Yeni oyuncu adı/klan adı ve rank ikonu çalışması

Oyun içi hangi görünümü tercih edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    154
  • Anket kapatılmış .

Nart

Üye
1. güzel ama clan ismi uzun olanlar için problem olur mu acaba ? - Maddeleri okumamıştım tamam :D

Son düzenleme:

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
1. güzel ama clan ismi uzun olanlar için problem olur mu acaba ?

-Klan ismi için 3 karakterden oluşan "tag" belirlemeniz gerekecek ve bu tag gereksiz karmaşayı önlemek adına oyuncu adının başına gelecek. Yani full klan isminiz görünmeyecek ama bir klan sıralaması sistemi yapılarak burada her bir klanın tam ismi ve tag'leri gösterilebilir.

testmaker

Üye
kesinlikle 1.seçenek oyun için çok daha iyi olacaktır.

HazyShade

Üye
Karakter üzerinde görebilir miyiz örnekleri, Oyun içinden ekran görüntüsüyle... Karakterin üstünde çok kalabalık bir yazı hoş durmayabilir.

Rox

Üye
Merhabalar,

Öncelikle yapılan çalışma için teşekkür ederiz uzun zamandır bir rework bekliyorduk.

Clan isimlerini oyundan kaldırıp tüm clanları 3 tane harf üzerinden TAG yapmaya zorlarsak,

-DV`de sürekli anlamsız 3 harfli bir karmaşa olacak,
-Her clan istediği tagı alamayacak, anlamlı taglar olmayacak, birbirine benzeyen taglar olacak.
-Yeni başlayan clanlar hiçbir anlam ifade etmeyen taglar almak zorunda kalıp isimlerinin başında onu görerek oynamak durumunda kalacaklar.
-Hali hazırda tagı olan mage teamler ikinci bir tagla oynayacaklar.
-İki clandan oluşan topluklar aynı tagı alamayacak

Clan aidiyet duygusunu arttırmamız gerekirken, clan ismini oyundan silip websitesine taşımanın bu amaca zararı olacaktır. Clan isminin kaldırılmasını ROYAL olarak kesinlikle tercih etmiyoruz.

Karşılaştırma için koyulan iki resim görsel, boyut ve içerik olarak farklılıklar içerdiği için objektif bir oylama sonucu çıkmasını zorlaştırıyor.

Saygılarımla,

Rox - ROYAL

Son düzenleme:

IamMaNWe

Üye
Bir önerim olacak. Umarım görürler. Çoğu kişinin üstteki görseli beğenme sebebi Görsel olarak güzel durması. Fakat bir kaç klandan oluşan topluluklar için TAG olayı problem yaratır. Şöyle bi tasarım olmasını isterdim.(Tamamen kendi fikrim) Üstteki görseldeki gibi Rank icon ismin üstünde daha büyük şekilde olsun. TAG olması yerine klanın adı karakter isminin altında yer alsın. Title isteğe bağlı olarak açılıp kapatılabilir. Yada Title kısmı tag şeklinde ismin başına eklenebilir. 2-3 klanlı ekipler karışmaz bu sayede.
Diğer bir önerimde klan başkanı ve asist altındaki çizgiler yerine. Klan başkanının karakter ismi rengi farklı olabilir. Aynı şekilde asistlerinde...

realharpoon

Üye
2.seçenek daha uygun alışıldık clan ismi net ön planda daha uygun olur iyi günler

• Beğen
Tepkiler: Rox

antremi

Üye
kesinlikle 1 olması gerekiyor. Eğer 2 olursa aşırı yazı karmaşa oluşuyor. Sadelik daha güzel olur ama Np simgeleri kesinlikle değişip daha oturaklı ve güzel hale getirilmeli.

Son düzenleme:

Darlon

Üye
Herkese Merhaba,

Clan isimleri kesinlikle taglar şeklinde gösterilmemeli. Rekabeti, aidiyeti ve ruhu öldüren bir çalışma. (Rox'un yazdığı haklı sebepler)
Clan isimlerinin kapalı parantezleri kaldırılmalı.
Title isimlerinin görünümü açılıp kapanabilmeli.
Clan ve oyuncu isminin yazdığı satırlarda başka bir şey yazmamalı. (karmaşıklık)
Sol BP miktarı fazla olan oyuncuların farkı veya sıralaması oyun içi gösterilmeli (kalıcı bir sembol veya title olabilir)

2. görsel geliştirilerek uygulanabilir.

Görüşlerim bunlar, iyi forumlar.

Roche

Üye
öncelikle herkese iyi forumlar bu yaptığınız anket çalışma düşünce gerçekten çok ama çok gereksiz ve saçma bir şey tag yapmak isteyen zaten nick in yanına tag yapıyor neden buna mecbur bırakılacak ki oyuncular gerçekten çirkin bi görüntü konuyu gördüğüm gibi oyundan soğudum resmen bu oyun zaten clanlarla güzel olan bir oyun ve siz bunu almak sadece 3 harfli bi tag koymak için anket açıyorsunuz ve çoğunluk ta buna okey demiş nasıl bunu okey dediler anlayamıyorum gerçekten saçma gereksiz ve çirkin ve düşünce !!!

smtgrsn

Üye
1. Seçenek yenilik
2.Seçenek Alışılmış

Benim tercihim 2 :)

Son düzenleme:

Justice

Yönetici
Game Designer
öncelikle herkese iyi forumlar bu yaptığınız anket çalışma düşünce gerçekten çok ama çok gereksiz ve saçma bir şey tag yapmak isteyen zaten nick in yanına tag yapıyor neden buna mecbur bırakılacak ki oyuncular gerçekten çirkin bi görüntü konuyu gördüğüm gibi oyundan soğudum resmen bu oyun zaten clanlarla güzel olan bir oyun ve siz bunu almak sadece 3 harfli bi tag koymak için anket açıyorsunuz ve çoğunluk ta buna okey demiş nasıl bunu okey dediler anlayamıyorum gerçekten saçma gereksiz ve çirkin ve düşünce !!!

Anket nedir? Neden yapılır?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt