+7 +8 itemlerin kilitlenmesi oyuna yarardan çok zarar veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UNDERT0KER

Üye
+7 +8 kitlenme işi acayip saçma adamlar zaten satmak istese ekstra 1 tane daha item basıp yine satabilir kendine takmadığı sürece. böyle bir önlem olamaz bu pay to winci çoluk çocuğun oyun pay to win olmasın diye ağlamalarından dolayı ufak bir önlem olarak yöneticiler tarafından alındı ama gereksiz bir önlem olduğu bariz ortada millet item alıp 1 sene kitlenmek istemiyor asıl bu durum oyunu iyice pay to win yapıyor adam bu sefer almışken tl verip en pahalısını alıyor onu kilitliyor öbür türlü olsa alt sınıf itemden başlar hem pk atar hem pazarda çıkarır al sat yapar yavaş yavaş oyunun doğası gereği itemini yükseltir ama bu kitleme işiyle bu iş olmaz. Oyun sanılanın aksine fazlaca tuttu beta ve alfa süreçlerinde yalan yok ben hiç giriş yapmadım ve mesaj dahi paylaşmadım ve benim gibi 10 binlerce kişide öyleydi ve oyunun açılmasını bekliyorduk alttan alttan ortalığı boş bulan pay to winci ergenler yönetimi bakın oynamayız ha diyerek tehtidler savurarak yönetime böyle bir önlem almaya zorladılar bunu da biliyoruz zaten o pay to winciler gitti artık bu oyunda değiller bu oyunu şuan oynayanların böyle bir takıntısı yok ve şu +7 +8 item kilitleme işini de halletseniz diyoruz saygılar teşekkürler. pazarda kimse item almak basmak istemiyor ve oyun dondu kaldı +7 +8 bassa adamlar satamıyor kimse alıp kitlemek istemiyor +1 item satanlarda satamıyor alan basan yok yani çıkartılan droplar da basılan itemlerde kilitlendi oyun dondu kaldı acil çözüm getirilmesi lazım.

Bu Durumdan En Fazla Etkilenen Şüphesiz Elit Epik Armorlar Oyun Açılalı 2-3 Ay Oldu Sanki Oyun Öldü Bitti sonuna Gelmişisiz Gibi Elit Epik Armorlar Pazarlarda 500k-1m'ye Sürünüyor Yüzüne Bakan Yok Alan Yok Basan Yok +7 Bassalar Satabilen Yok Kilitleniyor Diye Takan Yok. Bunun En Büyük Sebebi İse +7 Basınca Kilitlenmesi Bunun Yüzünden Userler +7 Heavy Plate'e Yöneliyor ve Parası Olan Adam İçin bunu Kilitlemek Mühim Değil Zenginler +7 Epik elit Armorla Geziyorken Parası Olmayan Ya Görev Armorlarıyla Yada Heavy Plate +6 +7 setle Geziyor yine Pay to Wini Engellemesi Gereken Sistem Yine Pay to Wine Destek Vermiş Oluyor. İlerleyen Zamanlarda Parası Olmayan Kilitlenmiş +7 Spin Axe İle Yada +6 Mino İle Gezerken Parası Olanlar +8 Minolarla Gezecek +6 +7 Heavy Plate Set Yada +6 Elit Epik setli Userler +7 +8 Elit Epik Armor ve +8 +9 Minolu Zenginlerle Nasıl Kapışacak Pay to Win'i engelleyecek Olan Kitleme Sistemi Tam Aksine Pay To Win'e Hizmet vermektedir. Oysaki İtemler Kilitlenmese Parası Olmayan Adamda Farmını Yapacak Pazarda İtemlerini Çevirip Hiç Yoktan Parası Olan Adamların İtemlerine Ulaşmaya Çalışabilecek Ama Elindeki Tek Varlığı Olan İtemlerini Kitlerse Bunları Basıp Tekrardan Sıfıra Düşecek Ve Oyundan Soğuyacak Parası Olan Adam Yaksa da Fark etmez Gider +8 Olarak Yenisi Alır İşine yine Bakar Acil Destek Ve Düzenleme Bekliyoruz.

Son düzenleme:

UNDERT0KER

Üye
bi açılsında sen o zaman zararı görürsün kardeşim yanlış düşünüyorsun.
nasıl bir zararı olacakmış açıklarsan anlayalım. hemen yapıştırmışsın yanlış düşünüyorsun diye doğrusu neymiş. görünen köy kılavuz istemez şuan durum tam anlattığım gibi.

UNDERT0KER

Üye
Pay2win oynayanların dışında çoğu kişi gidip 1yıl sonra çöp olacak itemi 1 yıl kitlemek istemez

Hal böyle olunca market durgun oluyor

Şahsen bende şuan 1 yıl kitlenecek itemi almam
1 yıl sonra item çöp olmaz çok aşırı değişiklikler olacağını düşünmüyorum item bonuslarında fakat oyunun doğasına ters eline taktın bir item mesela golden snake +7 bu sende kitlendi kaldı bu itemi nasıl geliştireceksin ya basıp yakacasın yada bu itemle devam edeceksin oyunda ticaretini yapıp yükseltme şansın yok çünkü itemi çıkaramıyorsun bu durum oyun içi ticareti çok etkiliyor. ben hatırlarım eskiden +1 cleaverla başlardık oyuna +7 yapardık al sat yapa yapa sonra tekrardan üste bir nakit verir takı verir yada başka item verir daha yükseltirdik itemimizi ama şuan öyle bir şey söz konusu değil buda pazardaki bütün itemlerin alışını satışını kilitlemiş durumda zor yani işler kimse bir şey çıkarıp satmak istemiyor diğerleri basmak istemiyor çıkarıp bassalar adamlar alıp takmak istemiyor ne yapacağımızı şaşırdık.

UNDERT0KER

Üye
Bound item candır, unbound olayı ticarete dolayısı ile TL pazarına yöneltir, bırakın kalsın itemler bound olarak.
can kardeş bound olsa ne olur olmasa ne olur tl ile item satacak adam gider alır basar yine satar eline takmadığı sürece sıkıntı yok. biz genel olarak oyuna sıkıntısından bahsediyoruz. tümden mekanikleri bozuyor oyunun işleyiş sistemini doğasına ters.

UNDERT0KER

Üye
Bound itemleri açmak için bir taş npc ye konulabilir 1m,10m,100m artık clasına göre, piyasadan da bu sayede gold azaltılmış olur.
Aynen bu dediğin şeye %100 katılıyorum. hem zamanla birikecek olan gb piyasadan silinir bir gider yolu olur hemde itemini açmak isteyen bu taşlar sayesinde itemini açıp satabilir.

birol2003

Üye
can kardeş bound olsa ne olur olmasa ne olur tl ile item satacak adam gider alır basar yine satar eline takmadığı sürece sıkıntı yok. biz genel olarak oyuna sıkıntısından bahsediyoruz. tümden mekanikleri bozuyor oyunun işleyiş sistemini doğasına ters.
En son oynadığım Elyon online da bu iş böyle, Archage,Aion oynadım onlarda da böyle itemi giyersen işi biter ya kırarsın ya çöpe atarsın, yeniden alıp basacak olan bassın ne güzel işte piyasada itemlerin fiyatları çöp olmaz bu sayade

UNDERT0KER

Üye
En son oynadığım Elyon online da bu iş böyle, Archage,Aion oynadım onlarda da böyle itemi giyersen işi biter ya kırarsın ya çöpe atarsın, yeniden alıp basacak olan bassın ne güzel işte piyasada itemlerin fiyatları çöp olmaz bu sayade
o zaman o oyunlarda da aynı sıkıntılar yaşanıyor demektir. itemi taktığımızda çıkaramayacaksak pazar sistemi niye var oyunda. ayrıca itemlerin değeri çöp olmaz diyorsun yakacakları için zaten basmak istese adam 5 tane item alır 1i kitli diğer 4ü açık 5ini birden yine basar yine yakar yine itemin değeri çöp olmaz benim anlamadığım nokta bu itemin kitlenmesi ile ne gibi bir önlem alındı hiç bir önlem yok sadece oyuncuya zorluktan başka bir şey değil. amaç tlyi engellemekse adam gider eline takmadığı şeyi basar yine satar amaç ne yani ben onu anlamadım.

taslex

Üye
Bound item candır, unbound olayı ticarete dolayısı ile TL pazarına yöneltir, bırakın kalsın itemler bound olarak.

Benim 2 daggerımda bağlı. Bağlanan itemler için ceza ödemeye rağzıyım. Dediğin gibi unbound SC'si ekonomiye katkı sağlayacaktır. Fakat kendi açımdan düşünüyorum. Bağlanan itemler olmasaydı oyuna çok çok daha fazla para harcardım fakat bu oyunun dengesini ciddi anlamda değiştirirdi. Harcadığım para tabii diğer oyunculara gidecek bu yüzden P2W olayını saçma buluyorum fakat ciddi anlamda parasını olmayıp oyundan zevk almaya çalışan kişileri oyundan soğutmanın bir anlamı yok. Biz zaten çöp olacağını bile bile bu paraları harcayıp karakterimizi dizdik. 10K TL'ye daggerım var bağlı. +8'i çıksın hemen alırım. Onun dışında dışında dagger değiştirmem. Bound olayı beni buna engelliyor. Tam da düşündüklerini yaptılar bu sayede. Gözden kaçırdığım noktalar elbet olmuştur fakat item bağlama olayını çok mantıklı buluyorum. Bağlama olayı kaldırır ise full+full bp dizip kimseye kutu ve slot vermem. Neden? Çünkü istediğim zaman nakite çevirebilirim.

UNDERT0KER

Üye
Benim 2 daggerımda bağlı. Bağlanan itemler için ceza ödemeye rağzıyım. Dediğin gibi unbound SC'si ekonomiye katkı sağlayacaktır. Fakat kendi açımdan düşünüyorum. Bağlanan itemler olmasaydı oyuna çok çok daha fazla para harcardım fakat bu oyunun dengesini ciddi anlamda değiştirirdi. Harcadığım para tabii diğer oyunculara gidecek bu yüzden P2W olayını saçma buluyorum fakat ciddi anlamda parasını olmayıp oyundan zevk almaya çalışan kişileri oyundan soğutmanın bir anlamı yok. Biz zaten çöp olacağını bile bile bu paraları harcayıp karakterimizi dizdik. 10K TL'ye daggerım var bağlı. +8'i çıksın hemen alırım. Onun dışında dışında dagger değiştirmem. Bound olayı beni buna engelliyor. Tam da düşündüklerini yaptılar bu sayede. Gözden kaçırdığım noktalar elbet olmuştur fakat item bağlama olayını çok mantıklı buluyorum. Bağlama olayı kaldırır ise full+full bp dizip kimseye kutu ve slot vermem. Neden? Çünkü istediğim zaman nakite çevirebilirim.
şuan istesen yine dediklerini yapabiliyorsun ki daggerin +8 çıksa yine paraya kıyar alırım diyorsun yine aynı şekil gider çıkan en iyi itemleri alıp yine istediğin charı dizersin yeter ki tl paran olsun. asıl orta sınıf olup yada bu oyunu oynayarak item yapanlar sıkıntıya düşüyor kardeş onu anlayamadınız adamın durumu yok pazarda al sat ile item yükseltiyor ve taktığı item kilitlenince ortada tl parası da olmadığı için sizin gibi. kitleniyor anlayın artık sonra pay to win önlemi aldık diyenlerin sayesinde oyun iyice pay to win oluyor dediğim gibi parayı vermişken en iyisine veriyorlar oyunu ticaret yaparak yada farmlayarak oyunu oyun için oynayanlar bu sefer diğerlerine eziliyor lütfen anlatmaya çalışıyorum anlamaya çalışın sizde biraz anlaşcaz o zaman.

KARLIGAN

Üye
kesinlikle sana katiliyorum bu konuda. sistem tam olarak bu şekilde olmuyor bence. eger bound olacaksa ticaret olmayacak herkes kendi itemini basip kitleyecek. ama eğer bu oyunda Tl ile item alma satma olayı varsa ki var , o yuzden bound açilabilmeli diye dusunuyorum. sebebi ise p2w engellemek yerine daha cok alt orta sinifa zarar veriyor. ornek vermek gerekirse ben elime 7 blurwing aldim. ve memnun kalmadim. satamiyorum da. almadan once deneme şansım da olmadı. şimdi 2 tür oyuncu var burada , birisi parasi olmadigi icin 1 yıl o begenmedigi iteme mahkum kalacak. ben cok umursamadim param var gidip o itemi bankaya kaldirip daha ust modelini alacagim. özetle bound p2w engellemiyor zaten parasi olan itemini bankaya kaldirip ya da yakıp bir ust seviyesini aliyor. olan parasi olmayan , zar zor farmla biriktirip emekle item yapmis adama oluyor. ne satabiliyor ne ust seviye iteme gecebiliyir. bu da bir sure sonra boundlu item almamasina sebep oluyor. yukarida bir arkadas guzel oneri sunmus. bound acmak icin oyun ici bir sey eklenip gb ile satin alinabilir. hatta ceza olarak bunu 1-2 gb bile yapabilirler. itemi acmak isteyen fazlasiyla ceza oderse keyfi al sat yapilmaz. hem de bu sayede oyundan gold çıkışı da olmus olur.

Son düzenleme:

taslex

Üye
şuan istesen yine dediklerini yapabiliyorsun ki daggerin +8 çıksa yine paraya kıyar alırım diyorsun yine aynı şekil gider çıkan en iyi itemleri alıp yine istediğin charı dizersin yeter ki tl paran olsun. asıl orta sınıf olup yada bu oyunu oynayarak item yapanlar sıkıntıya düşüyor kardeş onu anlayamadınız adamın durumu yok pazarda al sat ile item yükseltiyor ve taktığı item kilitlenince ortada tl parası da olmadığı için sizin gibi. kitleniyor anlayın artık sonra pay to win önlemi aldık diyenlerin sayesinde oyun iyice pay to win oluyor dediğim gibi parayı vermişken en iyisine veriyorlar oyunu ticaret yaparak yada farmlayarak oyunu oyun için oynayanlar bu sefer diğerlerine eziliyor lütfen anlatmaya çalışıyorum anlamaya çalışın sizde biraz anlaşcaz o zaman.

Direk unbound olmak yerine farmcılara drop şeklinde olması çok daha mantıklı olacaktır. Yani benim demek istediğim bound olayı bizi sadece kısa vade engelliyor. Tabii oyunun dengesini fazla bozmadan unbound olayı gelecekse ben destekliyorum. Oyuncuların bu oyundan para kazanmasını kesinlikle destekliyorum. Keşke çok daha fazla kazanabilseniz arkadaşlar. Unbound olayı sayesinde ciddi anlamda bu oyunun sponsorları da etkilenecektir. Çok daha fazla item satışı olacak ve çok daha fazla komisyon kazanabilecekler. Unbound olayı herkese yarayabilir fakat kaçırdığımız noktalarda olabilir. Drop şeklinde olur ise itemlerin fiyatı artar mı? GB düşecek mi? Piyasaya ne olacak? Biz sadece salt düşünüyoruz. Belki oyunu ciddi anlamda değiştirecek. Ne olacağını bilmediğim için fazla yorum yapamıyorum ama kesinlikle size de hak veriyorum.

UNDERT0KER

Üye
Direk unbound olmak yerine farmcılara drop şeklinde olması çok daha mantıklı olacaktır. Yani benim demek istediğim bound olayı bizi sadece kısa vade engelliyor. Tabii oyunun dengesini fazla bozmadan unbound olayı gelecekse ben destekliyorum. Oyuncuların bu oyundan para kazanmasını kesinlikle destekliyorum. Keşke çok daha fazla kazanabilseniz arkadaşlar. Unbound olayı sayesinde ciddi anlamda bu oyunun sponsorları da etkilenecektir. Çok daha fazla item satışı olacak ve çok daha fazla komisyon kazanabilecekler. Unbound olayı herkese yarayabilir fakat kaçırdığımız noktalarda olabilir. Drop şeklinde olur ise itemlerin fiyatı artar mı? GB düşecek mi? Piyasaya ne olacak? Biz sadece salt düşünüyoruz. Belki oyunu ciddi anlamda değiştirecek. Ne olacağını bilmediğim için fazla yorum yapamıyorum ama kesinlikle size de hak veriyorum.
bende oyuncuların bu oyundan para kazanmasını destekliyorum sonuçta burada bir emek veriyorlar bir çoğu saatlerini veriyor ve parası olan zenginler işlerini güçlerini halledip geldiklerinde oyunda hiç bir emek vermeden parasını basıp bu arkadaşların emeklerini satın alıyor kolay değil farm işi gidin bir yerde asgari ücretle öyle sallana sallana çalışın daha az yorulursunuz daha az stress olursunuz. itemleri açma işi drop şeklinde olması iyi olmaz bunu suistimal edebilirler sadece belirli clanlar kasıp satabilir bence npcden taş ile satılması ve gbnin eritilmesi itemlerin değerini sabit tutacağı için daha etkili olabilir. Çünkü şuan gb gider yeri yok oyunda dönüyor sadece bu durum gb ve item değerlerini düşürecektir.

taslex

Üye
bende oyuncuların bu oyundan para kazanmasını destekliyorum sonuçta burada bir emek veriyorlar bir çoğu saatlerini veriyor ve parası olan zenginler işlerini güçlerini halledip geldiklerinde oyunda hiç bir emek vermeden parasını basıp bu arkadaşların emeklerini satın alıyor kolay değil farm işi gidin bir yerde asgari ücretle öyle sallana sallana çalışın daha az yorulursunuz daha az stress olursunuz. itemleri açma işi drop şeklinde olması iyi olmaz bunu suistimal edebilirler sadece belirli clanlar kasıp satabilir bence npcden taş ile satılması ve gbnin eritilmesi itemlerin değerini sabit tutacağı için daha etkili olabilir. Çünkü şuan gb gider yeri yok oyunda dönüyor sadece bu durum gb ve item değerlerini düşürecektir.

Umuyorum herşey istediğiniz gibi olur. Unbound eminim ilerleyen zamanlarda oyuna dahil edilecektir.

huysuz

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Unbound sc sini ceza olarak oyun içi coin olarak satarlarsa eşya ticarete dökülmez. Çünkü açmak için bir bedel ödeyeceksin ve bir şekilde oyun içi coin erimiş olur

bedomazo

Üye
eline itemleri kitlenmis biri olarak gayet guzel olmus yarin su paraya satarim mantigindansa kullanmak isteyenler aliyor itemleri. +3den sonra upgrade yapan veya takanlara baglansa daha da iyi olucagini dusunuyorum hic silah kullanmicak silahla isi olmayan adamlar silah fiyatlarini manipule etmez ve sadece para icin upgrade yapilmaz

UNDERT0KER

Üye
eline itemleri kitlenmis biri olarak gayet guzel olmus yarin su paraya satarim mantigindansa kullanmak isteyenler aliyor itemleri. +3den sonra upgrade yapan veya takanlara baglansa daha da iyi olucagini dusunuyorum hic silah kullanmicak silahla isi olmayan adamlar silah fiyatlarini manipule etmez ve sadece para icin upgrade yapilmaz
Tradeyi tümden kapatalım istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt