egoregor01
Üye

Game server lokasyonu neresiyse(ben bilmiyorum) oraya yakın bir vpn servera bağlanman ping problemini ciddi anlamda giderecektir. En azından ciddi anlamda rahatlatır.
Dolandırıldık büyük ihtimalle. Pinge hiç bir etkisi yok.
WTFast kullanirken giris ve cikis serverlarini ayarlaminiz gerekli arkadaslar. Genelde Giris server size en yakin olan sehir's secip cikis server ise oyunun bulundugu ulke seciceksiniz.
Bu aksam kendi ayarlarimi gorselleri ile yayinlayabilirim buradan. @taslex
pm attım sana ben yardımcı olurum ekle discord. wtfastin köprü serverını ayarlayamamışındır ya da başka program öneririm
Remember this configuration kutusunu secili yap.Çok teşekkürler arkadaşlar. Ayarlarım tam olarak böyle. Program stabil değil sanırım ya da Windows 11 olmamdan kaynaklı stabil çalışmıyor. Bazen Launch Game'e tıklasam bile oyun açılmıyor. Otomatik olarak açılıyordu. Yardım ederseniz gerçekten çok mutlu olurum. Programın fiyatı hiç önemli değil yeter ki pingimi düşürsün.
Ekli dosyayı görüntüle 7728
Gerçekten hiç etkisi yok aksine pingimi yükseltiyor.Ben VPN onermem. VPN tam
Remember this configuration kutusunu secili yap.
Teşekkür ederim gerçekten faydası oluyorSırf onuya cevap yazmak için üye oldumKaspersky vpn satın alarak sorunu çözebilirsiniz. VPN serverlarından TR sunucusuna bağlandığınız zaman sorununuz çözülecektir.
Kaspersky VPN Secure Connection – Çevrimiçi Gizliliğinizi Koruyun | Kaspersky
Kaspersky VPN Secure Connection ile internetteki faaliyetlerinizin gizli kalmasını sağlayın. Kişisel verilerinizi koruyarak herhangi bir cihazda hızlı ve güvenli internet erişiminin keyfini çıkarın.www.kaspersky.com.tr