4.12.2020 ''Mergen'' Açıklama

May Payne

Üye
Onların bazı sıkıntıları var kral. Şöyle düşün, bir çocuğu bir odada tutuyorsun, içerisinde oyuncaklar vs. var, orada 15-20 yıl geçiriyor. Dışarıya hiç çıkmıyor, dışarının varlığını dahi bilmiyor. Sonra diyorsun ki " Dışarıda çok daha geniş bir dünya var, çok farklı yerler, çok farlı oyuncaklar, insanlar var vs." O da sana diyor ki "Yalan söylüyorsun, benim kaldığım bu oda, bu ev dünyanın en iyi yeri, daha iyisi yok." KO oynayan o binlerce TL yatıran arkadaşlar da at gözlüklü bu örnekteki gibi arkadaşlar. Sorarsan dünyanın en iyi oyunudur. Öyle derler. :)
Sadece ticaret için bile oynanılan bir oyun belli ki. Daha önce 3-5 seviyeye kadar oynadım sanki ama sarmadığı için bıraktım. Yani öyle hatırlıyorum. Demek ki devam edip item yapıp satsaymışım şu an da zenginmişim. :(

CarLions

Üye
Pahalı olması ile ne alakası var anlayamadım. Aynı durum diğer mmorpglerde de geçerli örnek m2 ve pvpleri. Hepsinde sistem aynı. Ev geçindirenler var bu oyunlar üzerinden. Asıl şu soruyu sorman lazım "bu kadar pahalı olmasına rağmen ne kadar zengin olursa olsun 20 yıl boyunca aynı oyun oynanır mı?" bunu sevgi ile izah edemezsiniz. Hele ki Wow gibi başarılı büyük çaplı güncelleştirme paketleri almazken.
Oyunda hiç bir destek yok daha kötüye gidiyor. Doğru düzgün bir yönetim yok. risenin yapımcıları da kesinlikle knıght oynamış insanlar belli ki bu oyunun bu kadar iyi olmasını istiyorlar knıght gibi kötü yönetim koxp bug paraya dayalı bir oyun yapmamak için elinden geleni yaptıklarından hiç bir şüphem yok bu oyunun geçikme sebebi koxp hile ek yazılım otolar olmasını istemedikleri için sonuna kadar en iyisini sunmaya çalışıyorlar.

May Payne

Üye
Pahalı olması ile ne alakası var anlayamadım. Aynı durum diğer mmorpglerde de geçerli örnek m2 ve pvpleri. Hepsinde sistem aynı. Ev geçindirenler var bu oyunlar üzerinden. Asıl şu soruyu sorman lazım "bu kadar pahalı olmasına rağmen ne kadar zengin olursa olsun 20 yıl boyunca aynı oyun oynanır mı?" bunu sevgi ile izah edemezsiniz. Hele ki Wow gibi başarılı büyük çaplı güncelleştirme paketleri almazken.
Onu oynayanlara sormak lazım ben bilemem. WoW'da yıllardır oynanıyor dediğin gibi. Aylık ücretli bir de o. Her ay para bayılıp keyfini çıkarmak zengin yada durumu iyi olanların işi olsa gerek.

CarLions

Üye
Özür dilerim birader. Sen o kadar spam yapmana ve bahsettiğin oyunun propagandasını yapmana rağmen senin bütün mesajların dururken benim mesajım silindi. Dm'den aile değerlerime hakaret etmene rağmen ban yemedin demek ki ben yanlışım. Kusura bakma. Tartışmayı uzatmıyorum. Haklısın.
Küfür etmedim ki hemen öyle fesat düşünme öyle düşündüğün için yazdım aile filan küfür etmedim. Neyse Tekrar özür dilerim. öyle düşündüğün için Bir dahakine yapıcı eleştirirsen iyi olur hakaret olmadan.

Nart

Üye
Maalesef 'topluluk' iyi yönetilemedi.

Nasıl olsa oynarlar kafasının neler kaybettireceğini oyun officiale geçince göreceğiz.

GÜVEN çok önemlidir.

Tekitekurin

Üye
Sanıyorlar ki web sitesi açmak bu iş.
Adamlar oyun yazılımlıyor ?

Baphomet7

Üye
ben oyunu sildim kafamdan sıkıntıdan takip ediyorum çıkarsa oynarız cıkmazsada çok ta sorun degil şahsım için çünkü geçenki erteleme sonrası wow başladım

Son düzenleme:

karagülle52

Üye
Bi hatırlatma tarih belli olursa oyunculara mail atarsanız sevinirim. Alfa onaylandığında da mail almıştık. Tarih için mail atarsanız iyi olur. Her gün boşu boşuna foruma ya da discord a bakmaya gerek kalmaz :D hayır girip sonuçta hüsrana uğruyoruz. Bari girmeyelim de açıklanınca haber alalım. Bu arada bu sitemi bi eleştiri olarak değil oynamak istediğimiz için yapıyoruz. Yoksa mutlaka sebepleri vardır bu gecikmenin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt