yeni boss sistemi hakkında

amaravolchkova

Üye
IQ fışkırtıyorsun dostum fazlası ziyan oluyor bu kadar laf sokma bize mazallah altından kalkamayız.. bunun açıklaması gerekli yerlere yapıldı sana açıklama yapmak zorunda değiliz ordaki boş adamlar bidaha gelse bidaha ilk onları keseriz cephe genişletmeyiz oyunda kime attack yapacağıma mantık çerçevesi içerisinde kendi karar verme özgürlüğüm var diye düşünüyorum bu durumu umarım anlayabilirsin ama sanmıyorum
Önündeki adama vurmayıp istediğime vururum diye kendini savunuyorsan sende bayağı zekisin. Adamın savunmasına bak şaka gibi :D Bana açıklama yapmanı veya farklı şeyler anlatmanı beklemiyorum çok da umurumda değil açıkçası. Ben sadece gördüğümü söylüyorum. Hadi biraz daha ağlayın belki eski sisteme dönerler.

SturmgeweahR

Üye
IQ fışkırtıyorsun dostum fazlası ziyan oluyor bu kadar laf sokma bize mazallah altından kalkamayız.. bunun açıklaması gerekli yerlere yapıldı sana açıklama yapmak zorunda değiliz ordaki boş adamlar bidaha gelse bidaha ilk onları keseriz cephe genişletmeyiz oyunda kime attack yapacağıma mantık çerçevesi içerisinde kendi karar verme özgürlüğüm var diye düşünüyorum bu durumu umarım anlayabilirsin ama sanmıyorum
Sizin derdiniz boss kesmek değil mi kardeşim . Dropları alıp TL ile satıp ceplerinizi cukkalamak değil mi ? Malum oyunda oynayan adamların yardakçılığını yapıyorsunuz . Sonra gelip buralarda hüngür hüngür ağlıyorsunuz . Çok güçlüsünüz ya o bossa atak yapan arkadaşları babanızın hayrına mı kesmiyorsunuz yoksa bir çıkar ilişkiniz mi var ? Sizler çöp oyunun çöp userlerisiniz . Gelip bu oyunu kötü hale getirmeyin . İttifak yaptığınız clan yıllarda malum oyunun parasını yiyerek evler arabalar aldılar :) Kaç TL ye anlaştınız yada satılan itemden % kaç pay alıcaksınız . Bunları açıklayın delikanlılığınıza inanalım . İyi oyunlar .

Makarov

Üye
Bir hileci sondan birinci parti ve bir oyunu günde yüzlerce saat oynayan ve bunun karşılığını bekleyen ekip dışında memnun olmayan yok. Bence kuruntu. Oyunu para için oynayan kimsenin yeri olmasın. Ekibe teşekkür ediyorum.

fstab

Üye
Bu video forumda paylaşılmıştı sonra ne oldu nereye gitti bilmiyorum. Videoyu buldum buyrun izlemek isteyenler izleyebilir. Diyorlar ya hani ittifak mittifak yok diye yanındaki adamlara dalarken bossa dalan sözde ittifak üyesi olmayan arkadaşlarına vurmuyorlar :)
böyle ölmez füze at :ROFLMAO: video herşeyi açıklamış

IBoRiS

Üye
1 hafta sonra bütün ırk lunaskar olacak, şimdiden yazıyorum.
Protean ırkı zaten görece olarak daha zayıftı, boss kovalayan birkaç ekip lunaskara geçmiş. Eserinizin sonucunu 1 hafta sonra göreceksiniz, koca haritada tek ırk tavaf edecek pk olmadan.
Knka oyunu sadece tek amaçları para kazanmak olan aç insanlar oynamıyo pk için oynayan protean oyuncu sayısı hep yüksek olucak merak etme :D

thedarga

Üye
hayır anlamıyorum sizi paylaşın ne olacak... hep item hep item... bugün 75 boss kestik yoldan geçen okçu durup 2 vurdu drop ona gitti..güle güle kullansın :)

MEGATRON

Üye
Yönetim bunu istiyorsa bizde yaparız Yakın zamanda Lunaskar +80 ekliyoruz...

suistimal61

Üye
Yine yazıyorum malum oyunda da random atak yapan partilere düsüyordu,fakat bir sınırı vardı. Moba atak yapan en cok damage kasan ilk 3-4 parti icinden birine düsüyordu,1 skil atıp kenarda durana değil. Belli bir damage getirmeleri gerekir misal yüzde 10 sınırı,yüzde 10 damage barajını gecen o random kutu icine girmeli. Bunlarda yapılır,sonucta sikayetler oldukca onlarda aralarında istişare edip düzenleme yaparlar. Ve su ırk değişme konusuna gelince,bu oynayacağın tüm online oyunlarda mevcut bir seydir.Sen dua et ittifak konuları artmaz :) Bvb ko yu bırakmıs rise başlamış diyorlar :) Yakında belli slotların yüzünü bile unatacaksınız :)

Eg0isTa

Üye
mükemmel sistem icin yöneticilere teşekkürler İTTİFAKA HAYIR!.

tigger

Üye
Her şey geliştirilme aşamasında, dinamik ilerliyor ve olması gereken de bu. Kimse size Boss mekaniğinin hep aynı kalacağını garanti etmedi.

mystic007

Üye
Gayet mantıklı bir durum böyle devam etmeli ittifak olanlara yaptırım yapmamak oyyuna yapılabilecek en büyük ihanettir açık ve net bu ittifağa bugünden çok ağır yaptırımlar yapılmazsa aynı booro balrogda olduğu gibi sırayla dönerler slotları bizde bakarız anca

Porteur

Üye
Malum oyunda olmasada, dünyadaki diğer mmo oyunlarda World Boss dediğimiz ve bütün oyuncuların toplanarak kestiği boss mantığı var.
Bu sistemde eleştirecek tek noktam adam 1 vuruş atıp kutu almamalı. En azından %3-%4 hasar bırakmalı kutu almak için.

Bu arada bizde bir vuruş atıp bekleyelim tarzında mesajlar görüyorum çok garip. Sende bir vuruş at bekle dostum kimse kesmesin boss'u :) Boss orda durur. Boss'un yaşaması veya ölmesi oyunun umrunda değil. İşine gelmiyorsa sende 1 vuruş yap ve bırak.

morganlefay

Üye
Malum oyunda olmasada, dünyadaki diğer mmo oyunlarda World Boss dediğimiz ve bütün oyuncuların toplanarak kestiği boss mantığı var.
Bu sistemde eleştirecek tek noktam adam 1 vuruş atıp kutu almamalı. En azından %3-%4 hasar bırakmalı kutu almak için.

Bu arada bizde bir vuruş atıp bekleyelim tarzında mesajlar görüyorum çok garip. Sende bir vuruş at bekle dostum kimse kesmesin boss'u :) Boss orda durur. Boss'un yaşaması veya ölmesi oyunun umrunda değil. İşine gelmiyorsa sende 1 vuruş yap ve bırak.
Evet kardeşim öyle yapıyoz zaten. Şuan bowl bölgesinde lunaskar kalabalık, itemsiz full hpye verilmiş bir charla damage atıp kutu alıyoz. Asıl charım protean, itemi leveli var ama chara girmeye gerek yok çünkü protean ırkı günün büyük çoğunluğunda bowla bile giremiyor.
Herkes 50-55 level okçu yapıp full HP verip hem lunaskar hem protean char yapsın. Bowl un kalabalık durumuna göre o ırktaki charına girer oynar. Uzaktan r skill atsan miss gibi kutuyu alma şansı veriyor oyun. Ne item yapma derdi var, ne level kasma derdi var. Hiçbir emek sarfetmeden oyunun en güçlü yarattıklarını en iyi itemlerini elde etme şansına sahip oluyorsun.

