shisuixg0dd
Üye

bound kesinlikle kalmalı fakat süresi biraz azaltıla bilir 1 sene çok uzun bir süre yani
kardeşim ben bound sistemi ile alakalı konu açmışım gelip gold bıdı bıdısı yapıyorsun ki birkaç yazı öncesindede bound sistemine karşı bir yorumunda var. dolayısıyla boş konuşuyorsun gibi geliyor bana. bende priestim itemler dediğin gibi 10 gb değil. şuan oyun %90 +6 item takıyor . priestin silahı bir tık pahalı . neyle neyi kıyaslayıp 10 gb dediğini anlayamadım açıkçası. şuanda oyundaki bplerin takmak istediği silah arch sword +6 ve oda pazarda 2 - 2.5 gb arası şuanda pazardayım. golden snake+6 130-150m arası mino da aynı şekilde. çeşitlilik açısından bp nin silahları diğerlerine göre bir tık az ve pahalı ama bunun gold satışıyla veya bound olayının kalkmasıyla bir alakası yok. eğer bound olayının kalkmasını isteyen ve savunan birisi var ise o kişi oyunun knight çöplüğüne dönmesini isteyen kişidir.daha da basite indirip anlatayım sana oyunda priyim silahının +5i pazar 10 gb oyun oynarak o parayı 5 6 ayda anca biriktiririm tam itemi alınca size güncelleme getirdik yeni item daha iyisi dediklerinde avel gibi ortada kalmak istemiyorum. oyundada gold alımına göz yuman bir sistem olduğundan dolayı o yeni itemi millet çatur çatur alabilecekken paralı değilde oyun oynamak için oynayan adam o oyuna devam mı edecek sanıyorsun ? Sen KO gibi 3 itemle 10 sene oynanacağını düşünüyorsan bu oyunu veya bu firma öyle hesap ediyorsa zaten batacak 1 seneye kalmadan.
işi golda taşıyan sensin boundun neden su an uygun olmadığı güzelce açıkladım. Sen itemi paraya endekslemissin diyip işin içinden sıyrılmaya kalktın ben itemın neden paraya endeksli görüldüğünü açıkladım. ya gerçekten okuduğunu anlayacak kapasitede değilsin ya da haksız çıkma korkusu ile kendince çamura yatma derdindesin.kardeşim ben bound sistemi ile alakalı konu açmışım gelip gold bıdı bıdısı yapıyorsun ki birkaç yazı öncesindede bound sistemine karşı bir yorumunda var. dolayısıyla boş konuşuyorsun gibi geliyor bana. bende priestim itemler dediğin gibi 10 gb değil. şuan oyun %90 +6 item takıyor . priestin silahı bir tık pahalı . neyle neyi kıyaslayıp 10 gb dediğini anlayamadım açıkçası. şuanda oyundaki bplerin takmak istediği silah arch sword +6 ve oda pazarda 2 - 2.5 gb arası şuanda pazardayım. golden snake+6 130-150m arası mino da aynı şekilde. çeşitlilik açısından bp nin silahları diğerlerine göre bir tık az ve pahalı ama bunun gold satışıyla veya bound olayının kalkmasıyla bir alakası yok. eğer bound olayının kalkmasını isteyen ve savunan birisi var ise o kişi oyunun knight çöplüğüne dönmesini isteyen kişidir.