BRUTALİZER
Üye

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oyundaki tek derdim zırhların parlamaması. Başka hiçbir derdim yok. Parlatın seri
Silahın da parlaması gerekmiyor ama parlıyorParlamasımı gerekiyor ?
Önce zırhlar parlasınÖnce kask görünümünü kapatmayı başaralım da![]()
Ne güzel gerçekçi olmuş senin karakterÖzel talepleri sıra ile alalım arkadaşlar, birisi not tutsun hepsini birden verelim. Benim karakterinde sağ ayağı yürürken tökezliyor gibi el değmişken onu da düzeltsinler.
parlayınca daha gerçekçi olacakNe güzel gerçekçi olmuş senin karakter
parlayınca daha gerçekçi olacak
Bilmem ben oyuna başladığımdan beri kostüm giyiyorum kostümler daha güzelparlamıyomu ki?
Örn; 2003 lü BirolDostum derdini MMO kültürüne aşina seni anlayabilecek kitlenin bulunduğu forumlarda dile getir. AN LA MAZ LAR .
parlaklık önemliÖrn; 2003 lü Birol
Parlak severim birolparlaklık önemli
Her sorun bitti parlaklık kaldı bir derdimizDostum derdini MMO kültürüne aşina seni anlayabilecek kitlenin bulunduğu forumlarda dile getir. AN LA MAZ LAR .
Dostum derdini MMO kültürüne aşina seni anlayabilecek kitlenin bulunduğu forumlarda dile getir. AN LA MAZ LAR .
Parlama işi mmorpg nin kırmızı çizgisidir, ne kadar parlaksan o kadar bu işi biliyorsun demektir, bir çeşit mihenk taşı yani.Aynen varsa forumları oralarda takılmak lazım, malum burda anlayacak adam yoktur zaten
Benim tek derdim bu rahatsız mı oldunHer sorun bitti parlaklık kaldı bir derdimiz
Komuşma tarzın ve tanımadığın birine karşı hitabın henüz ergenlik seviyesini aşamadığını gösteriyor, rahatsız olup olmaman umurumda olmadığı gibi benimde rahatsız olmam seni ilgilendirmesin.Benim tek derdim bu rahatsız mı oldun