Yayıncılar(Content Creator) Ne Sıklıkla Kontrol Ediliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Blue

Üye
Merhabalar, Rise Online'ı oyun açıldığından beri severek oynayıp takip ediyorum. Uzunca bir süredir de oturmuş kalabalık bir clanım var. Hep birlikte keyif alarak oynuyoruz. Fakat son zamanlarda bazı sıkıntılar yaşamaya başladık. Özellikle Content Creator tagı olan arkadaşlar kendilerini çok üstte görüyorlar normal oyunculardan bu sebeple de hakaret, aşşağılama diz boyu oluyor. Yaş ortalaması 35 olan bir clana mensubum en büyüğümüz 57 yaşında en küçüğümüz 29 yaşında. Buna rağmen dün x yayıncısının yayın boyu tüm clanımızın annesine,babasına,kardeşlerine,çocuklarına,yedikleri ekmeğe sövülmesini izledik ve hiçbir şey yapamadık.Discorddan ulaştığım arkadaş bu konunun Twitch sorumluluğunda olduğunu söyledi ama ben böyle düşünmüyorum. Sonuç olarak Rise Online bu kişilere sponsor olup yayıncılık yaptırıyor ve bana kalırsa bu adamların takip edilip bu tarz sıkıntılı olanların elenerek yola devam edilmesi gerekiyor.

Biz yaşadığımız sorunla ilgili ticket oluşturduk. Özellikle burada nick belirtmeden konuyu açtım çünkü itibarsızlaştırma yapmak istemiyorum. Tek ricam üstünde Rise Online Content Creator yazan kişilerin yetkililer tarafından değerlendirilmesi.

Dip olarak clanımızda kolluk kuvvetleri mensubu arkadaşlarımız var, edilen hakaretlerden sonra kendileri müdahil olup şahsa işlem yapmak istedi fakat biz müsade etmedik. Bu herkesten önce Rise Online yönetiminin sorumluluğudur. Gönderdiğimiz biletlerden tatmin edici cevap alamazsak hukuksal olarak hakkımızı arayacağız.

DeadN0t

Üye
Gecen gün bir yayıncı bana sövdü ss aldım destek bileti attım mute attılar ve yayıncıyı uyardılar. Ve bir daha o adamın yayını izlemedim oldu bitti :D

MaRaKeSH

Üye
Kesinlikle içerik üreticilerinin bu tarz insanlardan oluşmaması gerekiyor. Bu tarz videolar fanatikleştiriyor ve bilen bilmeyen herkes de algı yaratıyor. Klan isimleri, user isimleri kullanılıp yapılan yayınlar bilhassa çok tehlikeli. Bu konunun hassas olması gerektiğine inanıyorum. +1

MajorMikey

Üye
Olum ne alaka lan bende geçen şikayet ettım adamlar direk ceza attı yayıncı normal oyuncu fark etmiyor. Tribe mi girdiniz :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Argo kullanımı ve şikayetleri için lütfen destek bileti oluşturunuz. Ve rahatsız olduğunuz Content Creator var ise lütfen bunu buradan değil, destek bileti üzerinden bildiriniz. Her oyuncumuz bizler için eşittir.

İyi forumlar :)

Blue

Üye
Selamlar,

Argo kullanımı ve şikayetleri için lütfen destek bileti oluşturunuz. Ve rahatsız olduğunuz Content Creator var ise lütfen bunu buradan değil, destek bileti üzerinden bildiriniz. Her oyuncumuz bizler için eşittir.

Bahsettiğim olay ettiği küfürden ötürü oyunda mute alması değil. Bahsettiğim olay TCK'ya göre alenen suç olan, bir topluluk önünde küçük düşürme ve ağır hakaret. Derdim oyundan mute atılması değil. Biliyorsunuz ki daha bu sabah başka oyun yayıncılarından brinini 2 sene 1 ay cezası istinaf mahkemesinden onandı.

ek olarak zaten kişiler gerekli kanıtlarla bilete eklendi. Biz bu adamların içerik üreticisi olmasını istemiyoruz. Bu tarz adamların ürettiği içeriğin herhangi bir kıymeti olmaz.

MajorMikey

Üye
Bunlar kesin bir tane yayıncıyla kavgalı adamı kovdurtmaya calışıyorlar adfad :D Lan sene 2022 oldu bırakın bu ayakları ya izlemeyin olsun bitsin lan ne cakalsınız ya :D

BenGeldim

Üye
@Blue yi destekliyorum. Söyledikleri harfiyen doğrudur. Bu Content Creator taglı yayıncıların doğrudan sürekli olmasada günlük olarak hiç yoksa 5 dk takip edilmesi gerekiyor yetkililerce. Kalitesiz ve seviyesiz içerik üretmek oyuna zarar verir, oyuncuyu soğutur. Adaletsizlikten kaçıp adalet şemsiyesi altına sığınmaya çalışan bir kitleyiz. Biliyoruz ki üzerinizde büyük baskı var ve yoğun olarak çalıştığınızın farkındayız. En azından yemek yerken yatmadan önce bir açıp bakın twicht e bir göz gezdirin mümkünse. Aileye hakaretler, tehditlerin havada uçuştuğu yayıncılar var şuan hiç etik değil. Kim tehdit edildiği bir oyunu veya küfür eden bir yayıncının olduğu oyuna yeni başlamak isterki?

SunRise

Yönetici
Community Manager
Yukarıda mesajda belirttiğim gibi, rahatsız olduğunu durum varsa destek bileti üzerinden bildirebilirsiniz.
Selamlar,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt