Yardımcı Olur Musunuz ?

cekmece12345

Üye
Rıse online yeniden yuklerken yuklemeyı tamamladıktan sonra yeterli bellek olmadığını söylüyor ve indiremıyorum pcnın özellikleri ektedir..
Screenshot_2024-01-04-21-45-14-702_com.pozitron.hepsiburada.jpg
Screenshot_2024-01-04-21-45-00-731_com.pozitron.hepsiburada.jpg

FEROBERTOTV

Üye
Google üzerinden tamamlandıktan sonra , dosyayı açmadan hata alıyorum
Bilgisayara sağ tıkla >özellikler > gelişmiş sistem ayarları > gelişmiş >performans > ayarlar > gelişmiş > değiştir > "Tüm sürücülerde disk belleği dosyası boyutunu otomatik yönet." tikini kaldır. > Oradaki C: D: veya E: gibi olanlara tıkla. > Hepsinde en büyük boyutu 12888 yap. (8 GB Belleğin 1.5 katı) > Hepsinde yazdıktan sonra "ayarla" butonuna bas. > tamam > yeniden başlat
Sorun çözülmezse bu videoyu yapabilirsin.

cekmece12345

Üye
Bilgisayara sağ tıkla >özellikler > gelişmiş sistem ayarları > gelişmiş >performans > ayarlar > gelişmiş > değiştir > "Tüm sürücülerde disk belleği dosyası boyutunu otomatik yönet." tikini kaldır. > Oradaki C: D: veya E: gibi olanlara tıkla. > Hepsinde en büyük boyutu 12888 yap. (8 GB Belleğin 1.5 katı) > Hepsinde yazdıktan sonra "ayarla" butonuna bas. > tamam > yeniden başlat
Sorun çözülmezse bu videoyu yapabilirsin.

Maalesef olmadı yine

yzexthereal

Yeni Üye
Dün akşam Narun Tower'a ışınlanmaya çalışana kadar oyunu oynayabiliyordum, bilgisayarımda 8gb ram var disk belleği boyutu vesaire ayarladım şuanda da hala ayarlı görünüyor rami test ettim herhangi bir arıza veya sorun yok lakin sürekli error veriyor girerken video ram yetersiz gibi dx12 dx11 iki seçenekle de açmayı denedim olmadı dünden beri oyuna giremiyorum pencere moduna alıp 1024 e çekince başlangıç ekranında aşağıda adam soldan sağa kadar koşuyor bi ortam sesi geliyor sonra ses kesiliyor yaklaşık 10 dakika bekleyip connecton lost diyor eğer tam ekran yaparsam yine giremiyorum
1706646808796.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt