Yeni Server Ne Zaman Gelmeli Sizce?

PistoleroTR

Üye
Yeni serverden evvel erken erişim kapanmalı ve tam sürüme geçilmeli. Oyundaki var olan mevcut sorunlar çözülmeden server açmak oyunu bitirmek demektir.

JohnPlane

Üye
Yeni server açılırsa oyun biter bir daha hiçbir oyuncu güvenip yatırım yapmaz bu oyuna çünkü malum bazı oyunlar biliyorsunuz 6 ayda bir yeni server açıp eskileri çöp ediyor burda yaptığınız emek çöp olmuyor biliyorsunuz ona göre yatırım yapıyorsunuz.

JusTTory

Üye
Yeni server açılırsa oyun biter bir daha hiçbir oyuncu güvenip yatırım yapmaz bu oyuna çünkü malum bazı oyunlar biliyorsunuz 6 ayda bir yeni server açıp eskileri çöp ediyor burda yaptığınız emek çöp olmuyor biliyorsunuz ona göre yatırım yapıyorsunuz.
benzer işler olmuyor mu sence şuan insanlar craft kasmak için o kadar emek harcarken şimdi düzenli olarak sürekli craft event getirmeleri emek harcayanlara çöp olmuyor mu?

Son düzenleme:

Zafer1991

Üye
benzer işler olmuyor mu sence şuan insanlar craft kasmak için o kadar emek harcarken şimdi düzenli olarak sürekli craft event getirmeleri emek harcayanlara çöp olmuyor mu?
sürekli exp event veya bp event mı olsun oda bir etkinlik tekel olmak fiyatları revize etmek cok işlemiş birilerine :9

Silencer

Üye
Yine ortaya çıkmış yeni servet gelmeli diyen toxic tayfa :) özetle döner ekmek tayfa :) amacı oyun olan , keyif almak olan adam yeni server istemez tek server çok daha iyi ve kalabalık pk sı keyifli

levbom

Üye
şuan tek serveri kaldıramıyor serverları. yeni serverı şuanki mevcut sunucuların kaldıracagını hiç zannetmiyorum.
20:00 dan sonra dv1 de oyun oynamak çok zor oluyor.
ayrıca tek serverdaki hataları bugları ve güncellemeleri yetiştiremiyorlar elemanımız eksik diyorlar 2. bir serveri hiç karşılayamazlar.
önce oyundaki eksiklikleri sonrada eleman eksikliklerini giderdikten sonra olabilir.
ama bu seferde 1. server ölür.

thehaze

Yeni Üye
Yine ortaya çıkmış yeni servet gelmeli diyen toxic tayfa :) özetle döner ekmek tayfa :) amacı oyun olan , keyif almak olan adam yeni server istemez tek server çok daha iyi ve kalabalık pk sı keyifli
belli ki oyuna yeni başlamışsın ismimi görmemişsin döner ekmek değil sadece soru sordum? içerlenmiş gibisin biraz ekmeğinden mi olacaksın yoksa?

N3v3N

Üye
Yeni server gelirse aarvard boşalır. Emeklerimiz heba olur :(

gaddarkerim

Üye
1.5 yıldır erken erişimden çıkamamış rare epic ünig itemler aynı damageyi vuruyor warior skil ağacı yok.dün 5 e aldığın item bügün 2ye düşüyor oto botlar slotları rehin almış.o olmuş bu olmamış o yok bu yok ..sen hangi mantıkla yeni sw istiyosun..

Nart

Üye
FPS ve Damageler konusu en çok şikayet alınan konular. Bu konular düzeltilince benim nazarımda bir engel yok. Oynarız :)

SonJnoW

Üye
öyle de oynarız böyle de aşığız biz momorpg ye kanımıza işlemiş artık :)

Silencer

Üye
belli ki oyuna yeni başlamışsın ismimi görmemişsin döner ekmek değil sadece soru sordum? içerlenmiş gibisin biraz ekmeğinden mi olacaksın yoksa?
Evet adını hiç ama hiç duymadım dostum , mage olarak benim adımı bilen bilir farmer değiliz hergün 10-12 aralığında np listesini açarsan adımı görürsün ilk 10 da zaten ağlama o yüzden :)

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Şöyle ifade edeyim, uzun bir süre boyunca geleceğine inanmıyorum. Ayrıca, oyundaki denge sorunları tamamen giderilmedikçe erken erişim süreci sona ermez. Dahası, erken erişim tamamlandığında yeni bir sunucunun geleceği konusunda kesin bir açıklama yapılmadı..

BLADEM

Üye
Şöyle ifade edeyim, uzun bir süre boyunca geleceğine inanmıyorum. Ayrıca, oyundaki denge sorunları tamamen giderilmedikçe erken erişim süreci sona ermez. Dahası, erken erişim tamamlandığında yeni bir sunucunun geleceği konusunda kesin bir açıklama yapılmadı..
Oyunda sorunlar olduğunu sonunda kabul ettiniz yani =) şimdi sen bunu yazdığın için moderatörlükten çıkarılmayasın. malum bunu biz dile getirince ya ban yiyoruz ya engelleniyoruz yada yazdıklarımız siliniyor. sana da ağır bir yaptırım uygulamasınlar =))

fstab

Üye
musti neler diyorsun yakma kendini

Oyunda sorunlar olduğunu sonunda kabul ettiniz yani =) şimdi sen bunu yazdığın için moderatörlükten çıkarılmayasın. malum bunu biz dile getirince ya ban yiyoruz ya engelleniyoruz yada yazdıklarımız siliniyor. sana da ağır bir yaptırım uygulamasınlar =))
mustininde mesajını silerler mereak etme :ROFLMAO:

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör

Oyunun gelişim sürecindeki sorunları fark etmek ve paylaşmak, geliştirici ekibin geri bildirimleri kullanarak oyunun gelişmesine odaklanmasını sağlar ve bu, erken erişim aşamasında beklenen bir durumdur.

Sizlerde kuralları çiğnemeden yorum yaparsanız herhangi bir sorun olmaz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt