Zırhların parlamaması

BRUTALİZER

Üye
Komuşma tarzın ve tanımadığın birine karşı hitabın henüz ergenlik seviyesini aşamadığını gösteriyor, rahatsız olup olmaman umurumda olmadığı gibi benimde rahatsız olmam seni ilgilendirmesin.
Zaten umrumda değil. Benim anlamadığım hemen kişilik safsatalarına başlamışsın. Ayrıca hitabım yeterince uygun. Ederinden fazlasını istemek sana yakışmaz, yapma.

birol2003

Üye
Zaten umrumda değil. Benim anlamadığım hemen kişilik safsatalarına başlamışsın. Ayrıca hitabım yeterince uygun. Ederinden fazlasını istemek sana yakışmaz, yapma.
Gerçek hayatınla oyun hayatını kıyaslama kardeşim, zira oyundaki karakterinle gerçek hayattaki karakterin birbirine uymaz ise hayal kırıklığı olur senin için, bak harita geçişlerinde bile uyarıyorlar az masa başından kalk gerçek hayata dön yoksa kendini oyun içinde yaşamaya mahkum bırakırsan doktora gitmen gerekecek.

BRUTALİZER

Üye
Gerçek hayatınla oyun hayatını kıyaslama kardeşim, zira oyundaki karakterinle gerçek hayattaki karakterin birbirine uymaz ise hayal kırıklığı olur senin için, bak harita geçişlerinde bile uyarıyorlar az masa başından kalk gerçek hayata dön yoksa kendini oyun içinde yaşamaya mahkum bırakırsan doktora gitmen gerekecek.
Evlat sen ne anlatıyorsun. Benim işin makarasında olduğum önceki yorumlardan ve konudan zaten aşikar. Hala gerçek hayattaki karakter diyorsun. Eksikliğini hissettiğin konuda konuşasın var heralde. Varsa eğer arkadaşlarınla konuş. Benim ilgi alanımda değilsin.

Bogateg

Üye
Alfa sürümünde +8 itemler ve zırhlar parlıyordu , şuanda neden böyle bilmiyorum

karizmatik137

Üye
bence +7 ve +8 silahların aynı şekilde değil +8 lerin daha güzel parlaması gerekiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt