Yeni Server Getirmek?

Bwonsamdi

Üye
Evet telafi etmeleri gerek akşam pk zindan şurda dursun balık bile tutamadık

murbal

Üye
hocam biz geliştirici ekip değilizki. Biz son kullanıcıyız ücretini ödediğimiz bir hizmeti kusursuz yada kusursuza yakın olarak almak istiyoruz.
en son gelen güncellemeyle 3 gün oyuna giremedim ben. sonradan mini yama ile düzelttiler. bu üçgünün ücret iadesi yada 3 gün ekstra premium ekleme yapılmadı. bundan sonra olan en ufak eksiklikte telafi talep edeceğim buna AH de dahil kullanmasamda çalışmıyorsa premium özelliklerinde yazıyorsa yerine başka birşey versin. yada açsınlar. herkeside kışkırtayım burdan aynı şekilde yapsınlar madem offical oldular ona göre davransınlar.
Paranı iade eder üstüne ban atarlar :)

Bwonsamdi

Üye
kisa sure dediginiz nedir yani kac gun veya kac hafta son 4 gundur isten geliyorum bi hevesle oyunu acmaya calisiyorum ama nafile 4 gun oldu ya 4 gun sizide anliyorum tamam belki sizde cok calisiyorsunuz tamam belki sizinde elinizden gelen bir sey yok ama bunun bir sorumlusu olmasi lazim degilmi o sorumlu kisi neden cikipta boyleyken boyle oldu demiyor neden vaktimizi caliyor deyinki 1 hafta oyun falan yok kardesim bizde anlayalim ugrasmayalim o gune kadar ama insanlarada bu sekil muameleden vazgecilsin lutfen rica ediyorum

BenGeldim

Üye
Hayatınız oyun olmuş yazılanları okudum aklıma lise yıllarım geldi yıl 2007 pehhh

DendroctonuS

Üye
levo ve tayfasına 1 sw .... poine ve tayfasına 1 sw nin reisliği verilecek. aarvadın 2 senelik emektarları bunlara meze edilecek :) bakın görün. Levo ve Poine ayrı sw lerde başlayacak.
ikisi de bu oyunda kalıcı olamayacak knk merak etme bu tip insanlar seyirci kitlesini bırakamayacak duruma gelmiş insanlardır. Sadece onlar için bile her yeri her şeyi terkedebilirler. ortalama seyircisinin altına düştükleri an direkt eski alışkanlıklarına dönerler emin ol :D ikisi de yıllardır daldan dala atlayan oyuncular

matrax_16

Üye
ikisi de bu oyunda kalıcı olamayacak knk merak etme bu tip insanlar seyirci kitlesini bırakamayacak duruma gelmiş insanlardır. Sadece onlar için bile her yeri her şeyi terkedebilirler. ortalama seyircisinin altına düştükleri an direkt eski alışkanlıklarına dönerler emin ol :D ikisi de yıllardır daldan dala atlayan oyuncular
ümidimiz o yönde.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt