üye
Okçuyum belki en çok bizi etkiledi fakat hiç umrumda değil keşke en başında olsaydıda aheste aheste exp kasılsaydı daha yeni 50 levellere ulaşsaydı millet

ozy

Üye
Merhaba @ozy,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Bu kuralı ihlal eden oyuncuları engelleyebilmek için "Makro Tespit" ve "Makro Engelleme" sistemleri oyuna entegre edildi. Sizlerden gelen geri bildirimler ile birlikte bu sistemler iyileştirilecektir. Yaşadığınız sorunları, destek bileti oluşturarak bizlere iletmenizi rica ederiz. Anlayışınız ve sabrınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Tamam bilet gönderelim ancak şuan oyunu oynayamaz hale getirdiniz. Biz oyundan şuan çıktık. Oyun düzeldiği zaman oyuna tekrar başlarız. Bu yapılan güncellemenin doğru olmadığını ve hatadan en kısa zamanda dönmeniz gerektiğini size öneriyorum.

Martyr

Üye
Makro yasaklanmış işte beleş exp yok diyor adamlar gayette yerinde bir uygulama olmuş.
Saçma sapan yerlere makro açıp exp kasmaya çalışmayın gidin herkes gibi yüksek exp veren yaratıklar kesin böyle yapmak yerine neden bu kadar ses çıkartıyorsunuz anlamış değilim...

BiomS

Üye
Merhaba @ozy,

Ya işinize geldiği gibi kurallar koyuyorsunuz madem okadar engelleme yapabiliyorsunuz czde engelleyin pedalları 3.parti yazilimlarida görelim anlayışı exp kasan adama mı gözü diktiniz komiksiniz

Dreamwalker

Üye
Merhaba iyi forumlar,
Yapılan son güncelleme ile birlikte Kingdom haritalarında exp kasamaz hâle getirildi. Exp için soothsayer slotuna geliyoruz ancak sürekli atak yapan bir oyuncu yok. Yapan oyuncuların ise partileri dolu. 8 Campta 3er slot var ancak toplamda 3-4 tane slot anca dolu. Diğerleri boş. Parti kuruyoruz atak yapmadıkları için partiler bozuluyor. Bazı oyuncular bugla 65 oldu, biz düşük levelda kaldık. Cz geçiyoruz 65 level asaslar tek atıyor. PvP'den buraya çok büyük umutlarla geldik ancak hüsranla karşılaştık. Bu yapılan "Z" güncellemesi yerine yeni bir güncelleme gelmeli. Örneğin her 10 dakikada 1 kod girilmesi gibi vs. sürekli Z hatası sürekli elle mob seçme insanı yoruyor ve online süremizin kısaltılmasına rol açıyor.

Yapıcı eleştiri yapmayacaklar, hakaret etmeye çalışanlar, irite etmeye calışanlar, toxic kelimeler kullananlar lütfen bu konudan uzak dursun. Belli bir olgunluğa erişmiş insanlarla iletişime geçmek istiyorum. "üğğğ ağla", "yallah" gibi kelimeler kullanan arkadaşlar yaptıklarınız komik değil, itici bu yazılarınızı görmezden gelmeye çalışacağım. Böyle arkadaşlar lütfen başka bir kitleye katılsın. Rise Online'ı da düşük IQ'nuzla kirletmeyin.
Makronu al ve git, anca senin gibiler bırakır. :)

cengiz93

Üye
Yok kardeşim şimdi forumlara gir bak hile forumlarında dönen muhabbete bak . adamlara pazar açmış oldular. adamlar konuşuyor bu ortamda iyi satar hile diye. yapacaüınız işin sonuçlarına bir bakın allah aşkına .

X A

Üye
Makrocular bu konu altında ağlayabilirler. Keşke en başında olsaydı bu bu zamana kadar bizim önümüze makroyla geçenlere hakkım HARAM olsun.

ForVictory

Üye
yoo kardeşim 60 kişiyiz bizde bırakmayı düşünüyoruz çünkü yönetim adam kayırma yapıyor. o mage timleri kayırdı sürekli.

yav şu oyun hırsını biraz kendi geleceğin için ekleseydin milyoner olurdun be reis. Ne bu hırs ? farmlaya farmlaya yavaş yavaş kas zevkine bak , dediğin doğru haksız expler gbler oldu fakat açıklama veya ban bekliyoruz orası ayrı. Dertlere bak ya. Bırakın gidin

Otchiwa

Üye
oyunu bırakacağım diyen burada yazmaz. oyunu bırakamıyorum lütfen beni kayırın, bana öncelik verin diye bağırıyorlar sadece. macrocuların gözü yaşlı.

ZIWRO

Üye
ben bir tek bug konusunu merak ediyorum.
dün bir adama baktım 62 leveldi yalan yok şimdi gördüm 64 olmuş enteresan ve bu adam warrior :/

Omega

Üye
ben bir tek bug konusunu merak ediyorum.
dün bir adama baktım 62 leveldi yalan yok şimdi gördüm 64 olmuş enteresan ve bu adam warrior :/
İlk gördüğünde % 98 filandır, 1 gündede full kasmışsa eğer 1 level alır. Tabi bunlar jenerik senaryo.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt