Zindan Drop Yetersizligi ve Boss drop düşme Mekanigi (ANKET) Lütfen Katılın.

Zindan Droplarını Nasıl buluyorsunuz

• Zindan Dropları Yeterli

Oy: 61 26.1%
  • Zindan Dropları Yetersiz

Oy: 133 56.8%
  • Zindan Gereksiz.

Oy: 16 6.8%
  • Boss Kesme Mekanigi Güzel

Oy: 78 33.3%
  • Boss Kesme Mekanigi Berbat

Oy: 61 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    234
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProOceaN

Üye
Yönetim boss mekaniğini açıklamamalıydı. Yani en azından ' Moba atak yapan herkes drop alma şansına sahip olacaktır.' deseydi yeterdi.
mekanigi açıklama ile alakası yok % 90 vurdugumuz bosa gelip 1 damage vurup kutuyu alıyor adam :D

DragneL

Üye
Farm yapıyorum bastığım potları coins karşılıyor hatta + ya bile geçiyorum sadece coinsle. Droplar süper dönercilere yer vermemek adına bence dropların düşmesi lazım.
Kesinlikle katılıyorum dropların biraz daha düşmesi lazım...

SiNiSTeeR

Üye
Abartı felan yapmıyorum. Girdiğim dungeonlardan 14/0 drop oranına sahibim. ( 12 solo , 2 party )

Bazı ekipler (TL'yi basıp, pazarda ne varsa toplayıp upgrade yapan tayfa) end game'e ulaşmış durumda.
Bu şekilde devam ederse sıkıntı, bu makas kapanmaz.
aynı durum bende de var maalesef oyundan soğuduk

jobulani

Üye
50 level okçuyum benim de boss kesme hakkım var. 65 level + full item mi olmak lazım boss kesmek için ? Bossun kutusunu almak için 1 vurmak bile fazla, yanında dursam bile kutunun bana açılması lazım bence. Rise Online World sizin gibi ittifakların sonunu getirdi. Teşekkürler Rise Online World <3
Kardeş kusura bakma da 50 lvl ulaşılması zor bir seviye değil. 2 günde çok rahat bir şekilde olabilirsin. 2 günlük emeğe de boss keseme lütfen. Boşuna ağlamışsın.

jobulani

Üye
Zindan güzel bir aktivite de giremiyoruz ki arkadaş. En azından ankete şeyi ekle ' xx. sıradasın ' özelliği. Ona göre kovalarız bari.

WoxHades

Üye
Zindan dropları gayet yeterli her giren itemi alıcaksa girmenin bir mantığı yok zaten.Ayrıca drop almışlığımız da var.Solo için ise drobun çok çok düşük olması artısının exp ve coins olması yeterli benim düşünceme göre.

Szchull

Üye
Zindandan Epik eşya falan atsın değil arkadaşlar. Zindandan pot parasını karşılasın giren adam zararda çıkmasın. Zaten zamanını harcıyor birde eksiye düşünce çok tatsız oluyor.

LastFunsane

Üye
Ben bu sisteme kesinlikle karşıyım. Yüzde 90 atak yap son canda gelsin biri vursun kutuyu alsın? Ee 8 kişilik bossu kesen party ne olcak ? Allah aşkına bunu savunan kim ya ? Zindan bossları gibi yapsinlar herkesin kutusu kendine olsun ona bişey demem ama bu çok saçma. Ya yuzde 10 gibi sinirlama getirin yada zindan bossu gibi herkesin kutusu kendine özel olsun.

Cape_Mage

Üye
Solo dungeondaki son bossun bence biraz nerflenmesi gerekiyor. HP regen i cok hizli yapiyor, surekli yuzde 5 dolduruyor, ve kesmesi cok uzun suruyor. Mage olarak SCsiz ve cok asiri pot harcamadan kesmenin imkaninin olmadigini dusunuyorum.

Tugay.

Üye
Ben uzun sure farklı mmorpg oyun oynadım K.O hariç ve mantıklı olan şey moob a en cok damage atan drobu almalıdır.

Makarov

Üye
Boss'lar konusunda aldığı karardan dolayı yönetimin eline sağlık. Umarım bu oyuna dışarıdan yatırım yaparak oyunun keyfini alanlar kadar zindanlara ve moblara yatırım yapanların da keyif alacağı bir zindan-mob drobu çalışması yaparlar.

TasKER

Üye
dostum pvp mi diyorsunda 12 kişilik klanız 0 drop hergün giriyoruz pvp degilde birşeyler bekliyor insan
biz 40 kişiyiz 3 günde 1 drop alındı, öncede söyledim bu durum itemlerin değerini koruyan bir durumdur nadir olan şey değerli olur. Gün gelip siz de drop aldığınızda daha kıymetli olacaktır.

AeroxRousseau

Üye
Oyun mekaniği şuan gayet güzel işliyor. Droplar konusunda biraz daha daha hassas ayarlara ihtiyaç var. Aynı slot 1 saat 3 drop .. 5 saat 0 drop gibi !

bradypodidae

Üye
yorum yazmayım yazmayım diyorum sonra aptal aptal yorumları görünce dayanamayıp yazıyorum, ardından ban yiyorum forumdan =)

Zindan dropları yetersiz doğru ama şikayetçimiyim? Açıkçası çok da önemli değil. Başka güncellemeler ile zaten bir sürü yenilik gelecek, zindanı çok da umursamıyorum.

Boss kutu mekaniği ise saçma mı?
Evet saçma!
Ama ben sonuna kadar destekliyorum bu mekaniği. Zira bu sistemi getirmeselerdi , bu oyunu oyun gibi görmeyip geçim kapısı haline getirenlerin elinden boss almanın imkanı olmayacaktı. Burada ağlayanların yüzde 90'ı da o bowlda çete gibi dolanan ekipten olduğuna adım gibi eminim. Diğer kalan yüzde onluk kısım da tam olarak olayı kavrayamamış kesim. Sanıyorlar ki bu sistem olmasa dengeli bir boss savaşı olacak. Ancak o bowl çetesinin görmediği yerde kırk yılda bir boss denk getirirsin de, ondan da drop atar da... vs vs. Yani eski sistemle bir iki klan dışında kimsenin bowlda ki bosslardan drop alma şansı yok denecek kadar azdı. Bu sistem ne kadar saçma olsa da en azından herkese umut veriyor ufak da olsa. ayrıca death valleyi de canlandırmış. ne zaman boss olsa görmediğim kadar kalabalık insan doluyor bowlda. E istediğiniz pk atmak değil mi? pk yı canlandıran bir sistem gelmiş ne diye ağlıyorsunuz? Ama sizin derdiniz belli, neden ağladığınızı bütün rise online oyuncuları çok iyi biliyor. Siz burayı geçim kapısı olarak görüyorsunuz... yok size mama... ekmek parası derdindeyseniz yallah işçi bulma kurumuna. burası bir oyun portalı, ekmek teknesi değil...

KAYBERENN

Üye
boss sistemine katılıyorum güzel bence ama zindan dropları cidden rezalet ve etkisiz hani 65 lv im fazla exp verse nolur vermese nolur zaten 100 de 100 üm en azından chitin bir şey atsın uniq scrol atsın hiç bir şey yok vakit ve pot masrafı sadece zindanlar

ProOceaN

Üye
boss sistemine katılıyorum güzel bence ama zindan dropları cidden rezalet ve etkisiz hani 65 lv im fazla exp verse nolur vermese nolur zaten 100 de 100 üm en azından chitin bir şey atsın uniq scrol atsın hiç bir şey yok vakit ve pot masrafı sadece zindanlar
teşekkür ederim görüşlerin için

Berserkr

Üye
Biz de clan olarak sürüyle boss kesiyoruz fakat nadir olarak drop alıyoruz. Her kutudan drop çıksa zaten ne anlamı kaldı. İkinci olarak Death Valley de kesilen boss herkese açılabilir bence okey ama eslantta daha çok damage vuran drop alabilir ve bu yönde bi düzenleme yapılabilir. Ek olarak bosslar saatli çıkmak yerine random çıkarsa herkesin kutu alma şansı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt