İstek " Z " ALANI

Pitou

Üye
Race
Protean
Job
Priest
"Z" range sınırsız olmasın belirli bir alanı olsun . Çok aşırı uzak mesafeyi Z ye alamayalım bunun sebebi gerek slot baskınlarında gerekse pvp alanında rakibin nereden geldiğini çok basit bir şekilde gösteriyor. Rakip oyuncuyu bu kadar kolay görmemeliyiz. Ekranımız ön tarafa baktığında Z ye bastığımızda arkadaki en uzaktaki oyuncuyu bulabilmek pusu mantığını bozuyor.
Z alanı bir karakterin kullanabileceği en yüksek yetenek alanı olabilir. Savaş mesafesi olsun yani bir mage partyinin uzatabileceği en yüksek nova mesafesi Z alanı olabilir.

Son düzenleme:

fyoGGa

Üye
"Z" range sınırsız olmasın belirli bir alanı olsun . Çok aşırı uzak mesafeyi Z ye alamayalım bunun sebebi gerek slot baskınlarında gerekse pvp alanında rakibin nereden geldiğini çok basit bir şekilde gösteriyor. Rakip oyuncuyu bu kadar kolay görmemeliyiz. Ekranımız ön tarafa baktığında Z ye bastığımızda arkadaki en uzaktaki oyuncuyu bulabilmek pusu mantığını bozuyor.
Z alanı bir karakterin kullanabileceği en yüksek yetenek alanı olabilir. Savaş mesafesi olsun yani bir mage partyinin uzatabileceği en yüksek nova mesafesi Z alanı olabilir.
Gayet mantıklı . Bu şekilde insanların oyuna daha çok odaklanması sağlanabilir

osmanyeginoglu

Üye
paper magelere tek atalım diyorsunuz :D
ben warrior oynuyorum benim adım tomas bana komas ama yürüyen ekmekler ne yapıcak cz çıktımı tek atıcaklar oyunu bırakma sebebi :D

Pitou

Üye
Race
Protean
Job
Priest
paper magelere tek atalım diyorsunuz :D
ben warrior oynuyorum benim adım tomas bana komas ama yürüyen ekmekler ne yapıcak cz çıktımı tek atıcaklar oyunu bırakma sebebi :D
Ben tamamen farklı bir şey anlatmak istedim ama tekrar oku istersen çok yanlış anlamışsın ne paper magesi ne tek atması ne diyorsun ? anlamıyorum ?

Doctrine

Üye
Çok güzel bir düşünce hocam fakat slotlardaki Z makro kullanımını arttırır diye düşünüyorum.

oguzhan kılıç

Üye
z range i charın max atak range inin %10 fazlası kadar kadar olmalı bu yüzde üzerinde değişiklik optimum için sağlanabilir.

_Cerberus_

Üye
Yani + yönlerini düşündüğümüz gibi - yönlerini de hesaplanıp ona göre karar verilmesi gereken bir durum. Tartışılır.

oguzhan kılıç

Üye
hatta çalılarda ve bir objenin arkasındayken de z ile görünmemesi gerekir pvp yi neşelendirir

Zogguko

Üye
macrocular bunu beğendi :D yan slota kayma derdi yok, rahat rahat takılırız diyorlar :D

hzljoepr

Üye
kardeşim magenin rangeni yükseltirlerse emin ol bu oyundan zevk alamazsın.

Pitou

Üye
Race
Protean
Job
Priest
kardeşim magenin rangeni yükseltirlerse emin ol bu oyundan zevk alamazsın.
ne mage range ' i ne diyorsun düzgün oku yazılanları öyle yorum yap. birdaha okur musun ? Mage range uzatsınlar diye birşey yazmadım ki ben ?????

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt