Z tuşu block Hakkında

onurttek

Üye
z block güncellemesinden çok memnunuz. lütfen bu tarz olaylar daha çok gelsin. üstelik ağlayanları görmek daha da çok mutluluk veriyor.

Wolfphenombanlandi

Üye
adamin anlatmakistedimageler yerinesabitlenen mobu kesmeyecalisirken. okcular uzerine icak gbi ucan mobu kesmeye calisiyor. meleden bi farki kalmiyor kasmak icin baska alternatif yokken bide tiklayarak vurmaya calisiyorlar okcu baya bozukoyunda

poxime

Üye
yazıları okuyorumda herkes malum oyunla kıyas edip duruyor. 3 günde exp kasıp 3 günde iitemlenmek istiyor herkes. Arkadaşlar bu farklı bir oyun benzerlikler sizi mutlu etsin farklılıklar daha çok mutlu etsin. gelişim iyidir. bence gayet yerinde oldu bu özellik ben şahsen elle oynuyorum ve ilk başta benimde sinirimi bozdu fakat makul düşününce en net ve kısa çözüm ancak böyle bir yöntem olabilirdi. Abiyene tabirle hem ayranım dökülmesin hem başımıza kötü olaylar gelmesin olmaz :) biraz realist bakmak gerek.

Rimes

Üye
yazıları okuyorumda herkes malum oyunla kıyas edip duruyor. 3 günde exp kasıp 3 günde iitemlenmek istiyor herkes. Arkadaşlar bu farklı bir oyun benzerlikler sizi mutlu etsin farklılıklar daha çok mutlu etsin. gelişim iyidir. bence gayet yerinde oldu bu özellik ben şahsen elle oynuyorum ve ilk başta benimde sinirimi bozdu fakat makul düşününce en net ve kısa çözüm ancak böyle bir yöntem olabilirdi. Abiyene tabirle hem ayranım dökülmesin hem başımıza kötü olaylar gelmesin olmaz :) biraz realist bakmak gerek.
Tabi ki öyle bunların derdi ya başka ne olacak. Bak forumda çok kişi şikayetçi Z cezası olayından çünkü oyunun 90%'ı makro kullananlardan oluşuyorDU. Sonra gelip " yaaa bak çoğu kişi şikayetçi bu Z cezasından neden kaldırmıyorlar bunu " diye açıklamalar metinler yazıyorlar... Cevap basit ÇÜNKÜ ŞİKAYET EDENLERİN 98%'İ MAKROCU!!! Arada tek tük vardır eliyle oynayıp bir şekilde ceza almayı becerenler... Nasıl yapıyorlar hayret ediyorum elimle oynuyorum tek ceza almadım. OKÇUYUM.

Muffiin

Üye
Gereksiz bir güncelleme herkes boş yapmış Z block kaldırılmalı nedenine gelirsek sen makroyu geçici olarak engelledin bu makrolarda zaman ayarı diye bir ayar var iki gün sonra herkes Z tuşu için kaç saniye yapması gerektiğini çözecek makrolarda tıklama olayıda var çok sürmez bir süre sonra bunların ayarlarıni tam oturtan biri bir yer de paylaşır herkes takir takir makroyu kullanır asıl elle oynayan adamlarda Mause ile tek tek tıklar artık boş ve gereksiz bir uygulama sadece 2-3 gün sürer zaman süreleri ayarlandığında Z block uyarısı vermeyecek makrolar eğer afk kasılmayi engellemek istiyorsan sürekli doğrulama kodu isteyen uyarı çıkartirsin bu şekilde makrosuzlarida biktirirsiniz bu oyunun temeli Z+skilldir umarım hatanizdan geri dönersiniz çünkü bu makroyu kalıcı engellemez sadece 2-3 günlük engellediniz bunu anlayin koskoca oyun yapmışsınız bu Z block uyarısının çözüleceğini yapmak isteyenin yine yapacağını bilmeniz lazım çok cahilce bir hareket üç beş tane akilsizin sözüyle iş yapmayın bu mesajı okuyanlar çok değil 3-4 gün sonra görürler slotları yine eski haline gelir

Oyunliga

Üye
Yaratıklar rasgele spawn olduğu için oto kitlenme olmadıkça çözüm kolay kolay olmaz. eğer bir yolu varsa 2 gün bile sürmez hemen kullanılır zaten. :)

ilker80

Üye
Elle oynuyorum z Block çıkıyor macroyu kaldıracak başka bi çözüm yokmuydu niye böyle basit bi yol seçtiniz bu bi çözüm değil hata olmuş

Muffiin

Üye
Yalniz moblara tıklanan zorunlu değil partyiden birine tıklaman yeterli oluyor mauseyi partyi üyesinin üzerine getir 30 saniyede bir party üyesine tıklasın otomatik bak bakalım oluyor mu olmuyor mu bu Z block makro kullanmayan adama daha çok dert olcak akılsız yorumlar yazmayın bu işi hile yapan adam her türlü çözer olan garibana olur çok değil 3-4 gün sonra görürsün

Muffiin

Üye
Yaratıklar rasgele spawn olduğu için oto kitlenme olmadıkça çözüm kolay kolay olmaz. eğer bir yolu varsa 2 gün bile sürmez hemen kullanılır zaten. :)
Yalniz moblara tıklanan zorunlu değil partyiden birine tıklaman yeterli oluyor mauseyi partyi üyesinin üzerine getir 30 saniyede bir party üyesine tıklasın otomatik bak bakalım oluyor mu olmuyor mu bu Z block makro kullanmayan adama daha çok dert olcak akılsız yorumlar yazmayın bu işi hile yapan adam her türlü çözer olan garibana olur çok değil 3-4 gün sonra görürsün

MAKKHAL

Üye
Oyun açılalı kaç gün olmuş millet hurra girmiş 65 LVL charlar kasmış ha makro veyahut başka programlarla biz BandOfArchery clanı olarak 3 party girdik bu oyuna 24 kişi oyuna girdikten sonra 10 kişi daha eklendi oyundan 34 kişi olduk, slotlarda z skill yaparak charlarımızı kasıyorduk taki bu kara gün gelene kadar. Madem bir oyun yapıyorsun madem ki bir işe giriştin ve bu oyunu oynayacak kitleyi az çok tanıyorsun, bu işi neden en başından beri yapmıyorsun ? Yoksa insanlar '' aa ne kadar güzel oyun biz bu oyunda makro kullanmayalım'' der diye mi beklediniz. Getirdiğiniz bu patch ile siz makroyu değil kitleler halinde insanları kaybettiniz. Ben size şöyle açıklayayım dün benim Rise Online discord kanalımda 25 kişi vardı bugün bu patch geldikten sonra şuan kanalda 8-10 kişi nasıl yaparız ne ederiz nasıl düzeltilir diye konuşuyoruz, kalan insanlar gelmedi bile bu patch haberini okuyunca. Çok güzel hayaller çok güzel umutlarla başlamıştık, mağzadan yüzlerce lira alışveriş yapıp oyunumuzu oynayalım vaktimiz geçsin rekabet oluşturan bir firmaya destekte olalım diye gelmiştik, ama kim düşündü ve uyguladıysa bu sistemi ellerine kollarına sağlık bir gün içerisinde mükemmel bir oyundan soğuttunuz sizde izleyin görün o güzellemeye yapanlar işte makro gitti herkes geri gelir azalma olmaz diyenler izlesin görsün makro yapan kadar eliyle kasan insan da vardı z skill yaparak birtaneside benim oynayamıyorum oyunu resmen işkence oluyor. Ben CZ'de gezerken bile dakikada 100 kere z basıyorum biri var mı görmediğim diye gerçekten bu kadar düşünülmeden uygulanmış bir sistem ben hayatımda görmedim çok yazık. Hepinize kolay gelsin hayırlı forumlar az sonra oyuna girip toplantımızı yapıp ne yapacağımıza karar vereceğiz emin olun 2/3'ü sadece benim klanımın bırakacaktır oyunu. Umarım insanlar soğumadan düzeltilir.
Eklemek gerekirse de şuan bir kaç farklı discord sunucusunda duyduğuma göre şuandan bulmuşlar çözümünü saniye artırılması rastgele bir tuşa basması gibi tam anlayamadım anlattıklarını bu iş sadece geçici ve saçma bir çözüm olmuş. Hakkı yenen eliyle kasan insanlar oldu yine size iyi sol tıklar dilerim expte makroyla 65 olup millete ağlama diyen boş insanlar, yarın 70 lvl patch', geldiğinde bu foruma gireceğim aynı kişilerin yazdığı konulara zevkle bakacağım :)

Shan

Üye
MAKROCU'lara getirilen bu önlem biz normal playerlar için oyunda nefes alma imkanı sağladı her anlamda . Mesela oyunda LAG problemi eskiye göre daha az yok gibi , slotlar eskiye göre daha boş , artık partilerde eskiye göre daha kolay yer bulunabiliyor . Oyun her geçen gün daha zevkle oynanabilir bir hal alıyor ve ben kendi adıma bu gelişimden dolayı çok mutluyum . Emeği geçen herkese çok teşekkürler :)

Muffiin

Üye
MAKROCU'lara getirilen bu önlem biz normal playerlar için oyunda nefes alma imkanı sağladı her anlamda . Mesela oyunda LAG problemi eskiye göre daha az yok gibi , slotlar eskiye göre daha boş , artık partilerde eskiye göre daha kolay yer bulunabiliyor . Oyun her geçen gün daha zevkle oynanabilir bir hal alıyor ve ben kendi adıma bu gelişimden dolayı çok mutluyum . Emeği geçen herkese çok teşekkürler :)
Daha geçen makrodan banlandim diye ağlayan adamsın la sen ayrıca bu olay 3 gün sürer bu çözüm sadece geçici akıllı olun kafasız düşünüyorsunuz teknoloji devrindeyiz Z block demek herşey bitti demek değil ama basmıyor kafanız Z block demek oyunun bitmesi demek zamanla anlayacaksınız bunun ne kadar saçma oldugunu

Shan

Üye
Muffin arkadaşım sen konuyu anlamamışsın ya da işine geldiği gibi anlamak istiyorsun sanırım . Ama rahat ol ben seni anladım :) Bence bu oyun hileyi ortadan kaldırdıkça daha güzel bir oynanış bize sunuyor ve ben bu gelişmeden dolayı çok memnunum .

Muffiin

Üye
Muffin arkadaşım sen konuyu anlamamışsın ya da işine geldiği gibi anlamak istiyorsun sanırım . Ama rahat ol ben seni anladım :) Bence bu oyun hileyi ortadan kaldırdıkça daha güzel bir oynanış bize sunuyor ve ben bu gelişmeden dolayı çok memnunum .
Kardeşim oyun exp kasana eziyet etti sadece sen daha önce knight filan oynamamissin belli hayatında minör makro üçlü beşli makro R makro duymamış olabilirsin cz gittiğinde okçu sana saniyede 100 ok sapladiginda anlarsın makroyu oyun sadece exp kasmaktan ibaret değil ve makro sadece Z1 den ibaret değil kafanız almıyor vs geçince anlarsın yada okcuyla vs atınca anlarsın pot basamadan yeri öptüğünde anlayacaksın makronun aslında ne olduğunu ve en önemlisi de bu saydığım makrolari hiç bir şekilde engelleyemezler kafanız bunlari anlayıp düşündüğü zaman haaa diye aydınlanma geldiği zaman bana cevap yaz kardeşim bilmiyorsunuz konusuyorsunuz

Shan

Üye
Tamam kardeşim sen bu konularda baya bilgilisin . Benim de yazacak cok şeyim var bu konular hakkında ... Ama olay kişisel atışmaya dönmemesi için burada bırakıyorum . Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum . Harika bir iş çıkardılar ...

MAKKHAL

Üye
Kardeşim oyun exp kasana eziyet etti sadece sen daha önce knight filan oynamamissin belli hayatında minör makro üçlü beşli makro R makro duymamış olabilirsin cz gittiğinde okçu sana saniyede 100 ok sapladiginda anlarsın makroyu oyun sadece exp kasmaktan ibaret değil ve makro sadece Z1 den ibaret değil kafanız almıyor vs geçince anlarsın yada okcuyla vs atınca anlarsın pot basamadan yeri öptüğünde anlayacaksın makronun aslında ne olduğunu ve en önemlisi de bu saydığım makrolari hiç bir şekilde engelleyemezler kafanız bunlari anlayıp düşündüğü zaman haaa diye aydınlanma geldiği zaman bana cevap yaz kardeşim bilmiyorsunuz konusuyorsunuz
Ne zaman anlayacaklar biliyor musun ? Bu oyuna gelen insanlar başka oyunlardan geldi neler olduğunu biliyorsun insanlar charlarını bozmadan denemek amaçlı geldi bu şekilde saçma akla hayale sığmayan olaylarla o adamlar geri bırakıp döndüğünde cz de sinek avladıklarında anlayacaklar. Ben oyuna girdim z+skill yapıyorum kitleniyor ulan ben her saniye fareye tıklamak zorunda mıyım ? Öyle bir şey mi olur. Yaptıkları çözüme baksana saniye uzatıp anında çözerler.

ByBrky

Üye
Z block olayını nasıl kodladılarsa Z'ye basmakla alakası yok. Uzun süre mouse ile mob seçim sonrasında bir kere Z'ye basınca block atıyor. Çok entersan. Bunu yaşamadığını söyleyen adam nasıl yaşamıyor o ayrı enteresan.

Muffiin

Üye
Ne zaman anlayacaklar biliyor musun ? Bu oyuna gelen insanlar başka oyunlardan geldi neler olduğunu biliyorsun insanlar charlarını bozmadan denemek amaçlı geldi bu şekilde saçma akla hayale sığmayan olaylarla o adamlar geri bırakıp döndüğünde cz de sinek avladıklarında anlayacaklar. Ben oyuna girdim z+skill yapıyorum kitleniyor ulan ben her saniye fareye tıklamak zorunda mıyım ? Öyle bir şey mi olur. Yaptıkları çözüme baksana saniye uzatıp anında çözerler.
Bunu destekleyen adamların çoğu ya tüm gün PC başında olan bebeler yada zaten bugla onla bunla 65 olan arkadaşlardir oyunu bitiriyorlar şuan ama farkında değiller sana tamamen katılıyorum herkes eski oyununa döner bunlarda czde 5 kişi human 5 kişi karus olur kapisirlar sürekli türk oyunu diye destekleyelim diyoruz su yapılana bak inan sadece Z basınca block olmuyor gir seri seri 1 e filan bas yine block oluyor neyse smdi desteklesinler zamanla anlarlar dediğin gibi oyunu oynayan kitlenin %85 i zaten KO kitlesi patlar bu oyun böyle akılsızca işlere devam ederlerse

Delucia

Üye
Hadi köftehorlar adamlar z süresini uzattı girin çıkın gene iyisiniz be ağladınız be

MAKKHAL

Üye
Bunu destekleyen adamların çoğu ya tüm gün PC başında olan bebeler yada zaten bugla onla bunla 65 olan arkadaşlardir oyunu bitiriyorlar şuan ama farkında değiller sana tamamen katılıyorum herkes eski oyununa döner bunlarda czde 5 kişi human 5 kişi karus olur kapisirlar sürekli türk oyunu diye destekleyelim diyoruz su yapılana bak inan sadece Z basınca block olmuyor gir seri seri 1 e filan bas yine block oluyor neyse smdi desteklesinler zamanla anlarlar dediğin gibi oyunu oynayan kitlenin %85 i zaten KO kitlesi patlar bu oyun böyle akılsızca işlere devam ederlerse
35 kişiyiz clanda yaklaşık 5 bin 10 bin tl yatırım yaptık sadece mağzaya aldığımız çektiğimiz gb den ayrı, benim adamlarım o kadar yatırdığı parayı göze alıp hiçe sayıp bırakmak istediğini söylüyorsa öyle denemeye gelen ilk defa oynayan adam hayli hayli bırakır. CZ çıkıyoruz rogue 100 100 vuruyor pot 800 dolduruyor buna çözüm bulamamışken sen gidip insanları böyle garip şeylerle muhattap edersen bu oyun biter gider. Bakma sen o konuşanlara bende makroyu desteklemiyorum ama bu patch makroyu değil elle kasan adamı da bitirdi. Makro hala aktif ki CZ çık git Poison Rock'a 3 party 3 lü 5 li takılıyor moblarda ne yaptılarsa da kötü yaptılar eminim düzeltilecektir az önce oyunda bilgilendirme geçti süresi uzatıldı diye. Makroyu bitirmek istiyorsan oyuna ekliceksin Sheriff'lik sistemini her slotu saatte bir gezicek adam ayarlicaksın tek tek gezip kontrol edicek bak 200 300 kişi ban yesin bidaha afk exp kasan kalıyor mu bırak adamları böyle soğutma oyundan.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt