DUYURU Zindan Eventi girişleri tekrar aktif edilmiştir.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Zindan Eventinde bulunan bazı hatalar çözülüp girişler tekrar aktif edilmiştir.
Geri dönüş hatalar üzerinde halen çalışmaktayız. En yakın zamanda sorunlar tamamen çözülecektir.

İyi forumlar..

mmtakiff06

Üye
Zindan Eventinde bulunan bazı hatalar çözülüp girişler tekrar aktif edilmiştir.
Geri dönüş hatalar üzerinde halen çalışmaktayız. En yakın zamanda sorunlar tamamen çözülecektir.

İyi forumlar..
bu oyun sadece zindandan ibaret değil droplar aşırı düşürülmüş kanser olduk.
6 saat yaratık kesiyoruz tık yok

Kwisatz Haderach

Üye
Hala max server veriyor. Daha yeni açtınız hocam zindanı bugün pazartesi ve saat 16:15 oyunun en yoğun saati olmadığı belli ama max yemekten giremiyoruz :(

HazyShade

Üye
Sıra, SIRA, SIRA SİSTEMİ, queue, Kuyruk, Kuyruk sistemi....
Saatlerce tıklamak zorunda değil oyuncu, lütfen kaç kişi sırada, ne kadar zamanda giriş yapılacak yazdırın şunu... Ne kadar zor olabilir. Tonlarca emek, çok güzel grafikler, herşey çok iyi ama yok, ne zaman gireceğin, ne kadar bekleyen olduğu yok, hatta Zindan sistemi açık mı kapalı mı o bile belli değil...

HazyShade

Üye
Normalde böyle yazmazdım, forum ve Discord'u takip edemediğim için saatlerdir deniyorum. Gelen uyarı Zindanlar max kapasiteye ulaştı diyordu. Meğer zaten kapalıymış...

cocobongo

Üye
Sabah 05.00'te de veriyor aynı hatayı, dolulukla alakalı olmadığını düşünmeye başladım.

JaxSui

J
Keşke günlük tek bir konuya odaklanılsa da nihai olarak çözüme kavuşsa her şey.

psikolog

Üye
giremiyorum zindan limitlerini yükseltsenizde amele gibi server serverdolaşmasak nasıl olur oyundan nasıl zevk alacağız biz nasıl

Gensuke

Üye
Kapalıyken max server diyordu hala aynı insan şüpheye düşüyor acaba gerçekten aktif edildi mi diye.Bu güvensizliği siz yarattınız.

Kwisatz Haderach

Üye
Görsel güncelleme patchi geldiğinden beri solo zindana hiç giremedim. Sabaha karşı da denesem giremedim öğlen de giremedim akşam da giremedim. Giremiyorum abi 3 gün oldu sanırım 3 gündür bütüün haklarım boşa gidiyor.

askerkaradag

Üye
Görsele ihtiyacımız yok. Droplarla oynamayın yeterli. Zindandan da birşey düştüğü yok.

Was

Üye
oyun içerisinden ara ara notice ile açık olduğunu yazabilirmisiniz , zindan party kurmaya çalışıyorum kapalı diye kimse gelmek istemiyor xd

mecbur

Üye
lütfen bu gece Craftıda hemencecik açar mısınız eskisi gibi

Was

Üye
Party zindan 3.odada anahtar çıkaramadığımız için oyundan çıkmak zorunda kaldık, hakkımızda boşa gitti

Alkoer

Üye
saat 17:00 gibi denemeye başladım 2 defa girmeyi başardım. bosstan drop yok ama rastgele mobdan uniq sc attı. ilk drobum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt