Yetkili biri bunu bana açıklasın lütfen !!!

cikoess

Üye
Oyun içinde aniden oyunum donuyor görev sonlandırmak zorunda kalıp tekrar giriyorum oyuna priestim pt yi ben tutuyorum her bu sekilde oldugunda pt patlıyor ölüyor oyuncuların zaman kaybına neden oluyor buna bi çözüm bulunmayacak mı artık ?

Thracian

Üye
C:\Program Files\RiseOnline (Oyunun kurulu olduğu klasör ) Konumunda ki POWER - RESTORE dosyasını çalıştırıp daha sonra oyun deneyeminizi kontrol eder misiniz ? Performansa bağlı çoğu sorun için bu yardımcı olacaktır.

cikoess

Üye
SalazarCp nickli arkadasın canı normalde full fakat partiden canına bakar mısınız bu bug düzeltilecek mi ?

1650565856393.png

zahzaci

Üye
Oyun donması konusunda net bir çözüm yok bende de aynı sorun var amd kartlarda var ne yaptıysam olmadı malesef yetkililerde net bir çözüm bulmuş değil öyle bekliyoz açıkçası

TheJimmyQ

Üye
Oyun içinde aniden oyunum donuyor görev sonlandırmak zorunda kalıp tekrar giriyorum oyuna priestim pt yi ben tutuyorum her bu sekilde oldugunda pt patlıyor ölüyor oyuncuların zaman kaybına neden oluyor buna bi çözüm bulunmayacak mı artık ?
merhaba aynı problemi bende yaşıyorum. muhtemelen amd ekran kartı kullanıyorsunuz benim gibi. amd ekran kartlarıyla ilgili bir problem olabilir bildirdik şuan üzerinde çalışıyorlar

JaxSui

J
Bende 1650 TI var bugun bende de dondu. Alfa 2 bundan guzeldı bee...

umydn

Üye
C:\Program Files\RiseOnline (Oyunun kurulu olduğu klasör ) Konumunda ki POWER - RESTORE dosyasını çalıştırıp daha sonra oyun deneyeminizi kontrol eder misiniz ? Performansa bağlı çoğu sorun için bu yardımcı olacaktır.
Sayın Thracian,

Öncelikle iyi çalışmalar. Bu dosyanın hiç bir yardımı olmuyor. Aynı sorun bende de mevcut.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt