Makrocularla aynı partiye girmiyorum dostum. Kusura bakma.Hadi be rimes gelde göster bana okcuymuşsun ya gel bi z atak yapalım beraber D:
Makrocularla aynı partiye girmiyorum dostum. Kusura bakma.Hadi be rimes gelde göster bana okcuymuşsun ya gel bi z atak yapalım beraber D:
Zaten illegal olanların zevkini bozdular. Adama makrocu olduğunu söylediğim için beni alenen ölümle tehdit etti " kafası gövdesine ağır geliyor " gibi cümleler ile sen ne anlatıyon kral yahikaye mi ? benim pt lerime geldin mi hiç benim de pt im de evet bir sürü macrocu vardı ama ben anlık başında kasıyordum çatır çuturda kastım istedikleri incelemeyi yapabilirler senin ve senin gibilerin bakış açısı su macro engellememeliler demiyoruz z bastımda mobu seçebileyim ama mocrocu bunu yapamasın diyoruz benim normal oyun zevkim niye bozuluyor ? bu oyun ben bunu anlatmaya çalısıyorum bunun bir sürü çözüm noktası olabilir z 1 2 kere bastıgında deiglde arka arka basımlarda outh kod gelebilir böylelikle normal kullanıcıda magdur olmaz benim derdim bu sen olayı başka anlayıp başka yere çekiyorsun oyunda şöyle bi tayfada var adam geldi sabah pt ime atak yapan yok düzgün uyardım dedim elle oynıcaksınız oynayın pt de yok işte iyi oldu diyenler click + z macro yapıp bırakıp gidiyor çharları suda oynuyo Yapıyorsan illegal adamın oyun zevkini bozucaksın normal oyuncunun değil ben bu oyunu mousla oynacaksam mmorg tan çıkar başka şeye döner fps mi oynuyoruz abi hayırdır
Bol şans sanaPartiye gel demedim ki makrocu olduğumuda söylemedim sadece dorion 4 gel bi slota gidip atak yapalım diyorum okcusun ya ve z olayına yakalanmıyormuşsun ya görmek istedim sadece ama burda boş polemik yaratmaktan başka bir işlevin olmadığını kanıtladın şuanda bekliyorum dorion 4 townda![]()
İyi beklemeler dostumHocam ben ceza falan yemedim makroda kullanmıyorum sadece okcuyum ve benim işim z skill zaten ben nereye gidersem gideyim z2 z2 yapacağım anlamıyorsun galiba sen full pus hesabımla macro mu kullanacağım bekliyorum burda seni tehditte etmedim sadece gel ve bana okcu olduğunu kanıtla ve beraber atak yapalım diyorum partiye gir demiyorum sadece çarınla dorionda bulunacaksın neden bu kadar kaçıyorsun onu anlamadım ben burdayım buyur sende gel hadi bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 5934
Tamam sensinKendini küçük düşürmekten başka bişey yapmıyorsun şuan farkındasın dimi hem birini karalıyorsun hem okcuyum vs diyip şimdi ağlamaya başladın yok makroyla aynı partiye girmem falan diye abicim gelsene girme partiye buyur gel dorion 4te benle göründün diye kimse sana ban atmıcak rahat olabilirsin![]()
Merhaba Dostum ,Hocam ben ceza falan yemedim makroda kullanmıyorum sadece okcuyum ve benim işim z skill zaten ben nereye gidersem gideyim z2 z2 yapacağım anlamıyorsun galiba sen full pus hesabımla macro mu kullanacağım bekliyorum burda seni tehditte etmedim sadece gel ve bana okcu olduğunu kanıtla ve beraber atak yapalım diyorum partiye gir demiyorum sadece çarınla dorionda bulunacaksın neden bu kadar kaçıyorsun onu anlamadım ben burdayım buyur sende gel hadi bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 5934
Boşver karşında ki şahıs güncelleme öncesi de mause ile seçip attack yapan birisi olabilirTabiki bu durum değişmezse herkes oynayışını değiştirecek fakat şuan memnun değilsek bildirelim istiyorum ama gördüğün gibi fikrine saygı duyulmuyor kimsenin bu şey gibi ya zıt görüşten birini görünce fetocu demek gibi ben zıt görüşten olduğum için makrocu ve ağlak biri oldum komik sadece![]()
Bu tarz şeylerin önüne anticheat engeli ile geçmek varken oyunun özelliğini kaldırmak çok saçma zaten bu illegalin önünü açacak bişey umarım düşündüğümüz gibi olmaz... Ama sanırım olacak.Bir gün içinde macro programları yaratık ismine göre mouse ile seçen bir yazılım satacaklar. ve olan elle oynayan burda macrocular zırlıyor diyen boşbeyinlilere olacak. böyle bir macro çözüm yolu olmaz
Tamamdır hocam biz biliyoruz kendimizden iyi günlerAy bir de ön yargılı tipler bunlar... Iyyyyyyy tipi tiplere bak sen yaaa
@v0dkapple ve @ELFAKIRO KİŞİ KENDİNDEN BİLİRMİŞ İŞİ. Son dediklerinize ithafen olsun bu sözüm de![]()
Pardon dostum da önyargı nedir bize açıklar mısın ? Biz burada hangi yazımızda önyargı ile yaklaşım yaptık . Cidden merak ediyorum gösterin lütfenAy bir de ön yargılı tipler bunlar... Iyyyyyyy tipi tiplere bak sen yaaa![]()
Senin ne kadar doğru olduğunu yazdık kendi düşüncelerine saygı gösterdik. Senden ricam sende karşında ki insaların görüşlerine saygı göster. Her konuya gelip saçma sapan yorumlar yazmaPardon dostum da önyargı nedir bize açıklar mısın ? Biz burada hangi yazımızda önyargı ile yaklaşım yaptık . Cidden merak ediyorum gösterin lütfen
Konuyu burada kapatalım gereksiz yorum kirliliği oluşuyor. Sen oyununa girip mause ile mob seçip exp kasmana bak kardeşim. İyi oyunlar. Kendine dikkat et fazla oyuna kaptırmamanı öneririm ki oyun yönetimi de oyun açılışında belirtmiş dışarıda bir hayat var ailen var vakit geçir diye. Bende aynı şekilde önerilerde bulunuyorumSenin ne kadar doğru olduğunu yazdık kendi düşüncelerine saygı gösterdik. Senden ricam sende karşında ki insaların görüşlerine saygı göster. Her konuya gelip saçma sapan yorumlar yazma