İstek yayıncıların ruh bağı sistemine karşı olması sebebi ?

shisuixg0dd

Üye
bound kesinlikle kalmalı fakat süresi biraz azaltıla bilir 1 sene çok uzun bir süre yani

poxime

Üye
daha da basite indirip anlatayım sana oyunda priyim silahının +5i pazar 10 gb oyun oynarak o parayı 5 6 ayda anca biriktiririm tam itemi alınca size güncelleme getirdik yeni item daha iyisi dediklerinde avel gibi ortada kalmak istemiyorum. oyundada gold alımına göz yuman bir sistem olduğundan dolayı o yeni itemi millet çatur çatur alabilecekken paralı değilde oyun oynamak için oynayan adam o oyuna devam mı edecek sanıyorsun ? Sen KO gibi 3 itemle 10 sene oynanacağını düşünüyorsan bu oyunu veya bu firma öyle hesap ediyorsa zaten batacak 1 seneye kalmadan.

TheHandOfGod

Üye
daha da basite indirip anlatayım sana oyunda priyim silahının +5i pazar 10 gb oyun oynarak o parayı 5 6 ayda anca biriktiririm tam itemi alınca size güncelleme getirdik yeni item daha iyisi dediklerinde avel gibi ortada kalmak istemiyorum. oyundada gold alımına göz yuman bir sistem olduğundan dolayı o yeni itemi millet çatur çatur alabilecekken paralı değilde oyun oynamak için oynayan adam o oyuna devam mı edecek sanıyorsun ? Sen KO gibi 3 itemle 10 sene oynanacağını düşünüyorsan bu oyunu veya bu firma öyle hesap ediyorsa zaten batacak 1 seneye kalmadan.
kardeşim ben bound sistemi ile alakalı konu açmışım gelip gold bıdı bıdısı yapıyorsun ki birkaç yazı öncesindede bound sistemine karşı bir yorumunda var. dolayısıyla boş konuşuyorsun gibi geliyor bana. bende priestim itemler dediğin gibi 10 gb değil. şuan oyun %90 +6 item takıyor . priestin silahı bir tık pahalı . neyle neyi kıyaslayıp 10 gb dediğini anlayamadım açıkçası. şuanda oyundaki bplerin takmak istediği silah arch sword +6 ve oda pazarda 2 - 2.5 gb arası şuanda pazardayım. golden snake+6 130-150m arası mino da aynı şekilde. çeşitlilik açısından bp nin silahları diğerlerine göre bir tık az ve pahalı ama bunun gold satışıyla veya bound olayının kalkmasıyla bir alakası yok. eğer bound olayının kalkmasını isteyen ve savunan birisi var ise o kişi oyunun knight çöplüğüne dönmesini isteyen kişidir.

poxime

Üye
kardeşim ben bound sistemi ile alakalı konu açmışım gelip gold bıdı bıdısı yapıyorsun ki birkaç yazı öncesindede bound sistemine karşı bir yorumunda var. dolayısıyla boş konuşuyorsun gibi geliyor bana. bende priestim itemler dediğin gibi 10 gb değil. şuan oyun %90 +6 item takıyor . priestin silahı bir tık pahalı . neyle neyi kıyaslayıp 10 gb dediğini anlayamadım açıkçası. şuanda oyundaki bplerin takmak istediği silah arch sword +6 ve oda pazarda 2 - 2.5 gb arası şuanda pazardayım. golden snake+6 130-150m arası mino da aynı şekilde. çeşitlilik açısından bp nin silahları diğerlerine göre bir tık az ve pahalı ama bunun gold satışıyla veya bound olayının kalkmasıyla bir alakası yok. eğer bound olayının kalkmasını isteyen ve savunan birisi var ise o kişi oyunun knight çöplüğüne dönmesini isteyen kişidir.
işi golda taşıyan sensin boundun neden su an uygun olmadığı güzelce açıkladım. Sen itemi paraya endekslemissin diyip işin içinden sıyrılmaya kalktın ben itemın neden paraya endeksli görüldüğünü açıkladım. ya gerçekten okuduğunu anlayacak kapasitede değilsin ya da haksız çıkma korkusu ile kendince çamura yatma derdindesin.

YCK34

Üye
Poxime tam benim kafadansın kardeşim, oyun hardcore p2w'dir.A haber dinleyicileri gibi , bir tanesi uydurmuş sadece oyun yöneticileri item satarsa oyun p2w olur diye, herkesin ağzında aynı cümle :DD kardeş sen 6 ay gece gündüz oynayıp yapabildiginin 5 katını bir adam 1 günde gelip yapıyorsa gerçek para ile işte bu oyun p2w'in babasıdır.İlla oyun yöneticilerinin store da bir şeyler satmasına gerek yok, itemlerin satılma işlemine göz yummakta oyununu p2w e dönüştürmektir.Ben hatta sana daha ilginç bir şey söyliyeyim , bence adminler edit item bile satıyor.Bu gün youtubede "domenico" diye bir kişinin "williams"adlı karaktere girip pk atmasıyla bu kanaata vardım.Ben de ilk günden beri oynuyorum 65 lvl a bizde geldik, yani suana dek 50-60 tane kryss den 2-3 tane +7 gecmisken , video daki arkadasın uniqe dagger ı +7 yapmış olması gerçekten komedi. İstedigi kadar zengin olsun , o item den suana dek kac tane +1 dustu? diyelim ki düsenlerin hepsini topladın ki bence piyasada 10 tane bile yoktu ,uniqe itemler +2 den +3 e trina ile bile yanabiliyorken sen o itemi nasıl +7 yaptın? 50-60tane rare itemdan 2-3 tane +7 ye gecerken 3-5 tane uniqenin direk 7 ye gecmiş olması gerçekten gülünç, aynen bende senin gibi düsünüyorum, bu oyun 1 sene de k.o gibi 5-6k useri olan bir oyuna dönüşür . P2W in önüne geçmek cok basit.Aynı BLACK DESERT ONLINE deki pazar sistemi gelmesi gerekiyor, kimse itemi merchant acıp dorionda yere kuramıyacak, herkes auction house a koyacak, ve pre-order (ön sipariş ) sistemi gelecek, nadir düşen bir itemi pazar koydugunuzda senin istedigin kişi alamayacak o itemi önce pre-order koyanlardan birine gidecek eğer pre-order yok ise o iteme , auction penceresini acıp itemi önce satın alan sahip olacak, tabi her iteme oyunda değer biçilmesi gerekiyor.Trade kesinlikle kapalı olmalı,Trade ile sadece pot ,adranelin,cure ,kitap vs.. tarzı itemler verilmelidir.Demem o ki bu adamlar boş adamlar değil bunca para harcayıp oyun yapmıslar ve hepsi yazılımcı, benim düsündügümü onlarda cok rahat düsünmüstür.Demek ki bu adamların derdi millete eşit şartlarda , stres atıp zevk alabilcegi bir ortam yaratmak değil, ko da düzülen Türk milletini , Türklerden başkası düzemez düşüncesiyle yapılmış bir oyundur derim.O video yu gördükten sonra ben zaten direk oyunu sildim.Herkese iyi eğenceler.

Son düzenleme:

poxime

Üye
valla inş öyle olmaz. öyle olmasın diyede yorumlarımı umursuyorlarmıdır bilmiyorum oyun gelişsin diye yapıyorum. bu gün benım işime yarayan olsun diye değil. ama foruma bakıncada ne yazıkki Ko da tutunamayan ne kadar adam varsa burayı yeni fırsat görüp gelmiş yüksek grafik ko koynayalım derdindeler. fikirler istekler inanılmaz derece vasat. Mmorpg tarihi dünyada gelişimi sosyalojik değişim hiç bi konuda fikir sahibi olmadan uzun vadeli oyun modeli olan mmorpg oyunu öğle yemeği niyetine yiyip tüketmek üzerine fikirler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt