JohnPlane
Üye

Önerini çok beğendim. Daha da gelişmiş bir versiyon'u üretip sunmalarını görmek isterim bu saatten sonraDaha önce öneride bulunduğum Rün ve Item sistemini herkesin görmesi için buraya koymak istedim .Bu sistem Reaper adlı itemin kendi içinde farklı seviyeler ve random rünler ile onlarca çeşidini oluşturarak oyuncuyu daima elindekinden daha iyisini bulmaya iter, farklı kombinasyonlar ile hibrit oynanışlar ortaya çıkartacak bir yapı.
Örnegin: Bir Asas vs de Recovery rünlü item giyebilir, digeri ise saf hasara dikkat eder ve parti içinde zayıf olanı en hızlı şekilde öldürmek için Atak rünü kullanır, oyuna daha cok emek veren bir başka asas ise her duruma göre bir set bile yapabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 631Ekli dosyayı görüntüle 632
Ekli dosyayı görüntüle 633
Ekli dosyayı görüntüle 634
Yukarıdaki Low ve Unique arası Rün sistemiyle basitce bir Zindan tasarlayayım daha iyi anlasılır.
Gördügünüz gibi 0-1-2-3 adet rün sayısı itemin derecesine baglı.
Zindan : Kontun Malikanesi
Tür : Grup (Gerekli kişi sayısı 8)
Zorluk: Normal
Ödül:Şansa dayalı Low ve Unique eşyalar
Kontun Malikanesi adıda bir Zindan ve sonunda ise bir Boss yani Kont bulunuyor.
Bu zindanın en önemli özelligi Can çalma Rününe sahip silahlar böyle bir rün için tek adres burası
Bu zindan içinde boss ile kapısana kadar bir cok mob keseceğiz bu kestigimiz moblardan sadece low, middle ve high sınıfı bu Kont Silahı düşecek ama Can çalma yok başka rünler olabilecek.
Unique sınıfı kesinlikle Boss dan cıkacak aynı zamanda gene low middle ve high da atabilecek ve bunlarda can çalma olabilecek
Gördügünüz gibi Can çalma için bu zindan sürekli aktif olacak Zindana özel Rün itemi sadece boss dan cıkabilir olmalı.
Bu yol ile oyuna içerik hazırlamak cok zor olamayacak sezona özel zindanlar , iteme ve rüne özel zindanlar ile oyuncular surekli aktif tutulabilir.
Aklıma gelen basitce rün çeşitleri yazdım bunların ne oldugundan cok mantıga odaklanın. Bir itemin sadece suradaki rünler ile çeşitlendiğini düşününce ne kadar fazla oyun stili cıkacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 635
Ekli dosyayı görüntüle 636
Ekli dosyayı görüntüle 637
Ekli dosyayı görüntüle 638