İstek " Z " ALANI

Pitou

Üye
"Z" range sınırsız olmasın belirli bir alanı olsun . Çok aşırı uzak mesafeyi Z ye alamayalım bunun sebebi gerek slot baskınlarında gerekse pvp alanında rakibin nereden geldiğini çok basit bir şekilde gösteriyor. Rakip oyuncuyu bu kadar kolay görmemeliyiz. Ekranımız ön tarafa baktığında Z ye bastığımızda arkadaki en uzaktaki oyuncuyu bulabilmek pusu mantığını bozuyor.
Z alanı bir karakterin kullanabileceği en yüksek yetenek alanı olabilir. Savaş mesafesi olsun yani bir mage partyinin uzatabileceği en yüksek nova mesafesi Z alanı olabilir.

Son düzenleme:

fyoGGa

Üye
"Z" range sınırsız olmasın belirli bir alanı olsun . Çok aşırı uzak mesafeyi Z ye alamayalım bunun sebebi gerek slot baskınlarında gerekse pvp alanında rakibin nereden geldiğini çok basit bir şekilde gösteriyor. Rakip oyuncuyu bu kadar kolay görmemeliyiz. Ekranımız ön tarafa baktığında Z ye bastığımızda arkadaki en uzaktaki oyuncuyu bulabilmek pusu mantığını bozuyor.
Z alanı bir karakterin kullanabileceği en yüksek yetenek alanı olabilir. Savaş mesafesi olsun yani bir mage partyinin uzatabileceği en yüksek nova mesafesi Z alanı olabilir.
Gayet mantıklı . Bu şekilde insanların oyuna daha çok odaklanması sağlanabilir

osmanyeginoglu

Üye
paper magelere tek atalım diyorsunuz :D
ben warrior oynuyorum benim adım tomas bana komas ama yürüyen ekmekler ne yapıcak cz çıktımı tek atıcaklar oyunu bırakma sebebi :D

Pitou

Üye
paper magelere tek atalım diyorsunuz :D
ben warrior oynuyorum benim adım tomas bana komas ama yürüyen ekmekler ne yapıcak cz çıktımı tek atıcaklar oyunu bırakma sebebi :D
Ben tamamen farklı bir şey anlatmak istedim ama tekrar oku istersen çok yanlış anlamışsın ne paper magesi ne tek atması ne diyorsun ? anlamıyorum ?

Doctrine

Üye
Çok güzel bir düşünce hocam fakat slotlardaki Z makro kullanımını arttırır diye düşünüyorum.

oguzhan kılıç

Üye
z range i charın max atak range inin %10 fazlası kadar kadar olmalı bu yüzde üzerinde değişiklik optimum için sağlanabilir.

_Cerberus_

Üye
Yani + yönlerini düşündüğümüz gibi - yönlerini de hesaplanıp ona göre karar verilmesi gereken bir durum. Tartışılır.

oguzhan kılıç

Üye
hatta çalılarda ve bir objenin arkasındayken de z ile görünmemesi gerekir pvp yi neşelendirir

Zogguko

Üye
macrocular bunu beğendi :D yan slota kayma derdi yok, rahat rahat takılırız diyorlar :D

hzljoepr

Üye
kardeşim magenin rangeni yükseltirlerse emin ol bu oyundan zevk alamazsın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt