cekmece12345
Üye

Rıse online yeniden yuklerken yuklemeyı tamamladıktan sonra yeterli bellek olmadığını söylüyor ve indiremıyorum pcnın özellikleri ektedir..
Google üzerinden tamamlandıktan sonra , dosyayı açmadan hata alıyorumÇıkardığın rar dosyasını silip tekrar denedin mi dostum ?
Bilgisayara sağ tıkla >özellikler > gelişmiş sistem ayarları > gelişmiş >performans > ayarlar > gelişmiş > değiştir > "Tüm sürücülerde disk belleği dosyası boyutunu otomatik yönet." tikini kaldır. > Oradaki C: D: veya E: gibi olanlara tıkla. > Hepsinde en büyük boyutu 12888 yap. (8 GB Belleğin 1.5 katı) > Hepsinde yazdıktan sonra "ayarla" butonuna bas. > tamam > yeniden başlatGoogle üzerinden tamamlandıktan sonra , dosyayı açmadan hata alıyorum
Maalesef olmadı yineBilgisayara sağ tıkla >özellikler > gelişmiş sistem ayarları > gelişmiş >performans > ayarlar > gelişmiş > değiştir > "Tüm sürücülerde disk belleği dosyası boyutunu otomatik yönet." tikini kaldır. > Oradaki C: D: veya E: gibi olanlara tıkla. > Hepsinde en büyük boyutu 12888 yap. (8 GB Belleğin 1.5 katı) > Hepsinde yazdıktan sonra "ayarla" butonuna bas. > tamam > yeniden başlat
Sorun çözülmezse bu videoyu yapabilirsin.