yorum yazmayım yazmayım diyorum sonra aptal aptal yorumları görünce dayanamayıp yazıyorum, ardından ban yiyorum forumdan =)
Zindan dropları yetersiz doğru ama şikayetçimiyim? Açıkçası çok da önemli değil. Başka güncellemeler ile zaten bir sürü yenilik gelecek, zindanı çok da umursamıyorum.
Boss kutu mekaniği ise saçma mı?
Evet saçma!
Ama ben sonuna kadar destekliyorum bu mekaniği. Zira bu sistemi getirmeselerdi , bu oyunu oyun gibi görmeyip geçim kapısı haline getirenlerin elinden boss almanın imkanı olmayacaktı. Burada ağlayanların yüzde 90'ı da o bowlda çete gibi dolanan ekipten olduğuna adım gibi eminim. Diğer kalan yüzde onluk kısım da tam olarak olayı kavrayamamış kesim. Sanıyorlar ki bu sistem olmasa dengeli bir boss savaşı olacak. Ancak o bowl çetesinin görmediği yerde kırk yılda bir boss denk getirirsin de, ondan da drop atar da... vs vs. Yani eski sistemle bir iki klan dışında kimsenin bowlda ki bosslardan drop alma şansı yok denecek kadar azdı. Bu sistem ne kadar saçma olsa da en azından herkese umut veriyor ufak da olsa. ayrıca death valleyi de canlandırmış. ne zaman boss olsa görmediğim kadar kalabalık insan doluyor bowlda. E istediğiniz pk atmak değil mi? pk yı canlandıran bir sistem gelmiş ne diye ağlıyorsunuz? Ama sizin derdiniz belli, neden ağladığınızı bütün rise online oyuncuları çok iyi biliyor. Siz burayı geçim kapısı olarak görüyorsunuz... yok size mama... ekmek parası derdindeyseniz yallah işçi bulma kurumuna. burası bir oyun portalı, ekmek teknesi değil...