Yapılan son güncelleme ile kitleler halinde oyuncu oyunu bırakacak

HHB

Üye
Boş verin arkadaş bu oyun oynanışı ve saçma kurallar ile zaten bitecek bu oyun ... 40-50 bebe ile devam ederler oyuna ... 40-50 bebe de kimse kalmadı oyunda deyip bırakır :) sonra sahibinden kiralık oyun ....... :))

Rimes

Üye
Boş verin arkadaş bu oyun oynanışı ve saçma kurallar ile zaten bitecek bu oyun ... 40-50 bebe ile devam ederler oyuna ... 40-50 bebe de kimse kalmadı oyunda deyip bırakır :) sonra sahibinden kiralık oyun ....... :))
Tabe efendim.

Exe

Üye
Klasik KO private server oyuncusunun server degistirirken giderayak ettiği laf :D

HHB

Üye
Sahibinden kiralık oyun ....... :)) olacak ilerde .... Unutmayın bu dediğimi ...

ForVictory

Üye
Yahu gideceksen git be kardeşim gelip gidip kitleler halinde oyuncu gitti yok düşen oyuncu istatiğini açıklayın deyip duruyorsun. Şuan z süresini arttırdılar ve oyunun akışına bir engel olmuyor trol muhalefetlil yapıcaz diye kendinizi parçalıyorsunuz.
Rahatsız olduğumuz durumu paylaşıyoruz. Kusura bakma koyun değiliz her şeye tamam diyip kafa sallamıyoruz.

bu ozy dün mü dünden önce mi ne bırakıyordu oyunu bugün hala forumluyor. Bunlar gibiler kendilerini acındıran, kendilerine ayrıcalık sağlatmak isteyen kişiler :D

Alkoer

Üye
Solo bp oynayan biri olarak beni etkilermi bu z olayı bilmiyorum ama çok saçma gibi fikir olarak. Neden klavyemdeki tuşa istediğim kadar basma hakkım olmasın ki? Hea makro kullnanlar yüzünden tamam o zaman.

ozy

Üye
bu ozy dün mü dünden önce mi ne bırakıyordu oyunu bugün hala forumluyor. Bunlar gibiler kendilerini acındıran, kendilerine ayrıcalık sağlatmak isteyen kişiler :D
Dostum tam bir toxic veletsin kusura bakma, yanımda olsan kulağını çekerdim. Oyunu oynuyorum diye bir şey de söylemedim şuan rise online'a ara verdim. İş yerinde iken telefonla foruma giriş sağlayabiliyorum. Maalesef senin gibi işsiz güçsüz değilim, günde 10 saat çalışıp, eve gelip cocuklarıma bakıp kalan saatte 2-3 saat oyun oynuyorum.

HHB

Üye
ozy bu 15 yaşındaki veletler 12 saat pc başındalar babaları fatura çok geliyor kapat pc yi diyene kadar otururlar .. tuhafıma giden koskoca oyun kurucuları adamlar bu veletlerin laflarını dinliyorlar .... :))

Delucia

Üye
Siz heralde parası olan herkesi çalışmak zorunda yada çocuk sanıyorsunuz galiba buradaki gençler senn bebeyken aaa bebenin top u na formasına bak telefonuna bak evine bak dediğin bebeler olmasın sen çalışmaya devam et.

ozy

Üye
Siz heralde parası olan herkesi çalışmak zorunda yada çocuk sanıyorsunuz galiba buradaki gençler senn bebeyken aaa bebenin top u na formasına bak telefonuna bak evine bak dediğin bebeler olmasın sen çalışmaya devam et.
Yazdığın anlaşılmıyor, noktalama virgül felan kullan kelimeler birbirine girmiş. Mesaj listine girdiğimde ne kadar toxic bir kişilik olduğun ortaya çıkıyor. Mümkünse rise online forumundan uzak dur. Senin gibi insanlar foruma zarar veriyor.

Delucia

Üye
Ozy sen oyunu bırakacaktın en son makyomuzu aldılar diye ağlıyordun toxic makrocu :D

Arhedain

Üye
Solo bp oynayan biri olarak beni etkilermi bu z olayı bilmiyorum ama çok saçma gibi fikir olarak. Neden klavyemdeki tuşa istediğim kadar basma hakkım olmasın ki? Hea makro kullnanlar yüzünden tamam o zaman.
Şuan 10 dk hiç bir tık yapmaz isen z block devreye giriyor. 10 dakikada 1 kere olsun elinizi fareye götürüverin size zahmet.

ForVictory

Üye
ozy bu 15 yaşındaki veletler 12 saat pc başındalar babaları fatura çok geliyor kapat pc yi diyene kadar otururlar .. tuhafıma giden koskoca oyun kurucuları adamlar bu veletlerin laflarını dinliyorlar .... :))
Dostum tam bir toxic veletsin kusura bakma, yanımda olsan kulağını çekerdim. Oyunu oynuyorum diye bir şey de söylemedim şuan rise online'a ara verdim. İş yerinde iken telefonla foruma giriş sağlayabiliyorum. Maalesef senin gibi işsiz güçsüz değilim, günde 10 saat çalışıp, eve gelip cocuklarıma bakıp kalan saatte 2-3 saat oyun oynuyorum.

mesleğimi bilseniz bana da öğret abi dersiniz :)))

rasulalkan

Üye
Güncellemeden sonra oyunu test etme imkanım olmadı ama MAKROCU'lara çözüm bulunduysa emeğiyle oynayan bizler için mükemmel bir haber. Teşekkürler Rise Online :) Harikasınız .
Oyunu oynamayan ve kendini sütten çıkmış ak kaşık gösteren oyunlar şu forumda yorum yapmasın artık ya mide bulandırıyorsunuz. Yok masummuş yok eliyle oynuyormuş. Yalanınız batsın

Whiskey

Üye
Merhaba iyi forumlar,
Yapılan son güncelleme ile birlikte Kingdom haritalarında exp kasamaz hâle getirildi. Exp için soothsayer slotuna geliyoruz ancak sürekli atak yapan bir oyuncu yok. Yapan oyuncuların ise partileri dolu. 8 Campta 3er slot var ancak toplamda 3-4 tane slot anca dolu. Diğerleri boş. Parti kuruyoruz atak yapmadıkları için partiler bozuluyor. Bazı oyuncular bugla 65 oldu, biz düşük levelda kaldık. Cz geçiyoruz 65 level asaslar tek atıyor. PvP'den buraya çok büyük umutlarla geldik ancak hüsranla karşılaştık. Bu yapılan "Z" güncellemesi yerine yeni bir güncelleme gelmeli. Örneğin her 10 dakikada 1 kod girilmesi gibi vs. sürekli Z hatası sürekli elle mob seçme insanı yoruyor ve online süremizin kısaltılmasına rol açıyor.

****Rise Online kapandı yerine Mage Online geldi hayırlı olsun. Makrocular yine de yeni bir çözüm buldu. Olan bizim gibi normal oyuncuya oldu.

*****Sonuç; Rise Online World'ün yaptığı son güncelleme tam anlamıyla "FİYASKO".
Bir güncelleme getirirken gerçek oyunculara nasıl bir etkisi olur? Sorusunu sormak, irdelemek ve kavramak lazım. Bundan sonraki güncellemeleri de aynen bu şekilde yaparsanız daha fazla user kaybetmezsiniz.
z güncellemesi yerine kod mu? sence kod girmek mi mob tıklamak mı daha kolay, önerini uygulasalar asıl o zaman saçmalık olurdu.

cmmlkc

Üye
Kod girmek değilde ekrana gelen sayılardan doğru olanı seçme yapılabilir 10 dakikada bir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt