100+ Adet Mage Oyuncusunun Ortak Fikri

N3v3N

Üye
Mage staf skilinin yeterince güçlü oldugunu düşünüyorum. Buradaki sorun 2-3 sn içerisinde rakibin seni kesmesi... Staf girebilmek için dayanıklı olman lazım.

Kalebs silence skili atıp staff vurulabilir fakat hem skilin tutma oranı az hemde skili atana kadar oluyorsun

Mf skilinin resistance üzerinden değilde magic hasar üzerinden etki etmesi gerekiyor. Warrior rampage skili %15 fazla magic hasar almayı sağladığı gibi mf inde rakibin aldığı magic hasarı doğrudan %20-25 artırması gerekir.

levbom

Üye
okcular olarak 75 level den beri hergün nörf yiyoruz. şuanki mage ve okcu çokluğunda ikisine de elle tutulur bir iyileştirme geleceğini düşünmüyorum.
okcular gene 8e item atıyor bir tık fark etsin diye mageler stafflarını 8e bile atmıyorlar oyunda işe yarar +8 3 5 tane staff anca vardır.
mage ve okcular dvyi domine ettiği sürece ikisinede ufak tefek dokunuşlar dışında hiç bir şey gelmeyecektir.

RainOfFire

Üye
okcular olarak 75 level den beri hergün nörf yiyoruz. şuanki mage ve okcu çokluğunda ikisine de elle tutulur bir iyileştirme geleceğini düşünmüyorum.
okcular gene 8e item atıyor bir tık fark etsin diye mageler stafflarını 8e bile atmıyorlar oyunda işe yarar +8 3 5 tane staff anca vardır.
mage ve okcular dvyi domine ettiği sürece ikisinede ufak tefek dokunuşlar dışında hiç bir şey gelmeyecektir.
stafflari 8e atamiyoruz cunku hem drop cok az hem de ise yarayan adam gibi 2 tane stafimiz var ve pahalilar. , epic staflarimiz les durumda duzgun hasar cikartmiyor. Uniquelerin birisi 60m digeri 90m +1 i. 4mlik yay gibi +8e deneyemiyoruz malesef...

Son düzenleme:

levbom

Üye
yayda aynı çok fark yok kusura bakmada +8 ile +7 arasında bile bir fark yok
25 30 damagfe oynuyor.
+8 vixenle 500 +8 elvenla 1k vurmuyorlar.

neren51

Üye
Sayın arkadaşlar ne garip şeyler yazmışsınız...

Biz eline 7 spiked cane alan 1500 vursun ve 10 k canı olsun demiyoruz :)
Oyunun en üst seviye itemi var üstümüzde, defans kırma skili yemeden bile tek yiyoruz 3 warriordan.
...BAKIN UMARIM BURAYI ANLARSINIZ...
Sorunumuz item yapsakta şansımız yok. -> cubun mage vursun diyen yok. Onların vurmasını engellemek oyun yönetiminin elinde! Biz full item olup 1 saniye bile ayakta duramamaktan şikayetçiyiz.

Mageler staflarını 8 e atmıyor diyen arkadaşıma da sesleniyorum nickim ladykuku, lunas fire 8, razu 7, archmage fire 8 hepsini kendim bastım kendim kullanıyrum.
yine de dediğin gibi yürümüyor işler :)

levbom

Üye
yaw niyhazi bi tek sen atıyon itemleri 8e başka atan yok.
atsanda birşey değişmiyor diyorum zaten 8 itemle 7 item arasında fark yok denecek kadar az.
ama genede mageler staffları 7de yeterli gördüğü için 8e atmıyor.
aynı şeyi diyoruz.

turku6az

Üye
Her şeyden önce item dengesi sağlanmalı oyunda. Mage olarak elinde 9 hatred ya da 7 unique dagger olan bir asastan tek yemek ya da yatırım yapılmış bir warrior'u düşürememek benim için sorun değil ancak hem skill hem stat olarak build yapması bu kadar zorken elindeki görev itemleriyle ya da 15-20m'lik silahları ile tek atan asaslar oyundan soğutuyor insanı. Ayrıca mage'nin skill ağacının biraz baştan savma yapıldığı konusu da önemli. En basitinden 72 skill açıklamasında "alınan ilk hasarı 1200 hasar olarak karşıya yansıtır" yazmasına rağmen yine hasar alıyoruz ve tek yerken karşıya 1200 hasar vermekten başka bir işe yaramıyor. Açıklamasına uygun şekilde düzenlense bile biraz da olsa çabalıyorlar diye düşünebilirim.

levbom

Üye
şimdi bu akşam biraz mage yayınları izledim. hiç öyle kolay ölmüyorsunuz ve haritayı çok rahat bir şekilde siliyorsunuz.
zaten heryer mage kaynıyor tek partinin mele partiyide düşürdüğünü gördüm. bence mage şuan haddinden fazla güçlü yıkıp geçiyor serveri hiç konuşmanıza bile gerek yok.
adamlar 15 20dk da 200kill görevini çok rahat bitiriyor.
bu arada 3 5kerede kusura bakmayında ölün bi zahmet.

ben mageleri eğlendirmemek için 1 haftadir doğru dürüst dv ye çıkmıyorum.

IICooLLBackII

Üye
şimdi bu akşam biraz mage yayınları izledim. hiç öyle kolay ölmüyorsunuz ve haritayı çok rahat bir şekilde siliyorsunuz.
zaten heryer mage kaynıyor tek partinin mele partiyide düşürdüğünü gördüm. bence mage şuan haddinden fazla güçlü yıkıp geçiyor serveri hiç konuşmanıza bile gerek yok.
adamlar 15 20dk da 200kill görevini çok rahat bitiriyor.
bu arada 3 5kerede kusura bakmayında ölün bi zahmet.

ben mageleri eğlendirmemek için 1 haftadir doğru dürüst dv ye çıkmıyorum.

Okçu kesmekten zevk alan mage olduğunu sanmıyorum. Konuyu sen çok yanlış anladın burada mele den kasıt warrior.

levbom

Üye
yanblış anlamadım meleyi düşürüyorlar dedim.

N3v3N

Üye
Meeleyi dusurebilmek için +3 uniq, +5epic takı + 7 radiant set lazım. Bunlar olmasına rağmen meele içine atlarsa 1sn de yatarsın. Hadi lag girdi diyelim 1.2 sn de yatarsın.

levbom

Üye
hocam karşıdan görürse mage mageyide düşüremiyor zaten salak değiliz 2 pri var 10k heal alıyoruz kurtuluyor.
ama pusu kurup süpriz saldırı yapınca 1 parti mage 1 parti meleyi çok rahat düşürdü dün gece yayında gördüm.
heee diyorsanki her partiyi düşüremiyorum kusura bakmada elit partileri tabikide düşüremeyeceksın ama magelerin hiç konuşma hakkı yok şuan damageleri en az 300 400 düşürülmesi lazım.
kafayı uzatamıyoz dışarıya mageler nereden vuracak diye şizofren olduk. bence yanlış yapiyorsunuz
şu olabilir damageleriniz 500 azaltılsın hpnız definiz artsın ona razıyım.
bu arada mele çok vuruyor oda kabul oda başka bir konu mele sayfa atıyo mage gibi atamaması lazım okcu alanı gibi düşük vurması lazım sonra tek tek toplaması lazım partiyi ama 5 warrior alanları vurunca bi partiyi yatırabiliyor buda yanlış.
alanla en fazla 400 500 vurması lazım mele ekibin.

bu arada oyun yetkilileri 2 yıla yaklaşmasına rağmen hala sınıflar arasındaki dengeyi kuramadılar.
sürekli bir taraf bufflanıyor gibi oluyor.
artık birşey düzeltebileceklerini zannetmiyorum çünkü adamlar oyuna girip oyunu oynamıyorlar.
1.5 yıldır aynı şeyi söylüyorum oyun yetkileri oyunu oynamıyor 3 5 tane yayıncının laflarını dinliyorlar sanırım.
genel olarak haftada 2 3 gün değişik değişik partilerle bir ekibi bolwa sokmaları lazım her iki ırktandan. oyundaki sınıfların artılarını ve eksilerini görmeleri lazım.
bu oyunu oynamayan adam oyunu geliştiremez.

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Hasarı 400-500 azaltirsan 2 party mage metasindan 4 party mage metasina geçiş olur.

isoztrk

Üye
yine 10 larca yorum ve 100+ magenin hem fikir olduğu bir konuda herhangi bir açıklama yapılmamış :) Şaşırmıyorum artık en son satıp kaybolup gidicez.Sürekli ağzınızdan "biz sizleri dinliyoruz,ona göre hareket ediyoruz,iyileştirmeye çalışıyoruz" gibi şeyler duysakta reel de böyle birşey olmadığı aşikar.Bu kaçıncı konu ve kaçıncı görmezden geliş...

Oyun başından beri devam eden mage staff mevzusundan,yeşilde atamama sorunu bile hala devam ediyor.Amacınız "beklenti içine girmeyin" demekse bunu sözlü olarak ifade etmenizde yarar var en azından cevap vermemekten daha samimi olacaktır.

levbom

Üye
yine 10 larca yorum ve 100+ magenin hem fikir olduğu bir konuda herhangi bir açıklama yapılmamış :) Şaşırmıyorum artık en son satıp kaybolup gidicez.Sürekli ağzınızdan "biz sizleri dinliyoruz,ona göre hareket ediyoruz,iyileştirmeye çalışıyoruz" gibi şeyler duysakta reel de böyle birşey olmadığı aşikar.Bu kaçıncı konu ve kaçıncı görmezden geliş...

Oyun başından beri devam eden mage staff mevzusundan,yeşilde atamama sorunu bile hala devam ediyor.Amacınız "beklenti içine girmeyin" demekse bunu sözlü olarak ifade etmenizde yarar var en azından cevap vermemekten daha samimi olacaktır.
Merhaba Savaşçı!

Dikkatin için seni tebrik ederiz. Vermiş olduğun geribildirim, ilgili birimler tarafından incelenmek üzere bildirilmiş durumda. En kısa sürede bu duruma müdahale edilecektir. Hiç merak etme. Biliyorsun bu gibi bildirimler ile birlikte gelişim göstereceğiz, tekrar teşekkür ederiz!

Kendine çok iyi bak.

:))))

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Elbet te burayı okuyorlar ama yeri burası değil sonuç olarak.
Bilet üzerinden her gelen bildirim not edilir gerekli yerlere iletilir bu yüzden burdan öneri ve şikayet kısmı kaldırıldı.
Eğer bir Row Staff buraya birşey yazsa aynı şeyler yazılacaktır değişen birşey olmayacak. O yüzden bilet sistemini aktif kullanmanız gerekiyor.

fstab

Üye
Merhaba Savaşçı!

Dikkatin için seni tebrik ederiz. Vermiş olduğun geribildirim, ilgili birimler tarafından incelenmek üzere bildirilmiş durumda. En kısa sürede bu duruma müdahale edilecektir. Hiç merak etme. Biliyorsun bu gibi bildirimler ile birlikte gelişim göstereceğiz, tekrar teşekkür ederiz!

Kendine çok iyi bak.

:))))
1702671431110.png

bu konudan tamamen bağımsız bir sorunla alakalı ticket atmama rağmen banada ayni cevabi vermişler bak sen şu Allahın işine :ROFLMAO:

güzel otomasyon 10 tane hazır cevap koymuşlar 10 tane hazır cevap üzerinden random seçerek birini gönderiyor ama ekstra olarak 2-3 saat arasıda random bir cevap aralığı belirlemişler ki direk anında yanıtlanmasın diye :D

N3v3N

Üye
Bence cevaptan ziyade sorunun ilgili birime iletilip iletilmemesi çok daha önemli.

"sorununu ilettim hacı" dese bile yeterlidir. Yeterki iletsin :D

isoztrk

Üye
@MusTi hocam buradı yeri değil hadi eyvallah diyelim,ticketa gelen cevaplar malum ve bu sorunlardan en büyük 2 tanesi olan sorun "Oyun başından beri" varolan sorunlar.Serverin ilk açıldığı günden beri var ve kaç kez ticket attığımızı hayal bile edemezsin.Gelen cevaplar yukarıda ki arkadaşların dediği şekilde olunca insan kendini aptal yerine koyulmuş hissediyor.Geçen senelere rağmen henğz birşey yapılmadığı için bütün iletişim kanallarını kullanmaya çalışıyoruz.Eğer her seferinde aynı cevabı alacaksak ticket atmanında herhangi bir olumlu yanı yok.Buraya yazmanında olumlu bir yanı yok.Özetle "yazmayın,görmeyelim,sorun da çıkmasına" geliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt