Allah baska dert vermesinEvet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oyundaki tek derdim zırhların parlamaması. Başka hiçbir derdim yok. Parlatın seri
Allah baska dert vermesinEvet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oyundaki tek derdim zırhların parlamaması. Başka hiçbir derdim yok. Parlatın seri
Zaten umrumda değil. Benim anlamadığım hemen kişilik safsatalarına başlamışsın. Ayrıca hitabım yeterince uygun. Ederinden fazlasını istemek sana yakışmaz, yapma.Komuşma tarzın ve tanımadığın birine karşı hitabın henüz ergenlik seviyesini aşamadığını gösteriyor, rahatsız olup olmaman umurumda olmadığı gibi benimde rahatsız olmam seni ilgilendirmesin.
Gerçek hayatınla oyun hayatını kıyaslama kardeşim, zira oyundaki karakterinle gerçek hayattaki karakterin birbirine uymaz ise hayal kırıklığı olur senin için, bak harita geçişlerinde bile uyarıyorlar az masa başından kalk gerçek hayata dön yoksa kendini oyun içinde yaşamaya mahkum bırakırsan doktora gitmen gerekecek.Zaten umrumda değil. Benim anlamadığım hemen kişilik safsatalarına başlamışsın. Ayrıca hitabım yeterince uygun. Ederinden fazlasını istemek sana yakışmaz, yapma.
Evlat sen ne anlatıyorsun. Benim işin makarasında olduğum önceki yorumlardan ve konudan zaten aşikar. Hala gerçek hayattaki karakter diyorsun. Eksikliğini hissettiğin konuda konuşasın var heralde. Varsa eğer arkadaşlarınla konuş. Benim ilgi alanımda değilsin.Gerçek hayatınla oyun hayatını kıyaslama kardeşim, zira oyundaki karakterinle gerçek hayattaki karakterin birbirine uymaz ise hayal kırıklığı olur senin için, bak harita geçişlerinde bile uyarıyorlar az masa başından kalk gerçek hayata dön yoksa kendini oyun içinde yaşamaya mahkum bırakırsan doktora gitmen gerekecek.
Parlama işi mmorpg nin kırmızı çizgisidir, ne kadar parlaksan o kadar bu işi biliyorsun demektir, bir çeşit mihenk
takılıyorum ya![]()