Blue
Üye

Merhabalar, Rise Online'ı oyun açıldığından beri severek oynayıp takip ediyorum. Uzunca bir süredir de oturmuş kalabalık bir clanım var. Hep birlikte keyif alarak oynuyoruz. Fakat son zamanlarda bazı sıkıntılar yaşamaya başladık. Özellikle Content Creator tagı olan arkadaşlar kendilerini çok üstte görüyorlar normal oyunculardan bu sebeple de hakaret, aşşağılama diz boyu oluyor. Yaş ortalaması 35 olan bir clana mensubum en büyüğümüz 57 yaşında en küçüğümüz 29 yaşında. Buna rağmen dün x yayıncısının yayın boyu tüm clanımızın annesine,babasına,kardeşlerine,çocuklarına,yedikleri ekmeğe sövülmesini izledik ve hiçbir şey yapamadık.Discorddan ulaştığım arkadaş bu konunun Twitch sorumluluğunda olduğunu söyledi ama ben böyle düşünmüyorum. Sonuç olarak Rise Online bu kişilere sponsor olup yayıncılık yaptırıyor ve bana kalırsa bu adamların takip edilip bu tarz sıkıntılı olanların elenerek yola devam edilmesi gerekiyor.
Biz yaşadığımız sorunla ilgili ticket oluşturduk. Özellikle burada nick belirtmeden konuyu açtım çünkü itibarsızlaştırma yapmak istemiyorum. Tek ricam üstünde Rise Online Content Creator yazan kişilerin yetkililer tarafından değerlendirilmesi.
Dip olarak clanımızda kolluk kuvvetleri mensubu arkadaşlarımız var, edilen hakaretlerden sonra kendileri müdahil olup şahsa işlem yapmak istedi fakat biz müsade etmedik. Bu herkesten önce Rise Online yönetiminin sorumluluğudur. Gönderdiğimiz biletlerden tatmin edici cevap alamazsak hukuksal olarak hakkımızı arayacağız.
Biz yaşadığımız sorunla ilgili ticket oluşturduk. Özellikle burada nick belirtmeden konuyu açtım çünkü itibarsızlaştırma yapmak istemiyorum. Tek ricam üstünde Rise Online Content Creator yazan kişilerin yetkililer tarafından değerlendirilmesi.
Dip olarak clanımızda kolluk kuvvetleri mensubu arkadaşlarımız var, edilen hakaretlerden sonra kendileri müdahil olup şahsa işlem yapmak istedi fakat biz müsade etmedik. Bu herkesten önce Rise Online yönetiminin sorumluluğudur. Gönderdiğimiz biletlerden tatmin edici cevap alamazsak hukuksal olarak hakkımızı arayacağız.