Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazın ne olacak bu bilgisayarlar? (OYUN YETKİLİLERİ) !!!!
Bende oyunda kasma ve donmalar yaşıyorum ancak kendi sistemimden kaynaklandığını düşünüyorum. İşlemci odaklı bir oyun islemcini güzel bir işlemci haline getirirsen 1050 ekran kartı ile rahat oynanacağına inanıyorum
Yok hocam masaüstü bilgisayar gtx 970 msi ekran kartı after burner kullanarak kısıtlıyorum. https://prnt.sc/G3-dAZNjJJKS Ki bu şekilde çok uzun süre de kullandım yani kaç yıllık ekran kartı. Arada %110'a çıkardığım da oluyordu o da sadece 3 5 kez AAA oyun oynarken o kadar. Onun haricinde %50'de bazen 75 bazen standart 100'de. Yani ısınsa bu program sadece görsel olsa ve bir anlam ifade etmese bir etkisi olmasa elimi ekran kartına değdirdiğimde fark ederim yani en kötü elim yanar ama şuan 47 diyorsa o derecelerde hep. Anakartta da sıcaklık göstergesi var o da düşük işlemci sıcaklık da düşük.
Bende oyunda kasma ve donmalar yaşıyorum ancak kendi sistemimden kaynaklandığını düşünüyorum. İşlemci odaklı bir oyun islemcini güzel bir işlemci haline getirirsen 1050 ekran kartı ile rahat oynanacağına inanıyorum