yeni boss sistemi hakkında

Killerduke

Üye
Bowl dönmekten beynin sulanmış. Çık dışarı biraz hava al iyi gelir. Üstüne de bir bardak soğuk su.

Jacques

Üye
Dönercilerin gözü yaşlı. Bu adamlar forumda herşeyi kuralına kitabına göre yaptığını söylüyorlar klasgamede ki ERDEM isimli satıcıda bu arkadaşlara ait değildir kesin çünkü bu arkadaşlar oyun tl ile satışa izin vermediği için asla tl ile satış yapmazlar.

Bakın bu sadece Erdem nickli satıcının sattığı itemler. Döner ekmekçilerin derdi bu işte.

Ekli dosyalar

• 111.png
    111.png
    523.5 KB · Görüntüleme: 215

Atom0619

Üye
Bu arada bosslara belirbir yüzde vurmadiginiz da kutu falan düşmüyor öyle yoldan geçerken iki vuruyum kutu açılsın yok. Party kurarsın belirli bir hasar vurursun kutu öyle çıkıyor. Haaa bir de diyelim ki boss a öldün yada birisi seni öldürdü vurduğun hasar da sıfırlanıyor kutu hiç düşmüyor. Denedik ve öğrendik çok da ağlamayın sistem güzel olmuş.

LastRose

Üye
Bu arada bosslara belirbir yüzde vurmadiginiz da kutu falan düşmüyor öyle yoldan geçerken iki vuruyum kutu açılsın yok. Party kurarsın belirli bir hasar vurursun kutu öyle çıkıyor. Haaa bir de diyelim ki boss a öldün yada birisi seni öldürdü vurduğun hasar da sıfırlanıyor kutu hiç düşmüyor. Denedik ve öğrendik çok da ağlamayın sistem güzel olmuş.

1 tane mob da mi denedin knk 12 vurup kutu alanlar var. sadece kalkan ile R vurup kutu alanlar var baya denemişsin primat dostum

Siefgreid

Üye
Dönercilerin gözü yaşlı. Bu adamlar forumda herşeyi kuralına kitabına göre yaptığını söylüyorlar klasgamede ki ERDEM isimli satıcıda bu arkadaşlara ait değildir kesin çünkü bu arkadaşlar oyun tl ile satışa izin vermediği için asla tl ile satış yapmazlar.

Bakın bu sadece Erdem nickli satıcının sattığı itemler. Döner ekmekçilerin derdi bu işte.

TL ile item satışı yasak değil. Güç seninle olsun.

MrJacues

Üye
Dostlar selam,

Ben olayı anlamadım, bilale anlatır gibi birisi benim yorumumu cevaplayıp anlatabilir mi? Boss herkese mi drop atıyor what's going on?

Thank you,
Best wishes.

Atom0619

Üye
1 tane mob da mi denedin knk 12 vurup kutu alanlar var. sadece kalkan ile R vurup kutu alanlar var baya denemişsin primat dostum
Daha bu sabah 2 OL 2 LD ile denedim başladığında vurdum düşene kadar da vurdum. neden o zaman kutu çıkmadı hiç birinden ? Rng göre düşüyorsa bu da güzel benlik sorun yok. Bence sen bir daha boss dustugun de kalkanla otomatik vuruş yap yada tek başına hasar ver öyle dene sonra tekrar ağlama duvarına gelirsin zeki dostum.

Atom0619

Üye
Dostlar selam,

Ben olayı anlamadım, bilale anlatır gibi birisi benim yorumumu cevaplayıp anlatabilir mi? Boss herkese mi drop atıyor what's going on?

Thank you,
Best wishes.
Makul bir hasar vurursan boss'a sana da kutu düşüyor. Tabi ölmemen lazim yoksa hasarın sıfırlanıyor.

amaravolchkova

Üye
Dostlar selam,

Thank you,
Best wishes.
Bunlar ittifakçılık oynuyorlardı dv üzerindeki bossları temizleyip ekmeğini yiyorlardı. Başka bir forum üzerinde bunların item satış listesi ilanı var yani ne kadar çok drop alıp ne kadar çok boss kestiklerini görebilirsiniz link paylaşmak yasak olduğu için paylaşamıyorum ama arayan bulur. Diğer oyunda da aynı şekilde bossların kutuları random olarak kişiye düşüyor. Burada aynı sistemi yapmışlar bu arkadaşlar da ekmek kapıları azaldı diye burada bir şeyler anlatıyorlar. Yukarıdaki mesajlarda ağlayan kazanıyor gibi şeyler yazıyorlardı şimdi kendiler denemeye gelmiş ağlarsak eski sisteme döneriz diye düşünüyorlar.

fstab

Üye
gayet yerinde bir sistem, tekelleşmenin önüne geçildi herkes pastadan pay alacak, emek muhabbeti yapanlar olmuş şimdiye kadar kastıklarınıza sayın

odunncu

Üye
Bakıyorum da konuda şuan sadece sizin clanın adamları geziyorlar ve durumdan şikayet ediyorlar. İttifak yaptınız belki haftalarca boss kovaladınız bedavadan ekmeğini kaymağını güzelce yediniz. Şimdi daha adil bir sisteme geçildi diye neden burada laf yapıyorsunuz? Madem sabahlara kadar geziyorsunuz, madem güçlü olduğunuzu söylüyorsunuz, gidin bossların etrafını temizleyin şansınız varsa alırsınız basit ve net.
Bunu TİTANS'ın başkanı olarak son kere söyleyeceğim sen de aç kulağını dinle. Hatta senin anladığın dilden söyleyeyim, aklına gelen bütün hakaretleri düşün ve aynen başına şunu ekle ''eğer ittifaksanız .....'' bu konuda gocunmuyorum, rahatım çünkü ittifakım yok güzel kardeşim. İttifakı geçtim hiç bir anlaşmam yok adamlarla tanışmıyorum bile sadece karşılıklı saygı. Gelirler keseriz, biz gideriz onlar keser ve sonunda ''es'' yazılıp yola devam edilir. Bu güne kadar kimseye bile isteye boss bırakmadık, gücümüzün yettiğini aldık kestik. Bizi diğer oluşumlardan ayıran nokta organize olmamız. Sanmayın ki hepimiz reelden tanışıyoruz, yıllardır birlikteyiz vs. vs. %80 oranında ROW'da tanıştık. Ben bunu sağladıysam bu oyunda sen de sağlarsın ha yok vakit harcamaktan çekinip bu işe kalkışmıyorsan benim emeğimi hiçe saymaya da kalkmazsın. Benim klanımda kimse oyundan elde ettiği kazancı dışarı çıkarmaz, çıkaramaz. Bir düşün bakalım çıkarıyor olsa bu kadar ağlamaz insanlar boss alamıyoruz ellerinden diye. Oyunda kazanılır, karakterlere yatırılır. Şükürler olsun maddi bir ihtiyaç söz konusu değil, sadece oyuna para yatırmak yerine emek veriyoruz ama sen istiyorsun ki ''ne organize olayım, ne emek vereyim, ne para yatırayım ama top seviyede oynayayım.'' Ne yazık ki hiç bir mmorpg de bu durum söz konusu değil. Bu sebebpten tek ricam vaktinden, ailesinden, cebinden fedakarlık yapan ve oyunu hard core oynamak isteyen insanlara saygı duymanız.

riseee

Üye
ağlayanın ağzına emzik veren bir yönetim var. Boss diye ağladılar bir vuruş yapana drop çıktığı bir ortam oldu. Okçular zehir hasarı fazla vuruyo diye ağladılar zehir hasarı olmayan silahlara eklediler. War scthle ap düşük çalışmıyo diye ağladılar kafalarına göre silahın atağını yükselttiler hemde iki kere. Ex kasmaya zamanı olmayanlar için taksi yapıyolardı direk ban politikası getirdiler. KISACASI YETERİ KADAR AĞLARSANIZ ŞİRİNLERİ GÖRE BİLİRSİNİZ ...
Erken erişimde olan oyundan ne bekliyon zeki arkadaş? Ne anlama geldiğini biliyo musun erken erişimin? Sürekli güncellemeler, değişiklikler olacak demek, oyun henüz tam olarak hazır değil demek.

skaebneN

Üye
Karşı çıkan aynı arkadaşın adı ittifak olaylarında da geçiyordu. Ne garip değil mi?
Ayrıca TL ile item satışı yasak. Oyun içinden bilet oluşturup sorabilirsin. Forumda açıklamışlardı.

amaravolchkova

Üye
Bunu TİTANS'ın başkanı olarak son kere söyleyeceğim sen de aç kulağını dinle. Hatta senin anladığın dilden söyleyeyim, aklına gelen bütün hakaretleri düşün ve aynen başına şunu ekle ''eğer ittifaksanız .....'' bu konuda gocunmuyorum, rahatım çünkü ittifakım yok güzel kardeşim. İttifakı geçtim hiç bir anlaşmam yok adamlarla tanışmıyorum bile sadece karşılıklı saygı. Gelirler keseriz, biz gideriz onlar keser ve sonunda ''es'' yazılıp yola devam edilir. Bu güne kadar kimseye bile isteye boss bırakmadık, gücümüzün yettiğini aldık kestik. Bizi diğer oluşumlardan ayıran nokta organize olmamız. Sanmayın ki hepimiz reelden tanışıyoruz, yıllardır birlikteyiz vs. vs. %80 oranında ROW'da tanıştık. Ben bunu sağladıysam bu oyunda sen de sağlarsın ha yok vakit harcamaktan çekinip bu işe kalkışmıyorsan benim emeğimi hiçe saymaya da kalkmazsın. Benim klanımda kimse oyundan elde ettiği kazancı dışarı çıkarmaz, çıkaramaz. Bir düşün bakalım çıkarıyor olsa bu kadar ağlamaz insanlar boss alamıyoruz ellerinden diye. Oyunda kazanılır, karakterlere yatırılır. Şükürler olsun maddi bir ihtiyaç söz konusu değil, sadece oyuna para yatırmak yerine emek veriyoruz ama sen istiyorsun ki ''ne organize olayım, ne emek vereyim, ne para yatırayım ama top seviyede oynayayım.'' Ne yazık ki hiç bir mmorpg de bu durum söz konusu değil. Bu sebebpten tek ricam vaktinden, ailesinden, cebinden fedakarlık yapan ve oyunu hard core oynamak isteyen insanlara saygı duymanız.
Tekrar ediyorum, çok iyi ve güçlüyseniz ve sözde organizeyseniz, gidin bossun etrafını temizleyin ve bosslara kimseyi yaklaştırmayın dediğim gibi basit çözüm. Bu arada gücümüzün yettiğini kestik ettik muhabbetlerini burada anlatma forumda videolarınız geziyordu. Adamlar boss keserken siz o adamlara dokunmayıp ks ye gelen karusları kesiyorsunuz boş yapmayın yani burada. Ha bu arada madem itemleri satıp karakterlerinize yatırıyorsunuz, neden o forumda priest takılarını veya asas silahlarını falan satıyorsunuz? Asasınız var, priestleriniz var onlara versenize? :D Eminim diğer oyunu oynamışsınızdır orada da aynı sistem var neden orada bu kadar laf yapmıyorsunuz? Diğer forumda konularınız var bir tomar itemleriniz var düşürüp TL karşılığı satmaya çalıştığınız bu bossların kalkmasına konu açan tek clan siz ve ittifakınızsınız farkında mısınız? Ekmek yediğiniz yerin kesilmesini istemiyorsunuz bu doğaldır ama olması gereken bu. Bu oyun sadece siz para kazanın diye kurulmadı. Vakit harcamayıp bu işe kalkışamıyorsan benim emeğimi hiçe sayamazsın falan demiştin. Ben bu oyunu oynuyorsam sende oynuyorsun benden hiçbir farkın yok herkes eşit. Şunu da eklemek isterim ki, diyorsun ya hani %80 oranında ROW'da tanıştık diye. Sizden çıkarı olduğu için geliyor o gelenler oraya. Şimdi siz boss alamayın bir süre bak bakayım teker teker millet gidiyor mu gitmiyor mu. Hadi kolay gelsin sizlere.

Jacques

Üye
Tl ile item satmayınca benim klasgame hesabı

Ekli dosyalar

• 111.png
    111.png
    523.5 KB · Görüntüleme: 54

amaravolchkova

Üye
Bu video forumda paylaşılmıştı sonra ne oldu nereye gitti bilmiyorum. Videoyu buldum buyrun izlemek isteyenler izleyebilir. Diyorlar ya hani ittifak mittifak yok diye yanındaki adamlara dalarken bossa dalan sözde ittifak üyesi olmayan arkadaşlarına vurmuyorlar :)

THEKING

Üye
Bu video forumda paylaşılmıştı sonra ne oldu nereye gitti bilmiyorum. Videoyu buldum buyrun izlemek isteyenler izleyebilir. Diyorlar ya hani ittifak mittifak yok diye yanındaki adamlara dalarken bossa dalan sözde ittifak üyesi olmayan arkadaşlarına vurmuyorlar :)

IQ fışkırtıyorsun dostum fazlası ziyan oluyor bu kadar laf sokma bize mazallah altından kalkamayız.. bunun açıklaması gerekli yerlere yapıldı sana açıklama yapmak zorunda değiliz ordaki boş adamlar bidaha gelse bidaha ilk onları keseriz cephe genişletmeyiz oyunda kime attack yapacağıma mantık çerçevesi içerisinde kendi karar verme özgürlüğüm var diye düşünüyorum bu durumu umarım anlayabilirsin ama sanmıyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt