Ben tanıdıklarım üstünden bir şeyler söylemek istiyorum. 2. ve 3. yayıncıları tanımam etmem.
Şimdi resimde ilk yayıncı yani "istenmi" pvplerde server server gezen, sağa sola nova atıp sayfa gelince sevinip gelmeyince bağırıp çağıran bir arkadaş. Ben onu pvp serverlardan beri tanıyorum. Oralarda da gmler destekliyordu server reklamı olsun diye neyse. Bu adam ön gösterime katılacak kadar istekli ama sonra da çamur atacak kadar yüzsüz bir adam.
Pwnage; zaten tanıyan tanıyor. Kendisi eski gm çamur atması gayet doğal. O yüzden pek fazla şey söylememe gerek yok. Anca KO 2 tarzı yok kopya falan falan filan...
YahelJR; Fazla tanımıyorum ama zaten sağa sola atıp tutan birisi izleyip gördüğüm kadarıyla. Zaten en büyük çamur atan bu adam. Sponsora kadar yükselmeler filan. Yok illegal yok şu yok bu...
Adamlar oyunu resmen körü körüne savunuyor(Ortadaki hariç). Konuyu açan arkadaşın dediği gibi "Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın" tarzında konuşmalar. Ya hayır ben anlamıyorum. Sağda solda bu oyundan malum oyuna çamur atan kimse yok. Ama malum oyundaki ünlü tanınmış adamlara "Rise oynayacak mısın?" diye sorulunca hemen bir yükselmeler, çamur atmalar filan. Yok grafikler kopya yok mekanikler aynı yok sponsoru illegal yok yok yok gider bu. Malum oyunun GM'leri de bu oyuna dava açıyordu telif atarız diye şimdi anca millete enayiymiş gibi "kazı kazan, eşleştir kazan, saklı sandığı bul, şuraya saklandım bana gel, !raffle 400 cash" eventler yapıyorlar
Biraz dağınık paylaştım düşüncelerimi ama kimin ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum.