Yayın açıp taraf toplamaya başlamışlar :))))

Mirage

Üye
Tıpış tıpış gelecekler "Rise Online" kategorisinde yayın açacaklar ve yağlayıp ballayacaklar. Yazdım buraya. :)

Uçan Zürafa

Üye
Ben tanıdıklarım üstünden bir şeyler söylemek istiyorum. 2. ve 3. yayıncıları tanımam etmem.

Şimdi resimde ilk yayıncı yani "istenmi" pvplerde server server gezen, sağa sola nova atıp sayfa gelince sevinip gelmeyince bağırıp çağıran bir arkadaş. Ben onu pvp serverlardan beri tanıyorum. Oralarda da gmler destekliyordu server reklamı olsun diye neyse. Bu adam ön gösterime katılacak kadar istekli ama sonra da çamur atacak kadar yüzsüz bir adam.

Pwnage; zaten tanıyan tanıyor. Kendisi eski gm çamur atması gayet doğal. O yüzden pek fazla şey söylememe gerek yok. Anca KO 2 tarzı yok kopya falan falan filan...

YahelJR; Fazla tanımıyorum ama zaten sağa sola atıp tutan birisi izleyip gördüğüm kadarıyla. Zaten en büyük çamur atan bu adam. Sponsora kadar yükselmeler filan. Yok illegal yok şu yok bu...

Adamlar oyunu resmen körü körüne savunuyor(Ortadaki hariç). Konuyu açan arkadaşın dediği gibi "Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın" tarzında konuşmalar. Ya hayır ben anlamıyorum. Sağda solda bu oyundan malum oyuna çamur atan kimse yok. Ama malum oyundaki ünlü tanınmış adamlara "Rise oynayacak mısın?" diye sorulunca hemen bir yükselmeler, çamur atmalar filan. Yok grafikler kopya yok mekanikler aynı yok sponsoru illegal yok yok yok gider bu. Malum oyunun GM'leri de bu oyuna dava açıyordu telif atarız diye şimdi anca millete enayiymiş gibi "kazı kazan, eşleştir kazan, saklı sandığı bul, şuraya saklandım bana gel, !raffle 400 cash" eventler yapıyorlar :D

Biraz dağınık paylaştım düşüncelerimi ama kimin ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum.

cuttercrev

Üye
İnş gelmezsiniz hele en alttan soldaki gelirsede bunları banlayın çöp tayfaaaaa

Libitina

Üye
Yayıncı kültürüm sıfır, hiçbirini tanımam etmem izlemem. Şu arkadaşların arasında bir tek sima olarak eski gm olanı biliyorum.

Bu ben girerim oynarım diyen arkadaş dışında adam akıllı konuşan yok. Yapmışlar emek var ben girer oynarım demiş. O diğer şirketin yaptıkları adamın canına tak etmiş ve bence sonuna kadar da haklı. Sen benim üzerimden para kazanıyorsan bana müşteri sıfatıyla yaklaşacaksın. Var mı öyle bir vizyonları? Yok. Aralarında en dürüst davranan bir tek o.

Türk kadroya laf etmişler, oyun içi para karşılığı item satar onu bunu yapar diye. Oraya çok güldüm. Edit item satıcısının tillahı orada, sesi bile çıkmıyor konu konuşulurken :)

Sonra birden muhabbet Ko grafiklerine dönüyor. Ne kadar kalitesiz olduğundan falan bahsediliyor. Hem mekaniği farklı diye gir konuya, sonra savunduğun oyunu şikayete başla. Yapımcısı istese yaparmış da yapmıyormuş, en son da kitle yeniliği sevmiyor diye konuyu bağladılar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :)

Daha bu oyun resmi olarak bile çıkmadı. Ne istediklerini bilmiyorlar daha. Oyunun alfasına da betasına da son haline de, yayın kapalı girecek ilk tayfa bunlar. Şimdi bol keseden sallasınlar bakalım.

bOgaC

Üye
Mustafa'yı (Chipsss) severim görüşlerine saygı duyarım yine beklediğim ona yakışır cümlelerle Rise online'i sahiplendi. Bu tartışma ekibi içerisinde chips 'in de bulunmasından ayrıca mutluyum.:)

SbY

Üye
bunların hepsi senden benden önce oyuna başlayacaktır emin olun.
ben market işletiyorum ve sabah 7 gece 11 dükkandayım.yayından falan anlamam ağzım laf yapar ama şebekliği beceremem.
kitlem olur yada olmaz oyunu tanıtmak için sabah 7 den gece 11 e kadar aksilik olmadığı taktirde yayın açıcam sadece bu oyunu tanıtmak için.beceremezsem bile maradonda otururum boş boş insanlar böyle bir oyunun varlığını bilsin yeter.

osmanyeginoglu

Üye
kusura bakmayın ama o gerçeği dediğiniz oyun koxp illegallikten hırsızlıktan dolayı bizleri kaybetti.şimdi bunu deneriz baktık sıkıntı var oyunmu yok piyasada he ama şunu bilin bu saatten sonra knightmı ASLA...

Libitina

Üye
bunların hepsi senden benden önce oyuna başlayacaktır emin olun.
ben market işletiyorum ve sabah 7 gece 11 dükkandayım.yayından falan anlamam ağzım laf yapar ama şebekliği beceremem.
kitlem olur yada olmaz oyunu tanıtmak için sabah 7 den gece 11 e kadar aksilik olmadığı taktirde yayın açıcam sadece bu oyunu tanıtmak için.beceremezsem bile maradonda otururum boş boş insanlar böyle bir oyunun varlığını bilsin yeter.
Dorion'da otur dostum, moradon'da değil ;)

akeu

Üye
Az önce youtubede denk geldim 5 6 yayıncı toplanmış yine rise onlineye atıp tutuyorlar. Bir tek chips savunuyor diğerleri de dönme dolap misali aman ekmek kapılarımıza zeval gelmesin Asımmm..

Video
KO oynamadığım için hiçbirini tanımıyorum ama o Fenerbahçe formalı kişiye Rise'da yayın hakkı tanınmamalı diğerleri bir nebze de çok ağır sallıyor o adama bu kapıda ekmek verilmemeli çünkü gelir Row dener istediği sponsorlugu alamaz geri dönüp ben denedim bok gibi söyle böyle sıkar onda o tarz var ona Row yönetimi simdiden kapısını kapatıp giriş engeli vermeli oyun ile ilgili ithamda bulunmayıp sponsor yapımcıya sallıyor.

bOgaC

Üye
kusura bakmayın ama o gerçeği dediğiniz oyun koxp illegallikten hırsızlıktan dolayı bizleri kaybetti.şimdi bunu deneriz baktık sıkıntı var oyunmu yok piyasada he ama şunu bilin bu saatten sonra knightmı ASLA...
Onun devri bitti. saltanatı yıkıldı

Taarruz

Üye
En çok nefret duyan oyuncu bile resmi açılışta karakter oluşturacak siz rahat olun.

Black Vortex

Üye
önceden böyle bir yayın açmaya bile gerek yok nasıl olsa bu oyun tutmayacak diyorlardı. şimdi herkesi toplayıp yayın açıyorlar nolduuuu ? ko 2 server açar rise online ı batırır diyolarrrr. ko 3 tane server açtı nolduuuu ? 3 yeni server da kan ağlıyor. ah ahhhhh bu videoyu yüzlerine ilerde nasıl vurulacak.

Mirage

Üye
önceden böyle bir yayın açmaya bile gerek yok nasıl olsa bu oyun tutmayacak diyorlardı. şimdi herkesi toplayıp yayın açıyorlar nolduuuu ? ko 2 server açar rise online ı batırır diyolarrrr. ko 3 tane server açtı nolduuuu ? 3 yeni server da kan ağlıyor. ah ahhhhh bu videoyu yüzlerine ilerde nasıl vurulacak.
Sen betadan sonra gör burayı. Artık KO yeni server falan açsa da millet gidip orada para kasar gelir Rise'da kostüm, kozmetik, season pass alır o paralarla :D :D

LunasCar

Üye
Bırakın isteyen istediğini söylesin reklamın kötüsü olmaz :)

JohnPlane

Üye
KO' da adam kalmayınca görücem ben onları ya. 2 server açılsın biter o oyun falan diyorlar utanmadan. Ama Rise Ekibi bunları görsün bunlar Ko yu bırakıp gelmek istediklerinde kabul görmesinler.

Roger

Üye
Şuan yazdığım yazıyı okuyan yöneticilere sesleniyorum.
Bu videoda ki adamları bir kenara not etsinler.
oyuna kopya diyen adamların oyun envanteri zaten bellidir. bu konuda diyeceklerim bunlar.
chips kadar gerçekçi konuşamıyorlar çünkü destekleri kesilebilir.

Black Vortex

Üye
"oyunu yapan firmanın türk olması bana güven vermiyor" diyolar :D sonra niye biz ilerleyemiyoruz....

Kayı Beyi

Üye
LoL ve Dota örneginden yola çıkarsak eski dotacıların neredeyse tamamı lolü eleştirmiş ve yargılamıştı zaman içinde hepsi dotayı bırakıp lole geçti :) Bu kadarı kafi anlamak isteyene

LeKe

Üye
Şaka gibiler,neymiş oyunu yapan Türk yapımcılar olduğu için, yönetimden para ile item alınır falan demişler.

x online'de ne çabuk unutmuşlar,daha TR de firmaları yok iken 2006 de yabancı gm'lerden para karşılığı +9 +10 item satışı olduğunu...

RoW ailesine güvencemiz tam böyle illegal yöntemler yapmıyacak kadar bilgili ve dürüstler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt