Z tuşu block Hakkında

v0dkapple

Üye
Partiye gel demedim ki makrocu olduğumuda söylemedim sadece dorion 4 gel bi slota gidip atak yapalım diyorum okcusun ya ve z olayına yakalanmıyormuşsun ya görmek istedim sadece ama burda boş polemik yaratmaktan başka bir işlevin olmadığını kanıtladın şuanda bekliyorum dorion 4 townda :D

Rimes

Üye
hikaye mi ? benim pt lerime geldin mi hiç benim de pt im de evet bir sürü macrocu vardı ama ben anlık başında kasıyordum çatır çuturda kastım istedikleri incelemeyi yapabilirler senin ve senin gibilerin bakış açısı su macro engellememeliler demiyoruz z bastımda mobu seçebileyim ama mocrocu bunu yapamasın diyoruz benim normal oyun zevkim niye bozuluyor ? bu oyun ben bunu anlatmaya çalısıyorum bunun bir sürü çözüm noktası olabilir z 1 2 kere bastıgında deiglde arka arka basımlarda outh kod gelebilir böylelikle normal kullanıcıda magdur olmaz benim derdim bu sen olayı başka anlayıp başka yere çekiyorsun oyunda şöyle bi tayfada var adam geldi sabah pt ime atak yapan yok düzgün uyardım dedim elle oynıcaksınız oynayın pt de yok işte iyi oldu diyenler click + z macro yapıp bırakıp gidiyor çharları suda oynuyo Yapıyorsan illegal adamın oyun zevkini bozucaksın normal oyuncunun değil ben bu oyunu mousla oynacaksam mmorg tan çıkar başka şeye döner fps mi oynuyoruz abi hayırdır
Zaten illegal olanların zevkini bozdular. Adama makrocu olduğunu söylediğim için beni alenen ölümle tehdit etti " kafası gövdesine ağır geliyor " gibi cümleler ile sen ne anlatıyon kral ya :D Bak birisi de yemiş cezayı makrodan geli dorion 4'e elle oynayalım diyor :D Gider miyim hiç. Şimdi yönetim çıkar makrocularla aynı partide olanlarda ceza alır der hiç uğraşamam. Dediğim gibi bu ceza geldiğinden beri elimle oynuyorum hiç Z yasaklaması almadım. Karakterim okçu kimse kusura bakmasın dünyadaki tek ZEKİ İNSAN EVLADI kendileri sanan tayfa ile uğraşamam kanka.

Rimes

Üye
Partiye gel demedim ki makrocu olduğumuda söylemedim sadece dorion 4 gel bi slota gidip atak yapalım diyorum okcusun ya ve z olayına yakalanmıyormuşsun ya görmek istedim sadece ama burda boş polemik yaratmaktan başka bir işlevin olmadığını kanıtladın şuanda bekliyorum dorion 4 townda :D
Bol şans sana :D

v0dkapple

Üye
Hocam ben ceza falan yemedim makroda kullanmıyorum sadece okcuyum ve benim işim z skill zaten ben nereye gidersem gideyim z2 z2 yapacağım anlamıyorsun galiba sen full pus hesabımla macro mu kullanacağım bekliyorum burda seni tehditte etmedim sadece gel ve bana okcu olduğunu kanıtla ve beraber atak yapalım diyorum partiye gir demiyorum sadece çarınla dorionda bulunacaksın neden bu kadar kaçıyorsun onu anlamadım ben burdayım buyur sende gel hadi bekliyorum

car.png

Rimes

Üye
Hocam ben ceza falan yemedim makroda kullanmıyorum sadece okcuyum ve benim işim z skill zaten ben nereye gidersem gideyim z2 z2 yapacağım anlamıyorsun galiba sen full pus hesabımla macro mu kullanacağım bekliyorum burda seni tehditte etmedim sadece gel ve bana okcu olduğunu kanıtla ve beraber atak yapalım diyorum partiye gir demiyorum sadece çarınla dorionda bulunacaksın neden bu kadar kaçıyorsun onu anlamadım ben burdayım buyur sende gel hadi bekliyorum

Ekli dosyayı görüntüle 5934
İyi beklemeler dostum :)

v0dkapple

Üye
Kendini küçük düşürmekten başka bişey yapmıyorsun şuan farkındasın dimi hem birini karalıyorsun hem okcuyum vs diyip şimdi ağlamaya başladın yok makroyla aynı partiye girmem falan diye abicim gelsene girme partiye buyur gel dorion 4te benle göründün diye kimse sana ban atmıcak rahat olabilirsin :D

Rimes

Üye
Kendini küçük düşürmekten başka bişey yapmıyorsun şuan farkındasın dimi hem birini karalıyorsun hem okcuyum vs diyip şimdi ağlamaya başladın yok makroyla aynı partiye girmem falan diye abicim gelsene girme partiye buyur gel dorion 4te benle göründün diye kimse sana ban atmıcak rahat olabilirsin :D
Tamam sensin :) Ben dedim diyeceğimi dostum lütfen bire bir tartışmaya girme benimle :) En fazla tamam der geçerim sana kalırsın öyle o yüzden hadi bakim abicim oynama devam et bakalım :)

ELFAKIRO

Üye

Ekli dosyayı görüntüle 5934
Merhaba Dostum ,

Yapılan güncelleme ile oyun oynayış anlayışında değişiklik oldu. Çok zor bir durum senin için boşver kendini bilmez insanlar ile polemiğe girme. İnsanoğlu en zorlu şartlara bile alışıyor zamanla. Hatta askerde bir tabir vardır duyan bilir. Afferdersin ama sıçtığın gün alıştığın gündür :) Zamanla bu kombinasyona alışır ellerin eğer oyuna devam düşüncen varsa hiç polemiğe girmemeni öneririm. Çünkü karşında düzgün düşünen empati kurabilen birisini göremiyorum

v0dkapple

Üye
Tabiki bu durum değişmezse herkes oynayışını değiştirecek fakat şuan memnun değilsek bildirelim istiyorum ama gördüğün gibi fikrine saygı duyulmuyor kimsenin bu şey gibi ya zıt görüşten birini görünce fetocu demek gibi ben zıt görüşten olduğum için makrocu ve ağlak biri oldum komik sadece :D

ELFAKIRO

Üye
Tabiki bu durum değişmezse herkes oynayışını değiştirecek fakat şuan memnun değilsek bildirelim istiyorum ama gördüğün gibi fikrine saygı duyulmuyor kimsenin bu şey gibi ya zıt görüşten birini görünce fetocu demek gibi ben zıt görüşten olduğum için makrocu ve ağlak biri oldum komik sadece :D
Boşver karşında ki şahıs güncelleme öncesi de mause ile seçip attack yapan birisi olabilir :) Hiç değmiyor şuan o şahsın yazdığı yazıları görüyorum cidden ya çocuk yada aşırı derece tek bir düşünce yapısına sahip. Spam gibi mesajlar yazıyor tüm konulara. Böyle adamlar ile tartışmaya girmek şahsına zarar verir. En iyisini onlar bilir , En iyisi onlardır, Düşünceleri sabittir , Tek adam , tek millet derler . Ekonomi nasıl desen çok şükür der ^_^

EDY

Üye
Bir gün içinde macro programları yaratık ismine göre mouse ile seçen bir yazılım satacaklar. ve olan elle oynayan burda macrocular zırlıyor diyen boşbeyinlilere olacak. böyle bir macro çözüm yolu olmaz

Rimes

Üye
Ay bir de ön yargılı tipler bunlar... Iyyyyyyy tipi tiplere bak sen yaaa :D

@v0dkapple ve @ELFAKIRO KİŞİ KENDİNDEN BİLİRMİŞ İŞİ. Son dediklerinize ithafen olsun bu sözüm de :D

v0dkapple

Üye
Bir gün içinde macro programları yaratık ismine göre mouse ile seçen bir yazılım satacaklar. ve olan elle oynayan burda macrocular zırlıyor diyen boşbeyinlilere olacak. böyle bir macro çözüm yolu olmaz
Bu tarz şeylerin önüne anticheat engeli ile geçmek varken oyunun özelliğini kaldırmak çok saçma zaten bu illegalin önünü açacak bişey umarım düşündüğümüz gibi olmaz... Ama sanırım olacak.

ELFAKIRO

Üye
Pardon dostum da önyargı nedir bize açıklar mısın ? Biz burada hangi yazımızda önyargı ile yaklaşım yaptık . Cidden merak ediyorum gösterin lütfen
Senin ne kadar doğru olduğunu yazdık kendi düşüncelerine saygı gösterdik. Senden ricam sende karşında ki insaların görüşlerine saygı göster. Her konuya gelip saçma sapan yorumlar yazma

ELFAKIRO

Üye
Senin ne kadar doğru olduğunu yazdık kendi düşüncelerine saygı gösterdik. Senden ricam sende karşında ki insaların görüşlerine saygı göster. Her konuya gelip saçma sapan yorumlar yazma
Konuyu burada kapatalım gereksiz yorum kirliliği oluşuyor. Sen oyununa girip mause ile mob seçip exp kasmana bak kardeşim. İyi oyunlar. Kendine dikkat et fazla oyuna kaptırmamanı öneririm ki oyun yönetimi de oyun açılışında belirtmiş dışarıda bir hayat var ailen var vakit geçir diye. Bende aynı şekilde önerilerde bulunuyorum

ZIWRO

Üye
klavye Z bastırmıyor o bile ban atıyor.
nasıl olucak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt