Yurt dışı ping sorunu !!

egoregor01

Üye
Game server lokasyonu neresiyse(ben bilmiyorum) oraya yakın bir vpn servera bağlanman ping problemini ciddi anlamda giderecektir. En azından ciddi anlamda rahatlatır.

Lonarad

Üye
Dolandırıldık büyük ihtimalle. Pinge hiç bir etkisi yok.

Pingi azaltsa bile yaşanan soruna aman aman bir etkisi yok. Ayrıca bu sorunu çözmek için 3. parti bir yazılıma ihtiyaç duymamalıyız şayet oynadığım başka hiç bir Türkiye veya Avrupa lokasyonlu oyunda buna benzer bir sorun yaşamadım.

Merak edenler için forumda şöyle bir konu var, sorunun tam olarak ne olduğunu yazmış.

taslex

Üye
WTFast kullanirken giris ve cikis serverlarini ayarlaminiz gerekli arkadaslar. Genelde Giris server size en yakin olan sehir's secip cikis server ise oyunun bulundugu ulke seciceksiniz.

Bu aksam kendi ayarlarimi gorselleri ile yayinlayabilirim buradan. @taslex
pm attım sana ben yardımcı olurum ekle discord. wtfastin köprü serverını ayarlayamamışındır ya da başka program öneririm

Çok teşekkürler arkadaşlar. Ayarlarım tam olarak böyle. Program stabil değil sanırım ya da Windows 11 olmamdan kaynaklı stabil çalışmıyor. Bazen Launch Game'e tıklasam bile oyun açılmıyor. Otomatik olarak açılıyordu. Yardım ederseniz gerçekten çok mutlu olurum. Programın fiyatı hiç önemli değil yeter ki pingimi düşürsün.

1656008922186.png

PENCHE

Üye
Çok teşekkürler arkadaşlar. Ayarlarım tam olarak böyle. Program stabil değil sanırım ya da Windows 11 olmamdan kaynaklı stabil çalışmıyor. Bazen Launch Game'e tıklasam bile oyun açılmıyor. Otomatik olarak açılıyordu. Yardım ederseniz gerçekten çok mutlu olurum. Programın fiyatı hiç önemli değil yeter ki pingimi düşürsün.

Ekli dosyayı görüntüle 7728
Remember this configuration kutusunu secili yap.

Son düzenleme:

14batu

Üye
oyunu ABD' den oynuyorum henuz bir sikinti yasamadim bu konu ile ilgili.

tekpak

Üye
aga wtfastte hedef server degil de sana en yakın servera bağlanınca daha iyi sonuç veriyordu sanırım. o serverları değiştir dene bir de auto yap dene sonuçlara bak.

ama dediğim gibi sen dc eklesen ben daha iyi program önercem sana hem daha ucuz hem daha etkili

atillademirci12

Üye
Sırf onuya cevap yazmak için üye oldum :D Kaspersky vpn satın alarak sorunu çözebilirsiniz. VPN serverlarından TR sunucusuna bağlandığınız zaman sorununuz çözülecektir.
Teşekkür ederim gerçekten faydası oluyor

Tolgun

Üye
i accepted to pay 10-20euros for wtffast/exitlag... to just play game
+ the in game costs which going up from month to month the game is really expensive compared to other games

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt