Tabi ki öyle bunların derdi ya başka ne olacak. Bak forumda çok kişi şikayetçi Z cezası olayından çünkü oyunun 90%'ı makro kullananlardan oluşuyorDU. Sonra gelip " yaaa bak çoğu kişi şikayetçi bu Z cezasından neden kaldırmıyorlar bunu " diye açıklamalar metinler yazıyorlar... Cevap basit ÇÜNKÜ ŞİKAYET EDENLERİN 98%'İ MAKROCU!!! Arada tek tük vardır eliyle oynayıp bir şekilde ceza almayı becerenler... Nasıl yapıyorlar hayret ediyorum elimle oynuyorum tek ceza almadım. OKÇUYUM.yazıları okuyorumda herkes malum oyunla kıyas edip duruyor. 3 günde exp kasıp 3 günde iitemlenmek istiyor herkes. Arkadaşlar bu farklı bir oyun benzerlikler sizi mutlu etsin farklılıklar daha çok mutlu etsin. gelişim iyidir. bence gayet yerinde oldu bu özellik ben şahsen elle oynuyorum ve ilk başta benimde sinirimi bozdu fakat makul düşününce en net ve kısa çözüm ancak böyle bir yöntem olabilirdi. Abiyene tabirle hem ayranım dökülmesin hem başımıza kötü olaylar gelmesin olmazbiraz realist bakmak gerek.
Yalniz moblara tıklanan zorunlu değil partyiden birine tıklaman yeterli oluyor mauseyi partyi üyesinin üzerine getir 30 saniyede bir party üyesine tıklasın otomatik bak bakalım oluyor mu olmuyor mu bu Z block makro kullanmayan adama daha çok dert olcak akılsız yorumlar yazmayın bu işi hile yapan adam her türlü çözer olan garibana olur çok değil 3-4 gün sonra görürsünYaratıklar rasgele spawn olduğu için oto kitlenme olmadıkça çözüm kolay kolay olmaz. eğer bir yolu varsa 2 gün bile sürmez hemen kullanılır zaten.![]()
Daha geçen makrodan banlandim diye ağlayan adamsın la sen ayrıca bu olay 3 gün sürer bu çözüm sadece geçici akıllı olun kafasız düşünüyorsunuz teknoloji devrindeyiz Z block demek herşey bitti demek değil ama basmıyor kafanız Z block demek oyunun bitmesi demek zamanla anlayacaksınız bunun ne kadar saçma oldugunuMAKROCU'lara getirilen bu önlem biz normal playerlar için oyunda nefes alma imkanı sağladı her anlamda . Mesela oyunda LAG problemi eskiye göre daha az yok gibi , slotlar eskiye göre daha boş , artık partilerde eskiye göre daha kolay yer bulunabiliyor . Oyun her geçen gün daha zevkle oynanabilir bir hal alıyor ve ben kendi adıma bu gelişimden dolayı çok mutluyum . Emeği geçen herkese çok teşekkürler![]()
Kardeşim oyun exp kasana eziyet etti sadece sen daha önce knight filan oynamamissin belli hayatında minör makro üçlü beşli makro R makro duymamış olabilirsin cz gittiğinde okçu sana saniyede 100 ok sapladiginda anlarsın makroyu oyun sadece exp kasmaktan ibaret değil ve makro sadece Z1 den ibaret değil kafanız almıyor vs geçince anlarsın yada okcuyla vs atınca anlarsın pot basamadan yeri öptüğünde anlayacaksın makronun aslında ne olduğunu ve en önemlisi de bu saydığım makrolari hiç bir şekilde engelleyemezler kafanız bunlari anlayıp düşündüğü zaman haaa diye aydınlanma geldiği zaman bana cevap yaz kardeşim bilmiyorsunuz konusuyorsunuzMuffin arkadaşım sen konuyu anlamamışsın ya da işine geldiği gibi anlamak istiyorsun sanırım . Ama rahat ol ben seni anladımBence bu oyun hileyi ortadan kaldırdıkça daha güzel bir oynanış bize sunuyor ve ben bu gelişmeden dolayı çok memnunum .
Ne zaman anlayacaklar biliyor musun ? Bu oyuna gelen insanlar başka oyunlardan geldi neler olduğunu biliyorsun insanlar charlarını bozmadan denemek amaçlı geldi bu şekilde saçma akla hayale sığmayan olaylarla o adamlar geri bırakıp döndüğünde cz de sinek avladıklarında anlayacaklar. Ben oyuna girdim z+skill yapıyorum kitleniyor ulan ben her saniye fareye tıklamak zorunda mıyım ? Öyle bir şey mi olur. Yaptıkları çözüme baksana saniye uzatıp anında çözerler.Kardeşim oyun exp kasana eziyet etti sadece sen daha önce knight filan oynamamissin belli hayatında minör makro üçlü beşli makro R makro duymamış olabilirsin cz gittiğinde okçu sana saniyede 100 ok sapladiginda anlarsın makroyu oyun sadece exp kasmaktan ibaret değil ve makro sadece Z1 den ibaret değil kafanız almıyor vs geçince anlarsın yada okcuyla vs atınca anlarsın pot basamadan yeri öptüğünde anlayacaksın makronun aslında ne olduğunu ve en önemlisi de bu saydığım makrolari hiç bir şekilde engelleyemezler kafanız bunlari anlayıp düşündüğü zaman haaa diye aydınlanma geldiği zaman bana cevap yaz kardeşim bilmiyorsunuz konusuyorsunuz
Bunu destekleyen adamların çoğu ya tüm gün PC başında olan bebeler yada zaten bugla onla bunla 65 olan arkadaşlardir oyunu bitiriyorlar şuan ama farkında değiller sana tamamen katılıyorum herkes eski oyununa döner bunlarda czde 5 kişi human 5 kişi karus olur kapisirlar sürekli türk oyunu diye destekleyelim diyoruz su yapılana bak inan sadece Z basınca block olmuyor gir seri seri 1 e filan bas yine block oluyor neyse smdi desteklesinler zamanla anlarlar dediğin gibi oyunu oynayan kitlenin %85 i zaten KO kitlesi patlar bu oyun böyle akılsızca işlere devam ederlerseNe zaman anlayacaklar biliyor musun ? Bu oyuna gelen insanlar başka oyunlardan geldi neler olduğunu biliyorsun insanlar charlarını bozmadan denemek amaçlı geldi bu şekilde saçma akla hayale sığmayan olaylarla o adamlar geri bırakıp döndüğünde cz de sinek avladıklarında anlayacaklar. Ben oyuna girdim z+skill yapıyorum kitleniyor ulan ben her saniye fareye tıklamak zorunda mıyım ? Öyle bir şey mi olur. Yaptıkları çözüme baksana saniye uzatıp anında çözerler.
35 kişiyiz clanda yaklaşık 5 bin 10 bin tl yatırım yaptık sadece mağzaya aldığımız çektiğimiz gb den ayrı, benim adamlarım o kadar yatırdığı parayı göze alıp hiçe sayıp bırakmak istediğini söylüyorsa öyle denemeye gelen ilk defa oynayan adam hayli hayli bırakır. CZ çıkıyoruz rogue 100 100 vuruyor pot 800 dolduruyor buna çözüm bulamamışken sen gidip insanları böyle garip şeylerle muhattap edersen bu oyun biter gider. Bakma sen o konuşanlara bende makroyu desteklemiyorum ama bu patch makroyu değil elle kasan adamı da bitirdi. Makro hala aktif ki CZ çık git Poison Rock'a 3 party 3 lü 5 li takılıyor moblarda ne yaptılarsa da kötü yaptılar eminim düzeltilecektir az önce oyunda bilgilendirme geçti süresi uzatıldı diye. Makroyu bitirmek istiyorsan oyuna ekliceksin Sheriff'lik sistemini her slotu saatte bir gezicek adam ayarlicaksın tek tek gezip kontrol edicek bak 200 300 kişi ban yesin bidaha afk exp kasan kalıyor mu bırak adamları böyle soğutma oyundan.Bunu destekleyen adamların çoğu ya tüm gün PC başında olan bebeler yada zaten bugla onla bunla 65 olan arkadaşlardir oyunu bitiriyorlar şuan ama farkında değiller sana tamamen katılıyorum herkes eski oyununa döner bunlarda czde 5 kişi human 5 kişi karus olur kapisirlar sürekli türk oyunu diye destekleyelim diyoruz su yapılana bak inan sadece Z basınca block olmuyor gir seri seri 1 e filan bas yine block oluyor neyse smdi desteklesinler zamanla anlarlar dediğin gibi oyunu oynayan kitlenin %85 i zaten KO kitlesi patlar bu oyun böyle akılsızca işlere devam ederlerse