Yazın ne olacak bu bilgisayarlar? (OYUN YETKİLİLERİ) !!!!

MiceS

Üye
Bende oyunda kasma ve donmalar yaşıyorum ancak kendi sistemimden kaynaklandığını düşünüyorum. İşlemci odaklı bir oyun islemcini güzel bir işlemci haline getirirsen 1050 ekran kartı ile rahat oynanacağına inanıyorum

mrares

Üye
@mrares al suite ilemi ayarlıyorsun karttan beklentin yoksa devam et ileriye dönük %99.9 bozulacak, Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit Ekran Kartını aynı taktikle bozduğumdan biliyorum.
Yok hocam masaüstü bilgisayar gtx 970 msi ekran kartı after burner kullanarak kısıtlıyorum. https://prnt.sc/G3-dAZNjJJKS Ki bu şekilde çok uzun süre de kullandım yani kaç yıllık ekran kartı. Arada %110'a çıkardığım da oluyordu o da sadece 3 5 kez AAA oyun oynarken o kadar. Onun haricinde %50'de bazen 75 bazen standart 100'de. Yani ısınsa bu program sadece görsel olsa ve bir anlam ifade etmese bir etkisi olmasa elimi ekran kartına değdirdiğimde fark ederim yani en kötü elim yanar ama şuan 47 diyorsa o derecelerde hep. Anakartta da sıcaklık göstergesi var o da düşük işlemci sıcaklık da düşük.

mrares

Üye
Oyunu da her şeyi ultra'ya çekip oynamıyorum düşük ayarlarda o keskinlik yüzdesi vardı o da 100'de 2k çözünürlükte oynuyorum gül gibi 60 fps.

Heaven1Mavii

Üye
Bende oyunda kasma ve donmalar yaşıyorum ancak kendi sistemimden kaynaklandığını düşünüyorum. İşlemci odaklı bir oyun islemcini güzel bir işlemci haline getirirsen 1050 ekran kartı ile rahat oynanacağına inanıyorum

1050 ile zor bunu diyim oynarsın fakat pk anında bowl vs maradon gibi yerlerde problem yaşarsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt