benzer işler olmuyor mu sence şuan insanlar craft kasmak için o kadar emek harcarken şimdi düzenli olarak sürekli craft event getirmeleri emek harcayanlara çöp olmuyor mu?Yeni server açılırsa oyun biter bir daha hiçbir oyuncu güvenip yatırım yapmaz bu oyuna çünkü malum bazı oyunlar biliyorsunuz 6 ayda bir yeni server açıp eskileri çöp ediyor burda yaptığınız emek çöp olmuyor biliyorsunuz ona göre yatırım yapıyorsunuz.
sürekli exp event veya bp event mı olsun oda bir etkinlik tekel olmak fiyatları revize etmek cok işlemiş birilerine :9benzer işler olmuyor mu sence şuan insanlar craft kasmak için o kadar emek harcarken şimdi düzenli olarak sürekli craft event getirmeleri emek harcayanlara çöp olmuyor mu?
belli ki oyuna yeni başlamışsın ismimi görmemişsin döner ekmek değil sadece soru sordum? içerlenmiş gibisin biraz ekmeğinden mi olacaksın yoksa?Yine ortaya çıkmış yeni servet gelmeli diyen toxic tayfaözetle döner ekmek tayfa
amacı oyun olan , keyif almak olan adam yeni server istemez tek server çok daha iyi ve kalabalık pk sı keyifli
Evet adını hiç ama hiç duymadım dostum , mage olarak benim adımı bilen bilir farmer değiliz hergün 10-12 aralığında np listesini açarsan adımı görürsün ilk 10 da zaten ağlama o yüzdenbelli ki oyuna yeni başlamışsın ismimi görmemişsin döner ekmek değil sadece soru sordum? içerlenmiş gibisin biraz ekmeğinden mi olacaksın yoksa?
Oyunda sorunlar olduğunu sonunda kabul ettiniz yani =) şimdi sen bunu yazdığın için moderatörlükten çıkarılmayasın. malum bunu biz dile getirince ya ban yiyoruz ya engelleniyoruz yada yazdıklarımız siliniyor. sana da ağır bir yaptırım uygulamasınlar =))Şöyle ifade edeyim, uzun bir süre boyunca geleceğine inanmıyorum. Ayrıca, oyundaki denge sorunları tamamen giderilmedikçe erken erişim süreci sona ermez. Dahası, erken erişim tamamlandığında yeni bir sunucunun geleceği konusunda kesin bir açıklama yapılmadı..
musti neler diyorsun yakma kendiniŞöyle ifade edeyim, uzun bir süre boyunca geleceğine inanmıyorum. Ayrıca, oyundaki denge sorunları tamamen giderilmedikçe erken erişim süreci sona ermez. Dahası, erken erişim tamamlandığında yeni bir sunucunun geleceği konusunda kesin bir açıklama yapılmadı..
mustininde mesajını silerler mereak etmeOyunda sorunlar olduğunu sonunda kabul ettiniz yani =) şimdi sen bunu yazdığın için moderatörlükten çıkarılmayasın. malum bunu biz dile getirince ya ban yiyoruz ya engelleniyoruz yada yazdıklarımız siliniyor. sana da ağır bir yaptırım uygulamasınlar =))
Oyunda sorunlar olduğunu sonunda kabul ettiniz yani =) şimdi sen bunu yazdığın için moderatörlükten çıkarılmayasın. malum bunu biz dile getirince ya ban yiyoruz ya engelleniyoruz yada yazdıklarımız siliniyor. sana da ağır bir yaptırım uygulamasınlar =))