Ben bu oyunu senin gibi ilk defa ya da şu yorum atıp bu sistem çok iyi olmuş diyenler gibi ilk defa oynamıyorum. Bu oyunun yöneticilerinin politikası sözde otchiwa diyip ADALET li olacaz diyerek oyuncu çekmeye çalışan ama arka planda oyunculardan gelen tepkilere göre ya da çoğunluğa göre ADALET madalet umurunda olmayan bir politika sergiliyor.

Bugün bu şekilde yapılan boss sistemi senin işine geliyordur, yarın senin taktik yapıp ilgilendiğin bir alan sırf birileri ağlıyor diye adalet madalet dinlemeden düzenleme gelir.

Örn; craft sistemi kapatıldı? Neden? Shoptan %10 SC satamıyor diye mi oyun yoksa millet craft yapanlar birleşti kastı scleri bize pahalıdan satıyor satıyor diye ağlayanlar yüzünden mi?
Oyun ne yaptı? Anında kapat hiç o craftta günlerce emek verenin emeğini düşünme.

Boss sistemi: düzenle gitsin. Neden? 3-5 çapulcu ağlıyor diye. Neymiş ittifakmış da boss u aynı clan kesiyomuş da. Ulan bunu diyen clanla aynı ırksın adamlardan kutu alamıyon ittifak ittifak diye ağlıyorsunuz. Neymiş Titans ile ittifakmış da onlara vurmuyormuş da bilmem ne. 700 kere açıklamasını yaptığımız olayı işlerine gelmediği için dinlememezlikten geliyorsunuz.
Dün yayının birini izliyorum, 0xTavsan nick'li, ankaraguclu nick'li oyunun en çok bp kasan asas team i. Boss çıkmış etrafındaki ezikleri kesiyolar. Neden bu adamlar seigfreidlere dalmıyor da etraftaki okçuları kesiyor? İttifak mı bunlar şimdi? Tabiki değil, senin ezik charın varken adamlar tabiki seri bp kasacağı kişilere dalacak, öleceğini bileceği melee ekibe dalmayacak.

Uzatmaya gerek yok bu oyun her aşamasında böyleydi. Ağlayanı küstürmeyelim, çoğunluk giderse sıkıntı yaşarız politikasıyla ilerliyor. Otchiwaymış, Adaletmiş hikayesi reklamı işin. Onlarca olay yaşadım bu tarz oyunun erken erişimi açılana kadar.

Porteur

Üye
Ben bu oyunu senin gibi ilk defa ya da şu yorum atıp bu sistem çok iyi olmuş diyenler gibi ilk defa oynamıyorum. Bu oyunun yöneticilerinin politikası sözde otchiwa diyip ADALET li olacaz diyerek oyuncu çekmeye çalışan ama arka planda oyunculardan gelen tepkilere göre ya da çoğunluğa göre ADALET madalet umurunda olmayan bir politika sergiliyor.

Bugün bu şekilde yapılan boss sistemi senin işine geliyordur, yarın senin taktik yapıp ilgilendiğin bir alan sırf birileri ağlıyor diye adalet madalet dinlemeden düzenleme gelir.
Usko diye bir yer yokken, Cyhper serverında oynamaya başladım bu oyunu.
Senin zannettiğin gibi ilk defa oynayan değil, bu oyunu ilk keşfedenlerdenim. Bu konuyu daha fazla uzatmayacam çünkü alıntı yaptığın yazıyı düzgünce okumaktan bile acizsin.
''1 vuruş atıp kutu almamalı kimse yazdım.'' %3-%4 arası hasar versin yazdım.

Herkes istiyorsa dediğin gibi yapsın,Bowl kalabalıkken girip atsın hasarını geçsin..
Günde kaç adet boss'a bunu yapıp kaçından %kaç şansla eşya düşürecek ?
Bunların hesabını yaptın mı hiç? Yapmadın. Yapsan bu yazdığının çok anlamsız olduğunu anlayacaksın.
''Akşama kadar kovalayan insanlar biliyorum dersende, akşama kadar kovalayan oyuncuda bırak sana zahmet bişeyler alsın.''

İnsanları 3-5 çapulcu diye aşağılaman çok üzücü..
O 3-5 çapulcu sayesinde ego'nun tatmin etmiyor musun?
Gücünün yetmediği adamı es geçip gücünün yettiğine dalmıyormusun?
3-5 çapulcu dediğin adam olmasa bu oyunu kimse oynamaz. O yüzden terbiyeni takın.

Assas team eğlenmenin yolunu bulmuş, boss'a vuruş atıp çevresindeki adamları avlıyorlar. Oyun bu herkes eğlencesine bakıyor. Sende eğlemene bak..

morganlefay

Üye
Usko diye bir yer yokken, Cyhper serverında oynamaya başladım bu oyunu.
Senin zannettiğin gibi ilk defa oynayan değil, bu oyunu ilk keşfedenlerdenim. Bu konuyu daha fazla uzatmayacam çünkü alıntı yaptığın yazıyı düzgünce okumaktan bile acizsin.
''1 vuruş atıp kutu almamalı kimse yazdım.'' %3-%4 arası hasar versin yazdım.

Herkes istiyorsa dediğin gibi yapsın,Bowl kalabalıkken girip atsın hasarını geçsin..
Günde kaç adet boss'a bunu yapıp kaçından %kaç şansla eşya düşürecek ?
Bunların hesabını yaptın mı hiç? Yapmadın. Yapsan bu yazdığının çok anlamsız olduğunu anlayacaksın.
''Akşama kadar kovalayan insanlar biliyorum dersende, akşama kadar kovalayan oyuncuda bırak sana zahmet bişeyler alsın.''

İnsanları 3-5 çapulcu diye aşağılaman çok üzücü..
O 3-5 çapulcu sayesinde ego'nun tatmin etmiyor musun?
Gücünün yetmediği adamı es geçip gücünün yettiğine dalmıyormusun?
3-5 çapulcu dediğin adam olmasa bu oyunu kimse oynamaz. O yüzden terbiyeni takın.

Assas team eğlenmenin yolunu bulmuş, boss'a vuruş atıp çevresindeki adamları avlıyorlar. Oyun bu herkes eğlencesine bakıyor. Sende eğlemene bak..
Konuyu fazla uzatmaya gerek yok, bu oyunun Cypher diye bir server ı da olmadı usko isimli bir yer de olmadı. Alpha1, alpha2 ve kapalı betadan bahsediyorum. Senin knight online geçmişinin burayla alakası ne çözemedim.

v1nsanity

Üye
Bu sistem gayet güzel. titans ve seigfroud gibi ekipler bossları tekele almasın diye bu sistem gelmiş. adamlar maaaşla oyuncu çalıştırıyor boss kessin diye( seigfroud tayfa). Sen zaten diğer herkesten daha fazla boss kovalıyosun elbet karşılığını alacaksın. Bırak bossu görmüş kişilerinde drop alma şansı olsun.

Namaleon

Üye
Konunun özeti şu aslında arkadaşlar :"Biz bossları ittifakla tekele bağlamıştık. Dropları binlerce TL real para karşılığı sitelerde satıyorduk. Şimdi herkesin drop alma şansı oldu o yüzden itemlerin TL değerleri düştü dolayısı ile biz eskisi kadar para kazanamıyoruz." diyor malum arkadaşlar. Oyuna ve oyuncuya katkısı olmayan ve sadece şahsi menfaati&çıkarı için burada olan ticaretçiler oyun popülerliğini yitirdiğinde gelirleri düştüğünde farklı malum oyunlara vb. geçecekler işte o zaman bu oyun daha oynanabilir communitysi oyunu oyun şeklinde oynayıp oyuna değer katan içerik üreten insanlar ile dolacak. Oyun oynadığının bilincinde olan keyifli vakit geçiren arkadaşlara şans, heyecan ve iyi maceralar dilerim. Keyifli oyunlar forumdaşlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt