Özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçebilirsiniz.Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Her hangi bir çözüm bulabildin mi ? Rehberlerde anlatılan her şeyi tek tek yapmama rağmen hiç bir çözüm yok malesef. İş yerimde kötü bir ofis bilgisayarında her hangi bir sorun yaşamazken evimde bu oyun için fazlasıyla yeten bir sistem ile bu durumu yaşamak çok sinir bozucu. Kanal değiştirirken bile yükleniyor ekranında kalıyor ve değişmiyor.
Sorunu çözebildin mi ?Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Her hangi bir çözüm bulabildin mi ? Rehberlerde anlatılan her şeyi tek tek yapmama rağmen hiç bir çözüm yok malesef. İş yerimde kötü bir ofis bilgisayarında her hangi bir sorun yaşamazken evimde bu oyun için fazlasıyla yeten bir sistem ile bu durumu yaşamak çok sinir bozucu. Kanal değiştirirken bile yükleniyor ekranında kalıyor ve değişmiyor.
Kullanıcı kaynaklı değil. Çünkü ben ve tanıdığım birkaç kişi daha aynı sorunu yaşıyor fakat siz inatla yok bios güncelle yok o dosyası sil bunu yap tarzı cevaplar veriyorsunuz. Birşeyi düzeltmek istiyorsanız önce yanlışı kabul edeceksiniz. Çok bariz yazılımsal kaynaklı hatalar mevcut. Yazılım ekibiniz bunları düzeltmelidir. İnsanlar yalnızca bu oyunu oynamıyor. Haliyle diğer oyunlarda böyle sorunlar yaşamayınca artık onlar da durumu farkediyorlar.Oyunda şu anda genel bir sorun bulunmamakta ve yaşanan problemlerin büyük bir kısmı genellikle kullanıcı kaynaklı olabiliyor. Eğer yukarıda paylaştığım çözüm adımlarını uyguladıktan sonra hala sorun yaşarsanız, daha detaylı yardımcı olabilmemiz için lütfen teknik destek ekibimize ulaşın. Sorununuzun çözüleceğine inanıyorum.
Keyifli oyunlar dileriz.
Bende de bi sorun yoktu aylardır en son olan öğleden sonraki saat 3 bakımından sonra başladı ve hala devam ediyorKullanıcı kaynaklı değil. Çünkü ben ve tanıdığım birkaç kişi daha aynı sorunu yaşıyor fakat siz inatla yok bios güncelle yok o dosyası sil bunu yap tarzı cevaplar veriyorsunuz. Birşeyi düzeltmek istiyorsanız önce yanlışı kabul edeceksiniz. Çok bariz yazılımsal kaynaklı hatalar mevcut. Yazılım ekibiniz bunları düzeltmelidir. İnsanlar yalnızca bu oyunu oynamıyor. Haliyle diğer oyunlarda böyle sorunlar yaşamayınca artık onlar da durumu farkediyorlar.
Discord hesabımızdan böyle bir durumda ban yemezsiniz. Kural ihlali varsa ceza alırsınız normal.Yok ısrarla düzeltmiyorlar 2 bilgisyarım var yan pcde hiç bir sorun yok sağlam olan kasamda teleport hatası alıyorum bunu dcden dile getirdiğimde adamlar beni dcden banladı saka gibi bir yönetim ekibi , ttnet cagrı merkezi gibi yanıt veriyorlar ekran kartınız güncel mi wifi ile mi bağlısınız
Tertemiz formatlayıp kurulum yaptığımız pclerde clandan bir kaç kişi ile aynı hatayı alıyorsak sorun sizdedir , sorunu kabullenmekte en azından bir çözümdürDiscord hesabımızdan böyle bir durumda ban yemezsiniz. Kural ihlali varsa ceza alırsınız normal.
Bağlantı sorununuz şu an oyunla alakalı değildir, Network ekibi 7/24 işlem yapmaktadır.