Oyun açılalı kaç gün olmuş millet hurra girmiş 65 LVL charlar kasmış ha makro veyahut başka programlarla biz BandOfArchery clanı olarak 3 party girdik bu oyuna 24 kişi oyuna girdikten sonra 10 kişi daha eklendi oyundan 34 kişi olduk, slotlarda z skill yaparak charlarımızı kasıyorduk taki bu kara gün gelene kadar. Madem bir oyun yapıyorsun madem ki bir işe giriştin ve bu oyunu oynayacak kitleyi az çok tanıyorsun, bu işi neden en başından beri yapmıyorsun ? Yoksa insanlar '' aa ne kadar güzel oyun biz bu oyunda makro kullanmayalım'' der diye mi beklediniz. Getirdiğiniz bu patch ile siz makroyu değil kitleler halinde insanları kaybettiniz. Ben size şöyle açıklayayım dün benim Rise Online discord kanalımda 25 kişi vardı bugün bu patch geldikten sonra şuan kanalda 8-10 kişi nasıl yaparız ne ederiz nasıl düzeltilir diye konuşuyoruz, kalan insanlar gelmedi bile bu patch haberini okuyunca. Çok güzel hayaller çok güzel umutlarla başlamıştık, mağzadan yüzlerce lira alışveriş yapıp oyunumuzu oynayalım vaktimiz geçsin rekabet oluşturan bir firmaya destekte olalım diye gelmiştik, ama kim düşündü ve uyguladıysa bu sistemi ellerine kollarına sağlık bir gün içerisinde mükemmel bir oyundan soğuttunuz sizde izleyin görün o güzellemeye yapanlar işte makro gitti herkes geri gelir azalma olmaz diyenler izlesin görsün makro yapan kadar eliyle kasan insan da vardı z skill yaparak birtaneside benim oynayamıyorum oyunu resmen işkence oluyor. Ben CZ'de gezerken bile dakikada 100 kere z basıyorum biri var mı görmediğim diye gerçekten bu kadar düşünülmeden uygulanmış bir sistem ben hayatımda görmedim çok yazık. Hepinize kolay gelsin hayırlı forumlar az sonra oyuna girip toplantımızı yapıp ne yapacağımıza karar vereceğiz emin olun 2/3'ü sadece benim klanımın bırakacaktır oyunu. Umarım insanlar soğumadan düzeltilir.