merhaba aynı problemi bende yaşıyorum. muhtemelen amd ekran kartı kullanıyorsunuz benim gibi. amd ekran kartlarıyla ilgili bir problem olabilir bildirdik şuan üzerinde çalışıyorlarOyun içinde aniden oyunum donuyor görev sonlandırmak zorunda kalıp tekrar giriyorum oyuna priestim pt yi ben tutuyorum her bu sekilde oldugunda pt patlıyor ölüyor oyuncuların zaman kaybına neden oluyor buna bi çözüm bulunmayacak mı artık ?
Bu durum harbiden can sıkıcıSalazarCp nickli arkadasın canı normalde full fakat partiden canına bakar mısınız bu bug düzeltilecek mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 5564
Merhaba,SalazarCp nickli arkadasın canı normalde full fakat partiden canına bakar mısınız bu bug düzeltilecek mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 5564
Peki bu yamalar ne zaman gelecek ? Bir hafta oldu bir güncelleme yama gelmedi .Merhaba,
Belirtmiş olduğunuz sorun, geliştirici ekibin bilgisi dahilinde. Gelecek yamalarda bu sorunun giderilmesi planlanıyor.
Sayın Thracian,C:\Program Files\RiseOnline (Oyunun kurulu olduğu klasör ) Konumunda ki POWER - RESTORE dosyasını çalıştırıp daha sonra oyun deneyeminizi kontrol eder misiniz ? Performansa bağlı çoğu sorun için bu yardımcı olacaktır.