Yeni oyuncu adı/klan adı ve rank ikonu çalışması

Oyun içi hangi görünümü tercih edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    154
  • Anket kapatılmış .

Archantos

Üye
bu kadar atarlı bir cevap vermene gerek yok zaten ankette oyumu verdim ve buraya da yorum olarak düşüncelerimi yazdım yorum yazmak yasak mı ?
Yorum yazmak yasak değil , fakat cümlenizin sonunda ki kelimeler ve noktalama işaretleri gayet uygunsuz bir ifade

Justice

Yönetici
Game Designer
bu kadar atarlı bir cevap vermene gerek yok zaten ankette oyumu verdim ve buraya da yorum olarak düşüncelerimi yazdım yorum yazmak yasak mı ?

bu yaptığınız anket çalışma düşünce gerçekten çok ama çok gereksiz ve saçma bir şey

Merhaba,

Anketi oyuncuların fikrini sormak için yaptık. Daha önce de birçok konuda oyuncuların fikirlerini aldık. Siz oyunculara fikir sormanın gereksiz ve saçma olduğundan bahsetmişsiniz. Ben ise size anketlerin amacını hatırlattım.

Sevgiler

RickSancheZz

Üye

Son iki mesajın kişiyi kışkırtmaya çalışmaktan başka birşey değil, belliki senin amacın farklı

HazyShade

Üye
İkili tartışmaya çevirmeyelim, konu kilit :)
Dengesiz cevaplar gelecektir de ... farkında olmadan iyi bir noktaya işaret edilmiş. Oyun ekranında, oyuncunun üzerinde duruşu vs belli olmadan mevcut font size a oranlarının ne olduğunu görmeden, eski, yeni1, yeni2 gibi karşılaştırma olmadan sunmak doğru olmadı gibi geliyor bana da.
Çünkü biliyoruz ki neyi istediğini bilmeden isteyip, geldiğinde ağlayan çok adam var

Archantos

Üye
İkili tartışmaya çevirmeyelim, konu kilit :)
Dengesiz cevaplar gelecektir de ... farkında olmadan iyi bir noktaya işaret edilmiş. Oyun ekranında, oyuncunun üzerinde duruşu vs belli olmadan mevcut font size a oranlarının ne olduğunu görmeden, eski, yeni1, yeni2 gibi karşılaştırma olmadan sunmak doğru olmadı gibi geliyor bana da.
Çünkü biliyoruz ki neyi istediğini bilmeden isteyip, geldiğinde ağlayan çok adam var
Güzel dille de bazı şeyler anlatılabiliyor.
Söylediğinize kesinlikle katılmaktayım fakat eski kullanım seçeneği de aktif olacaktır. Yeni gelecek seçeneği geri bildirim yapıp düzelttirebiliriz

HazyShade

Üye
İsmin yazı puntosu büyür/küçülürse ve title için yer açılırsa geri dönüş çok zor, İsim ve ünvanlardan oyuncuların görünmediği UzakDoğu MMORPG leri gibi oluruz maazallah.. Geliştiriciler kitleyi daha iyi tanıyıp, elma elama kıyasına getirmeden böyle ankete sunarlarsa, birisi çıkar armut çok hoş der yanıltır.

Roche

Üye
Merhaba,

Anketi oyuncuların fikrini sormak için yaptık. Daha önce de birçok konuda oyuncuların fikirlerini aldık. Siz oyunculara fikir sormanın gereksiz ve saçma olduğundan bahsetmişsiniz. Ben ise size anketlerin amacını hatırlattım.

Sevgiler
lütfen yazdığım yorumu iyi okuyun anketin saçma ve gereksiz olduğundan değil böyle bir düşüncenin planlamanın değişikliğin saçma ve gereksiz oldugunu yazdım

HazyShade

Üye
1. Seçenek
1664363833895-png.9630

- Rank simgesi geliştirmeye açık olabileceği için +1 ( hem PvP hem de geleceğini düşündüğüm craft, gathering seviye title ve rank simgeleri) bir çok kişinin hoşuna gidecektir. Orda Dragon Simgesini görmek şimdiden milleti motive eder. Ek olarak Title ile ilişkilendirilebilir Craft/Gathering simgeleri de işlevsel olur.
-TAG konusu oyuncu kitlesinin alışık olmadığı bir durum. Belki İsimden sonra gelmesi ilerde "TAG olayından vazgeçtik Clan full ismini koyacaz ama clan ismine kısıt getirdik en fazla 10 karakter" demeyi kolaylaştırır.
- Hareketli etrafında dönme efekti olan PvP simgeleri oyun içi bazı durumlarda can sıkıcı olabilir. boyut büyüdüğü için çok dikkat çekiyor. PvP deki durumu gözlemlenmeli

1- Oyuncunun adı (IGN) ne tam olarak bilelim, clan ismimiydi yoksa title mıydı o, karmaşası yaşamayalım.
2- Yanar dönerli, efektli Simgelerle oyunun uzak doğu oyunlarına benzetmeyelim
3- Soluk renkler ya da beyaz renk kullanarak ismi bazı bölgelerde okunmaz bırakmayalım. bazı haritalarda (karlı buzlu) beyaz gitmyor. İsme shadow ekleyerek yada sarı/mavi (pt için sarı, default için mavi, clan üyesi için yeşil) belirgin yapılabilir

l0nios8.jpg

-

Pitou

Üye
Bu oyunda Clan isminin tamamının gözükmesi çok önemli. Bence tag alınma olmamalı oyuncular zaten isimlerini tag alarak belirleyebiliyorlar. Gereksiz karmaşıklığa gerek yok . Bence 2. seçenek üzerinden devam edilmeli ve geliştirilmeye açık olmalı. Boyutu küçük olupda çok güzel sembol yapan oyun firmaları var sizinde yapabileceğinize inanıyoruz. Ben 2 den devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Anket sonuçlarıyla hareket edilmemeli ben bu konuyu yeni gördüm ankete katılamadım. Çoğu kişide bilmiyordur bile. 1. Kazandı diye o yapılmamalı.
@Justice bilmediğimden soruyorum İsim boyutu farklı sembol boyutu farklı yapılamıyor mu ? Yani 2. görseldeki sembol biraz daha büyültülemiyor mu ?

Son düzenleme:

SecretRise

Üye
Öncelikle elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş benim tercihim 2. seçenekten yana :)

Lolgamelol2

Üye
2.çi seçenek ekranda yer kaplıyor ekranda kargaşaya sebep oluyor kesinlikle 1. ci seçenek olmalı.

PLASSSEBO

Üye
MMORPG kategorisindeki oyunlarda bulunan clan yapıları prestij için kurulan ve isimleri ile ön plana çıkan oluşumlardır.
1. Seçenekte söylenen şey clan isminden bağımsız olarak bir tag oluşturacağız ve bu tagı ilk almak çok mühim, yoksa tagınız x bir clana gidebilir.
Bu seçeneği şöyle örneklendirelim clanımın adı Vengeance ben VNG tagı almak istiyorum fakat X bir arkadaşın clan adı bu clan adına benzer ve benden önce VNG tagını bu arkadaş almış, içinize sinen clan tagını bir başkasının aldığı düşüncesi sizi ne kadar rahat ettirebilir? Ya da içinize sinmeyen bir clan tagı ile oynamaktan ne kadar haz duyabilirsiniz, sonuçta o tag clan adınızı temsil edecek ve prestijinizi sürdürecek. Taglı bir şekilde oynamak isteyen arkadaşlar (gerek mage, gerek mele) zaten bunu nick oluşturma ekranında gayet yapabiliyorlar.
Tabii ki ankete saygım sonsuz, düşünce ve fikir paylaşımı söz konusu fakat böyle bir güncellemeyi anket usulü ile belirlemek ne kadar doğru olur emin değilim.

Nyrei

Üye
1. Görsel Death Valley'de başarı elde etmeye aşırı teşvik edici.

Mythali

Üye
1. görsel gayet iyi bencede ,
bu konu ve düzenleme ile ilgili 1 haber var mı ne zaman görücez oyunda

okanozcan

Üye
Merhabalar,

Öncelikle yapılan çalışma için teşekkür ederiz uzun zamandır bir rework bekliyorduk.

Clan isimlerini oyundan kaldırıp tüm clanları 3 tane harf üzerinden TAG yapmaya zorlarsak,

-DV`de sürekli anlamsız 3 harfli bir karmaşa olacak,
-Her clan istediği tagı alamayacak, anlamlı taglar olmayacak, birbirine benzeyen taglar olacak.
-Yeni başlayan clanlar hiçbir anlam ifade etmeyen taglar almak zorunda kalıp isimlerinin başında onu görerek oynamak durumunda kalacaklar.
-Hali hazırda tagı olan mage teamler ikinci bir tagla oynayacaklar.
-İki clandan oluşan topluklar aynı tagı alamayacak

Clan aidiyet duygusunu arttırmamız gerekirken, clan ismini oyundan silip websitesine taşımanın bu amaca zararı olacaktır. Clan isminin kaldırılmasını ROYAL olarak kesinlikle tercih etmiyoruz.

Karşılaştırma için koyulan iki resim görsel, boyut ve içerik olarak farklılıklar içerdiği için objektif bir oylama sonucu çıkmasını zorlaştırıyor.

Saygılarımla,

Rox - ROYAL
Aradığım cevap buydu tesekkur ederim

SupremeALPHA

Üye
Gerçekten özgün olmasi daha önemli, malum (X) oyun da 2. seçenegi kullaniyor benzer tarz eski ve belirsiz simge yoluna gidilmemeli amma velâkin 3harfli (TAG) olayi kaldirilabilir yada isteyen yapsin, isteyen yapmasin gibi bir seçenek konulabilir. Özgün 1. seçenek favorim, kesinlikle olmali. (X Oyundan) kopyalanmis bir 2. seçenek istemem.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt