Yazdıklarımız havadanı kalıyor.

Namesizz

Üye
Merhaba buraya bir çok insan tarafından oyunun gidişatı için fikir ve fikirler vermek için kullanıyor.Kimisi olacak kimiside uçuk yasa mantıksız şeyler olabilir.Sadece şunu merak ediyorum yazdıklarımızı gören varmı.Akıl akıldan üstündür yazılanları okuyup onu geliştirip oyuna sürme gibi düşünceleri oluyormu.Yoksa benim kafa mermer sen ne dersen demi.Merak ediyorum.

Bigjest

Üye
Merhaba
Oyuncuların aktarmış oldukları tüm görüş ve düşünceler geliştirici ekip ve yöneticiler tarafından kontrol ediliyor.
Daha önceki süreçler içerisinde forumdan ve discord sunucusu üzerinden yapılan bir çok öneri ve görüş örnek alınarak oyun içerisinde çalışmalar yapıldı.
İyi forumlar.

platoon0x

Üye
Merhaba
Oyuncuların aktarmış oldukları tüm görüş ve düşünceler geliştirici ekip ve yöneticiler tarafından kontrol ediliyor.
Daha önceki süreçler içerisinde forumdan ve discord sunucusu üzerinden yapılan bir çok öneri ve görüş örnek alınarak oyun içerisinde çalışmalar yapıldı.
İyi forumlar.
üzgünüm ama bu yanıtınıza dair bir inancım yok artık benim, son 10 patchtir filan sınıflar arası dengelemeye dair hiçbir değişiklik yok, yöneticiler şuan bunun "oyunun 1 numaralı sorunu" olduğunu idrak edemiyor mu, neden bir aksiyon alınmıyor? daha ne kadar bp ye isyan konuları açılması gerekiyor?

Klausnicky

Üye
üzgünüm ama bu yanıtınıza dair bir inancım yok artık benim, son 10 patchtir filan sınıflar arası dengelemeye dair hiçbir değişiklik yok, yöneticiler şuan bunun "oyunun 1 numaralı sorunu" olduğunu idrak edemiyor mu, neden bir aksiyon alınmıyor? daha ne kadar bp ye isyan konuları açılması gerekiyor?

Bp’ye nerf geldiğini varsayıyorum, pvp de bildiğin ölüye dönücek, karşısına asas geldiğinde. Zaten damage atamıcak bir de üstüne asası okçuyu yakalama şansı olmuyor ki hala öyle. Bp ye nerf demek karakteri bitirmek demek. Kendi başınıza oynarsınız.

birol2003

Üye
isyaaaaaannnnnnnnnn:LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

Arkadaşım ben bp ve mage oynuyorum şimdi bizde görünmezlik, dash gibi skillerimi isteyelim yada o klasslara nerf isteyelim az mantıklı ve objektif düşünün bencillik yapmayın

Bigjest

Üye
Forumda battle priest'e nerf gelmeli şeklinde eleştiri yapıldığında maalesef battle priest'e nerf gelmiyor. Zamanında 125 Ap bonusuna sahip paladin clup 119 AP'ye düşürüldü. Kimse kulak vermiyor değil, herkes kendi jobuna göre avantaj istiyor. Battle Priest sınıfı adı üzerinde atak odaklı ve defansif yönden zayıf bir karakter. Fakat pvp konusunda oldukça zayıf, parti halinde hareket etse bile ayak uyduramıyor.
2 adet okçu saldırdığında ölüyor, görünmez asaslara av oluyor, 4 mageden canı az olduğu için tek yiyor. Eğer sen battle priesti öldüremediysen, onun seni kesmesi çok doğal. Ölmediği takdirde çok iyi hasarlar çıkartıyor. Okçu hem pve hemde pvp odaklı bir karakter. Warrior hem tank, hem atak yönü ile baskın bir karakter, asas görünmez olup anlık hasarı ile baskın bir karakter. Asas karakteri pve yapabiliyor mu? Hayır çünkü tamamen pvp odaklı bir karakter. Siz battle priest'in atağı nerf yesin şeklinde yorum yapıyorsunuz fakat asas sınıfının görünmezlik skill'i kaldırılsın ile aynı değeri taşıyor. Denge oyuncular nerf gelsin diye paylaşım yaptığında nerf atarak sağlanmaz.

Unbeatable

Üye
Bp’ye nerf geldiğini varsayıyorum, pvp de bildiğin ölüye dönücek, karşısına asas geldiğinde. Zaten damage atamıcak bir de üstüne asası okçuyu yakalama şansı olmuyor ki hala öyle. Bp ye nerf demek karakteri bitirmek demek. Kendi başınıza oynarsınız.
Pk yönünden değil zaten moblara vurduğu damage azaltılsın pk atmak isteyen atabilir.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Yazdığınız hiç bir eleştiri, istek, öneri havada kalmıyor tabii ki. Ancak bu demek değil ki her söylenen not alınıyor bazı kullanıcılar var oyunla hiç alakası yok kontrol ettiğimde karakteri 12 level en son 2.5 ay önce oyuna girmiş şunları düzeltin artık yapamıyoruz diye yazıyor onları tabii ki eliyoruz. Mantıklı olan, yapılabilecek olan her öneriyi not olarak alıp işlem yapıyoruz. Bazıları uzun zaman alabiliyor bazıları çabuk olabiliyor bu o an olan yoğunluğa, yapılacak olan işleme göre değişiyor.

cebraaa

Üye
Merhaba,

Yazdığınız hiç bir eleştiri, istek, öneri havada kalmıyor tabii ki. Ancak bu demek değil ki her söylenen not alınıyor bazı kullanıcılar var oyunla hiç alakası yok kontrol ettiğimde karakteri 12 level en son 2.5 ay önce oyuna girmiş şunları düzeltin artık yapamıyoruz diye yazıyor onları tabii ki eliyoruz. Mantıklı olan, yapılabilecek olan her öneriyi not olarak alıp işlem yapıyoruz. Bazıları uzun zaman alabiliyor bazıları çabuk olabiliyor bu o an olan yoğunluğa, yapılacak olan işleme göre değişiyor.
Peki şunu farketmiyormusunuz yönetici - 0.5 sn de bir vuruyor bp ? Warior 0.8 - Vede bp warıordan daha fazla vuruyor - Bir asasa 3 bilemedin 4 atıyor.
Bpnin healı var sonuçta değilmi ?- evet Maliceside var ..
Bp kendine heal atıp asası kesebilir değil mi ? - evet
Bp kendine heal atmadanda -malice atmadanda asası çok rahat kesebiliyor , Sizcede bir sıkıntı yok mu ?
Yani bunu test etmek bence basit - 2 tane 65 char ( görev itemli bp - görev itemli asas) Kafa kafaya çarpıştırın abi çok basit yani.
Nasıl bir Fark olduğunu göreceksiniz Saygılar ,sevgiler

platoon0x

Üye
Forumda battle priest'e nerf gelmeli şeklinde eleştiri yapıldığında maalesef battle priest'e nerf gelmiyor. Zamanında 125 Ap bonusuna sahip paladin clup 119 AP'ye düşürüldü. Kimse kulak vermiyor değil, herkes kendi jobuna göre avantaj istiyor. Battle Priest sınıfı adı üzerinde atak odaklı ve defansif yönden zayıf bir karakter. Fakat pvp konusunda oldukça zayıf, parti halinde hareket etse bile ayak uyduramıyor.
2 adet okçu saldırdığında ölüyor, görünmez asaslara av oluyor, 4 mageden canı az olduğu için tek yiyor. Eğer sen battle priesti öldüremediysen, onun seni kesmesi çok doğal. Ölmediği takdirde çok iyi hasarlar çıkartıyor. Okçu hem pve hemde pvp odaklı bir karakter. Warrior hem tank, hem atak yönü ile baskın bir karakter, asas görünmez olup anlık hasarı ile baskın bir karakter. Asas karakteri pve yapabiliyor mu? Hayır çünkü tamamen pvp odaklı bir karakter. Siz battle priest'in atağı nerf yesin şeklinde yorum yapıyorsunuz fakat asas sınıfının görünmezlik skill'i kaldırılsın ile aynı değeri taşıyor. Denge oyuncular nerf gelsin diye paylaşım yaptığında nerf atarak sağlanmaz.
Oyun içerisinde yetkili birisinden bu mesajları okumak oldukça üzücü oldu.
Öncelikle görev eşyasının ap sinin düşürülmesinin direkt karaktere nerf olarak nitelendirilmesi biraz komik çünkü başka bir silah kullanınca değişen hiçbir şey olmuyor xD
BP nin zayıflıklarından bahsederken hep diğer joblarla savaşırken dezavantajlı argümanını savunmanız da garip, protean / lunaskar kingdom ve haggar gibi pvp faktörünün olmadığı haritalardaki farm slotlarının dengesi için ne söyleyeceksiniz peki?
Üstteki arkadaş ta çok güzel açıklamış, farkında değilsiniz sanırım fakat bu karakterin seri skillerinin cooldownu 0.5 saniye, warriorun seri skillerinin neredeyse yarısı. Ayrıca 2 sınıf ta eşit atak güçleriyle %300 hasar vuran skillerini kullanmalarına rağmen bp daha fazla hasar vuruyor (bunun bir bug olduğunu ümit ediyorum) üstüne birisi 1 skill atarken diğeri neredeyse 2 skill atıyor. Sırf defans dezavantajı olduğunu düşündüğünüz için bu karakterin "dps'inin" okçu ve warriordan 1.5 2 kat olması mantıklı mı?
(Ne kadar defans dezavantajının olduğu da tartışmaya açık bir konu da neyse zira kendisine bufflarını atan bir battle priest, scrollarını basan bir okçudan çok da kağıt gibi filan değil defansları aşağı yukarı aynı.)
Oyuncuların isteklerine göre hareket etmek mantıklı değil diyorsunuz fakat oyuncuların yarısından çoğu aynı şeyden şikayet ediyorsa bir durup düşünmekte de fayda var...

Bunları yazdıktan sonra profil resminizi görünce yazdıklarınız biraz anlam kazandı :D Ama atladığınız bir şey var o da benim profil resmim de taa "alfa döneminden" bir battle priest karakterine ait, neyin dengeli olup olmadığını çok rahat idrak edebiliyorum artık =)

N3v3N

Üye
Skill açıklamalarına düzenleme getirin lütfen.

Ayrıca 60 altı warrior oyuncuları için sekmeyen skill gerekiyor. Zindan da 44 skili 5 defa üst üste seker mı? Sekiyor hemde öyle böyle değil.Sekmeden vuran skill bitane o da %100 vuruyor. Zindan da mecburen süreli skilleri vurmak gerekiyor warriorda. Onlarda az vuruyor. atak,hp,def SC basarak 22-24dk da zindan bitiyor :( Bir yetkili lütfen warriorla 60 skili olmadan zindan yapsın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt