Yükleme Ekranında Takılma Sorununu Benim Gibi Çok Sık Yaşayan Varmı ?

IBoRiS

Üye
Oyuna girerken, Etkinlik girişlerinde veya harita değiştirirken arada bir takılıp kalıyor yükleme ekranında bu durumu sık yaşayan varmı ? haftada 2 3 etkinlik kaçırıyorum sürekli bu olay yüzünden.

Meapr

Moderator
Merhaba @IBoRiS ,
Takılmasının birçok sebebi olabilr; Zayıf internet bağlantısı, zayıf donanım özellikleri, bozuk oyun dosyaları veya oyun oynarken açık olan diğer arka plan uygulamaları bu sorunlara yol açabilir. Örneğin, internet bağlantınız yavaşsa oyun verileri tam olarak yüklenmeyebilir. Bilgisayarınızın donanımı oyun için yeterli değilse oyun kasabilir veya takılabilir. Oyun dosyalarında herhangi bir bozukluk varsa yükleme ekranlarında takılmalar yaşanabilir.
1. Çözüm adımı
2. Çözüm adımı
Bu çözüm adımlarını uygulayabilirsiniz, 2. çözüm adımlarında disk onarım komutları da yer almaktadır.

Keyifli oyunlar

IBoRiS

Üye
Bir çok oyun oynadım ama bu sorunları yaşamadım hiç. Ve yaşayan bir çok kişi varki şuan inferno etkinliğine 7 kişi girebildik.Zaten 3 4 etkinlikten 1 inde mutlaka bireleri giremiyor takılıyor demekki onlarında eksik girip kaybedip çıkıyoruz. Oyunda bi sıkıntı var sanki.

Meapr

Moderator
Oyunda şu anda genel bir sorun bulunmamakta ve yaşanan problemlerin büyük bir kısmı genellikle kullanıcı kaynaklı olabiliyor. Eğer yukarıda paylaştığım çözüm adımlarını uyguladıktan sonra hala sorun yaşarsanız, daha detaylı yardımcı olabilmemiz için lütfen teknik destek ekibimize ulaşın. Sorununuzun çözüleceğine inanıyorum.
Keyifli oyunlar dileriz.

axalas

Yeni Üye
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Her hangi bir çözüm bulabildin mi ? Rehberlerde anlatılan her şeyi tek tek yapmama rağmen hiç bir çözüm yok malesef. İş yerimde kötü bir ofis bilgisayarında her hangi bir sorun yaşamazken evimde bu oyun için fazlasıyla yeten bir sistem ile bu durumu yaşamak çok sinir bozucu. Kanal değiştirirken bile yükleniyor ekranında kalıyor ve değişmiyor.

Meapr

Moderator
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Her hangi bir çözüm bulabildin mi ? Rehberlerde anlatılan her şeyi tek tek yapmama rağmen hiç bir çözüm yok malesef. İş yerimde kötü bir ofis bilgisayarında her hangi bir sorun yaşamazken evimde bu oyun için fazlasıyla yeten bir sistem ile bu durumu yaşamak çok sinir bozucu. Kanal değiştirirken bile yükleniyor ekranında kalıyor ve değişmiyor.
Özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçebilirsiniz.

Ring

Yeni Üye
Sorunu çözebildin mi ?

xcrow

Üye
Oyunda şu anda genel bir sorun bulunmamakta ve yaşanan problemlerin büyük bir kısmı genellikle kullanıcı kaynaklı olabiliyor. Eğer yukarıda paylaştığım çözüm adımlarını uyguladıktan sonra hala sorun yaşarsanız, daha detaylı yardımcı olabilmemiz için lütfen teknik destek ekibimize ulaşın. Sorununuzun çözüleceğine inanıyorum.
Keyifli oyunlar dileriz.
Kullanıcı kaynaklı değil. Çünkü ben ve tanıdığım birkaç kişi daha aynı sorunu yaşıyor fakat siz inatla yok bios güncelle yok o dosyası sil bunu yap tarzı cevaplar veriyorsunuz. Birşeyi düzeltmek istiyorsanız önce yanlışı kabul edeceksiniz. Çok bariz yazılımsal kaynaklı hatalar mevcut. Yazılım ekibiniz bunları düzeltmelidir. İnsanlar yalnızca bu oyunu oynamıyor. Haliyle diğer oyunlarda böyle sorunlar yaşamayınca artık onlar da durumu farkediyorlar.

Ring

Yeni Üye
Kullanıcı kaynaklı değil. Çünkü ben ve tanıdığım birkaç kişi daha aynı sorunu yaşıyor fakat siz inatla yok bios güncelle yok o dosyası sil bunu yap tarzı cevaplar veriyorsunuz. Birşeyi düzeltmek istiyorsanız önce yanlışı kabul edeceksiniz. Çok bariz yazılımsal kaynaklı hatalar mevcut. Yazılım ekibiniz bunları düzeltmelidir. İnsanlar yalnızca bu oyunu oynamıyor. Haliyle diğer oyunlarda böyle sorunlar yaşamayınca artık onlar da durumu farkediyorlar.
Bende de bi sorun yoktu aylardır en son olan öğleden sonraki saat 3 bakımından sonra başladı ve hala devam ediyor

Son düzenleme:

doduscan

Yeni Üye
Yok ısrarla düzeltmiyorlar 2 bilgisyarım var yan pcde hiç bir sorun yok sağlam olan kasamda teleport hatası alıyorum bunu dcden dile getirdiğimde adamlar beni dcden banladı saka gibi bir yönetim ekibi , ttnet cagrı merkezi gibi yanıt veriyorlar ekran kartınız güncel mi wifi ile mi bağlısınız

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Yok ısrarla düzeltmiyorlar 2 bilgisyarım var yan pcde hiç bir sorun yok sağlam olan kasamda teleport hatası alıyorum bunu dcden dile getirdiğimde adamlar beni dcden banladı saka gibi bir yönetim ekibi , ttnet cagrı merkezi gibi yanıt veriyorlar ekran kartınız güncel mi wifi ile mi bağlısınız
Discord hesabımızdan böyle bir durumda ban yemezsiniz. Kural ihlali varsa ceza alırsınız normal.
Bağlantı sorununuz şu an oyunla alakalı değildir, Network ekibi 7/24 işlem yapmaktadır.

doduscan

Yeni Üye
Discord hesabımızdan böyle bir durumda ban yemezsiniz. Kural ihlali varsa ceza alırsınız normal.
Bağlantı sorununuz şu an oyunla alakalı değildir, Network ekibi 7/24 işlem yapmaktadır.
Tertemiz formatlayıp kurulum yaptığımız pclerde clandan bir kaç kişi ile aynı hatayı alıyorsak sorun sizdedir , sorunu kabullenmekte en azından bir çözümdür :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt